Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mem nun musunuzBen Tahsin Özbek tıp merkezi özlem kemik gül e gidiyorum takibimi o yapıyor yanlız doğumları akademide yapıyorlar hastanesi kapandı doktorum açık sözlü ve gerçekçi bir bayan herşeyi rahatlıkla konuşabiliyorum muayeneleri geçiştirmiyor işini önemseyen bir bayan normal doğum konusunu konuştuk keyfi sezeryan yapan pek çok doktor var o durum ne gösteriyorsa onu söyler kişinin kararına saygı duyar normal doğabilecek bir bebeğe sezeryan demez önceliği bebeğe ve anneye sağlıklı doğum yaptırmak gereksiz ilaç yazmaz muayene ücreti uygun tahliller uygun fiyatları çok makul paracı değiller çünkü tahsin özbek ticari amaçla kurulmuş bir hastane değil doğum dediğim gibi akademide olacak oranında anestezi uzmanı ve normal doğumda ebelerin iyi olduğunu söyledi önümüzdeki ay kısmetse gidip hastaneyide bir görücem fiyat bilgisi alıcam benimde şuan için normal gözüküyor
Doktor buldunuz mukızlar kocaelide ozel olursa daha ıyı olur normal dogum yanlısı ıyı doktor bılen tanıyan var mı?
Akademide nuri beyi tavsiye ediyor herkes bende ona gitmeyi düşünüyorum yorumları hep çok guzel bi bak istersen bacım snde..
Aa aslında 13 aralik öğleden sonra boştu
Ne diyor kiKızlar ben nuri beye gıdıyorum cok iyi bir doktor ama eşimi kesinlikle doguma kabul etmıyor ben doguma gırmesını ıstıyrum esımın sızce gırmelı mı?