merhaba kızlar kocaeli de iyi bi hastane tavsiyesine ihtiyacım var sadece kadın hastalıkları ve doğum olarak değil genel olarak. bi sorunum bi rahatsızlığım olduğunda farklı farklı hastanelere değilde tek bi hastaneye gitmek istiyorum. bu konuda yardımcı olur musunuz? bide muayane ücretlerini biliyosanız yazarsanız sevinirim. benim gidebiliceğim bana yakın olucağını düşündüğüm hastaneler
akademi hastanesi
kocaeli tıp merkezi
cihan hastanesi
konak hastanesi[
Ben ilk 2 kontrol için tahsin özbek'e gittim Gültekin Beye ama memnun kalmadım, eski sigorta hastanelerindeki doktorlar gibi bi tavrı var. en sonunda sora sora cihan da lütfiye hanımı buldum, iyi ki de bulmuşum, çok ilgili, işinde uzman muayene için 62 verdik, ama bazı sebdikalara ya da sigortalara özel indirimleri de var. doğum için de 900-1000 arası dediler, doğum fotoğrafçısı istersek artı 200 eklenirmiş. önceki doğumumu konakta Gülçin hanım yaptırmıştı, ondan da memnndum hakkını yemiyim, ama Konağın hamilelik haftalarına göre fiyat belirlemesini çok yanlış buluyorum, 70 tl den başlıyosun 130 a kadar çıkıyo. Akademiyi de doğum için düşünmem; çünkü yenidoğan yoğun bakım ünitesi yok, umuttepede herkes öğrenci, korkuyorum açıkçası üstümde bişiler denicekler diye! Alikahya kadın doğumu değerlendirmeye bile almıyorum zaten.... herkese çookk mutlu rahat hamilelikler diliyorum.