arkadaşlar aranıza yeni katıldım 25 yaşında 3 yıllık evliyim gebe kalamadım doktorum hsg filmi istedi kocaeli gebzede oturuyorum çektiren yada bana nerde çektireceğim hakkında bilgi verebilirmisiniz
ben çektirdim
izmitte hayat tıp merkezinde
sana tavsiyem iyi bir merkezde çektirmen
daha sonra bu film kalitesiz diye tekrar çektirmeni isteyebiliyor drlar
begenmiyorlar yani.biraz ağrılı bir işlem 2 defa çektirmek istemeyebilirsin
ve artık ağrısız çeken merkezler varmış sanırım istanbulda onlarıda araştırabilirsin
sonucun temiz çıkar işallah kolay gelsin
sağol teşekür ederim bizim burda da var hayat tıp merkezi ama güvenemiyorum açıkçası birazda korkuyorum peki hsg filminin faydası oldumu sana öğrenebilirmiyim ?
bende tavsiye etmiyorum hayat tıp merkezini
benim acemiliğime geldi aratırmamıştım
hsg hafif yapışıklıkları açıyormuş sadece
faydası olanların oranı çok düşük
banada bir faydası olmadı zaten benim tek tüpüm kapalı çıktı
umarım sen faydasını görürsün
tıkalı tüplerde laparoskopi ameliyatı yapıılıomuş benim teyzemin kızı yaptırmış istanbuldan baya ağrılı anatmiiiim korkma dedi ama demesi bile korkmama yetti sonrasında tek tüp tıkalı çıktı laparoskopi ameliyatı oldu ve 4 yılın sonunda şuan hamile ameliyattan 2 ay sonra hamile kalmış umarım ben de bu filmi çektirdikten sonra kalabilirim ve inş.. sende dahil tüm annelik özlemi çekenler tadar bu duyguyu
bildiğim kadarıyla tıkalı tüplerde laparoskopi ameliyatı yapılıyo teyzemin kızı yaptırdı benim ve 4 yılın sonunda şuan hamile bazılarıda filmi çektirdikten hemen sonra gebe kalabiliyo die biliyorum peki tek tıkalı tüplerde gebe kalma ihtimali veya tedavi yokmu
arkadaşlar aranıza yeni katıldım 25 yaşında 3 yıllık evliyim gebe kalamadım doktorum hsg filmi istedi kocaeli gebzede oturuyorum çektiren yada bana nerde çektireceğim hakkında bilgi verebilirmisiniz
bende cektirdim kocaelinde oturuyorum ama yalova uzmanlarda cektirdim tavsiye ederim yanlız bildigim kadarıyla adetinden 8 gün ve 12 gün arasında cekliyor ben 8 gün cektirdim hersey normal cıktı ama hala beklemedeyiz ve abartıldıgı kadar can yakıcı degil sakın olöak en iyisi sana tavsiyem bir iki dakikalıgına adet sancısı gibi agrı oluyor o kadar sonrasında hemen kalkıp yürüyerek gidiyorsun insallah hayırlı haber alır bebişine kovusursun tabi bende