Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlarr merhaba. Ben medicalparkta kadın doğum doktoru olan Yıldız tunçay hakkında bilgi almak istiyorum, daha önce giden var mi nasil bir doktor önerir misiniz?
Bugun gittim, hic memnun kalmadim, empati 0.. yan odasına gecip Yasemin Kivrak'a gitmeyi daha cok tercih ediyorum, bir kere cok daha ilgili, insancil ve 2-3 ay sonrasona dair bile bilgi veriyor..
Arkadaşlarr merhaba. Ben medicalparkta kadın doğum doktoru olan Yıldız tunçay hakkında bilgi almak istiyorum, daha önce giden var mi nasil bir doktor önerir misiniz?
Bahsettiğiniz kişiyi tanımıyorum fakat orada ümit hanım var eskiden aile konaktaydi yeni adıyla medar. Çok tatlı bir bayan kendisini tanıyorum ona gitmeyi isterdim ama bana azıcık uzak kalıyor ümit hanımı da tavsiye ederim