kocaeli'de normal doğum yanlısı alanında iyi kadın dogum doktoru ???

Oneway

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
50
49
38
kızlar kocaelide ozel olursa daha ıyı olur normal dogum yanlısı ıyı doktor bılen tanıyan var mı?

Normal doğum yanlısı mı bilmiyorum ama Acıbadem Hastanesi İzzet Şahin benim doktorum. Memnunum kendisinden.

Ben Tahsin Özbek tıp merkezi özlem kemik gül e gidiyorum takibimi o yapıyor yanlız doğumları akademide yapıyorlar hastanesi kapandı çünkü doktorum açık sözlü ve gerçekçi bir bayan herşeyi rahatlıkla konuşabiliyorum muayeneleri geçiştirmiyor işini önemseyen bir bayan normal doğum konusunu konuştuk keyfi sezeryan yapan pek çok doktor var

Ben Tahsin Özbek tıp merkezi özlem kemik gül e gidiyorum takibimi o yapıyor yanlız doğumları akademide yapıyorlar hastanesi kapandı doktorum açık sözlü ve gerçekçi bir bayan herşeyi rahatlıkla konuşabiliyorum muayeneleri geçiştirmiyor işini önemseyen bir bayan normal doğum konusunu konuştuk keyfi sezeryan yapan pek çok doktor var o durum ne gösteriyorsa onu söyler kişinin kararına saygı duyar normal doğabilecek bir bebeğe sezeryan demez önceliği bebeğe ve anneye sağlıklı doğum yaptırmak gereksiz ilaç yazmaz muayene ücreti uygun tahliller uygun fiyatları çok makul paracı değiller çünkü tahsin özbek ticari amaçla kurulmuş bir hastane değil doğum dediğim gibi akademide olacak oranında anestezi uzmanı ve normal doğumda ebelerin iyi olduğunu söyledi önümüzdeki ay kısmetse gidip hastaneyide bir görücem fiyat bilgisi alıcam benimde şuan için normal gözüküyor

Ben Tahsin Özbek tıp merkezi özlem kemik gül e gidiyorum takibimi o yapıyor yanlız doğumları akademide yapıyorlar hastanesi kapandı doktorum açık sözlü ve gerçekçi bir bayan herşeyi rahatlıkla konuşabiliyorum muayeneleri geçiştirmiyor işini önemseyen bir bayan normal doğum konusunu konuştuk keyfi sezeryan yapan pek çok doktor var o durum ne gösteriyorsa onu söyler kişinin kararına saygı duyar normal doğabilecek bir bebeğe sezeryan demez önceliği bebeğe ve anneye sağlıklı doğum yaptırmak gereksiz ilaç yazmaz muayene ücreti uygun tahliller uygun fiyatları çok makul paracı değiller çünkü tahsin özbek ticari amaçla kurulmuş bir hastane değil doğum dediğim gibi akademide olacak oranında anestezi uzmanı ve normal doğumda ebelerin iyi olduğunu söyledi önümüzdeki ay kısmetse gidip hastaneyide bir görücem fiyat bilgisi alıcam benimde şuan için normal gözüküyor
Mem nun musunuz

Akademide nuri beyi tavsiye ediyor herkes bende ona gitmeyi düşünüyorum yorumları hep çok guzel bi bak istersen bacım snde..

İyi vermiş bacım bana 17 sine verdi gecen hafta aldim hemde randevuyu :KK57:

Kızlar ben nuri beye gıdıyorum cok iyi bir doktor ama eşimi kesinlikle doguma kabul etmıyor ben doguma gırmesını ıstıyrum esımın sızce gırmelı mı?

Buarada nuriyi normal dogum yanlısı dıye sectım ama bısılerı bahane edıp sımdıden sezeryan demeye basladı

Haftaya doğuracam hala normal doğum yaptıracak doktor bulamadım resmen normal doğum isteyen devlete gitsin diyorlar.

Back
X