kocaelide en iyi ve en uygun hastane hangisi

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
merhaba kızlar kocaeli de iyi bi hastane tavsiyesine ihtiyacım var sadece kadın hastalıkları ve doğum olarak değil genel olarak. bi sorunum bi rahatsızlığım olduğunda farklı farklı hastanelere değilde tek bi hastaneye gitmek istiyorum. bu konuda yardımcı olur musunuz? bide muayane ücretlerini biliyosanız yazarsanız sevinirim. benim gidebiliceğim bana yakın olucağını düşündüğüm hastaneler

akademi hastanesi
kocaeli tıp merkezi
cihan hastanesi
konak hastanesi

Canim benim cokca adini duydugum umuttepe var izmitte sanirim..
Bilgim olsa yardim etmek isterdim gercekten..
Kocaelideyim ama izmitte degil malesef

Canim benim cokca adini duydugum umuttepe var izmitte sanirim..
Bilgim olsa yardim etmek isterdim gercekten..
Kocaelideyim ama izmitte degil malesef

cevap için teşekkür ederim bizde izmitte kent konutta oturucaz özellikle oraya yakın hastane olsun istiyorum :26:

ben kent konut 3.etaplardayım en ıı hastane konak gorunuyo ama cok pahalı doguma 1200 ıstedı ve muayenede calısan ıcın 66 lıra tahsın ozbek 24 lıra doguma 800 ıstedı marmara varmıs derıncede orasıda 36 lıra muayene ucretı dogumda 600 dedı akademıyı sevmıyom ben ve cok pahalı gelıyo bana o yuzden hız sormadım kocaelı hastane acısındn cok kotu sen kacıncı etaplara tasınıyosun

eğer evlenirsem 5. etap daha yapılıyo şuanda ve çok küçük. projede 81 metre kare diyo hesaplayınca 60 metre kare çıkıyo. salonda ve mutfakta masa koymaya yer yok benim herşeyim anormal zaten

eğer evlenirsem 5. etap daha yapılıyo şuanda ve çok küçük. projede 81 metre kare diyo hesaplayınca 60 metre kare çıkıyo. salonda ve mutfakta masa koymaya yer yok benim herşeyim anormal zaten

benimde evim orda yapılıyo komsu olcaz demekki :) annem 3.etaplarda o yuzden ordayım suan evler cok sırın korkma sıgarsın guzel dosenınce oluyo :)

benimde evim orda yapılıyo komsu olcaz demekki :) annem 3.etaplarda o yuzden ordayım suan evler cok sırın korkma sıgarsın guzel dosenınce oluyo :)

sen evli misin evlenicek misin? ben ordaki dairelere çok baktım ama masa koymaya yer yok sen nasıl plan yaptın

evliyim canım dedım ya annem 3. etaplarda oturuyo onların evıde aynı plan sadece bu evlere dısardan esya gelmıcek hersey bu ev ıcın alındıktan sonra gayet ıı sıgıyo esyalar annemin masa acılan masalardan kapalı halde mutfak ve salon orasındakı boslukta konulu fazla mısafır geldıgınde ortaya cekıyoruz pek sorun olmuyo

anladım canım. henüz blok ve daireler belli olmadı çekilişler ne zaman yapılıcak haberin var mı?

ben hergun goruyorum ama mayıstan once olmaz sanırım boyanmaya baslandı bazı bloklar ama

evet yılbaşından sonra gördüm dış cepheleri yapılıyo fakat zaten nisan mayıs gibi anahtar teslim yapılıcak çekilişin daha önceden yapılması gerekiyo diye düşünüyorum

cihan hastanesinde göğüs hastalıkları bölümüne gitmiştim doktorun adını hatırlayamıyorum çok güzel ilgilenmişti çok da memnun kalmıştım... kadın doğum doktoru olarakta Funda doğan var bi arkadaşım ona gidiyor çok memnun... doğum ücretleride çok fazla değil.. en son 900 diye duymuştum...

ben kontroller için konak hastanesinde Gülçin hanım var ona gidiyorum... doktorumdan memnunum ama ücretleri biraz daha fazla evime yakın diye onu tercih ettim... ücreti en son 1 ay önce sormuştum 1200 demişlerdi..

Akademi Hastanesini kesinlikle tavsiye ederim. Doktorları çok ilgili ve candan. Yeni hastanenin odaları ve konforu muhteşem. Ama en önemlisi Yenidoğan ünitesinin çok teknolojik olması, doktoru da amerikadan gelmiş.

Normal sorunsuz bir gebe iseniz lütfen Umuttepe yani üniversitenin kadın doğumundan uzak durun orada gidecekseniz bilw yiğit hocaya gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Ama ben konak hastanesi erkan türköz ve temel beyi tavsiye ederim. Kocaelide fiyat olarak uygun olan bir yer ama takip olmak için ve kocaelinin en iyi perinatoloğu Semih Özeren hoca da çok iyidir prof kendisi. Ama hangi hastanede doğum ne kadara olur onu bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…