çikolata kisti ve gebelik

Cidden doğuma dair her şey kadına zor ya. ben de cok endişelenmiştim başka şeyler de çıkacak kesin diye ama şükürler olsun çıkmadı. iyi düşünmeye çalışın
Rahim filmi zor bi şey değil bu arada, çektirecek olursanız korkmayın.
bilmiyorum ya sıkıntılı bir süreç, ben hastaneye gidip geliyorum bu sefer eşim de bir de ben görüneyim belki sorun bendedir diye takıntı yapmaya başladı. Hakkımızda hayırlısı artık

arkadaşlar merhaba, yakın zamanda 2 cm çikolata kistimin olduğunu öğrendim ve bu süreçte bebek istiyorduk. doktor kist için dienomet verdi ve 3 ay kullanmamı istedi, 3 ayın ardından kistte küçülme olmazsa da gebelik deneyeceğimizi söyledi ameliyat vs kesinlikle düşünmüyorum. bu ilacı kullanıp tecrübe edinen var mı aramızda? ben yeni evliyim eşimin tayini vs derken pek yan yana gelememiştik şimdi düzenimizi kurduk ben 1 ay daha deneyelim sonra tedaviye başlayım diyorum. yönlendirebilecek, kistine rağmen umut verebilecek birileri varsa çok memnun olurum ❤️
. Evliliğimde 3. Yılı bitirdim bu süreçte 2 kere kadın doğuma gittim adetlerim ağrılı geçiyordu ve özellikle sordum kist var mı diye yok dediler. Bu sefer bebek düşündüğümüz için tekrar gittim farklı doktora benimde sol tarafımda 3 cm lik bir çikolata kisti varmış. Sonradan da olabiliyor dedi doktor.Aynı zamanda piko görünümü var buda yumurta tembelliği yapıyormuş. İlaç vermicem küçük bir kist gebeliğe tek başına engel değil. Kontrol edicez dedi. Hsg çektirdim iki tüpümde açıkmış. Hayırlısı artık

Ben tüp bebek tedavisi görüyorum. embriyoları dondurduk, transfere kadar geçen sürede çikolata kisti için ne yapabiliriz diye sordum doktora. kisti küçültmesi için verilen bi ilaç var ama etkisinin de çok olduğunu düşünmüyorum bence kullanma dedi. Sanırım zaman kaybı diye düşünmekte haklısınız.
merhabalar eski konularımı karıştırırken gördüm sizi tekrar, şu an ne durumdasınız acaba 😊

Merhaba, Ekim ayında tüp bebek tedavisine başladık, Aralık sonunda transfer yapıldı. şu an 6 haftalık gebelik oluştu şükürler olsun :dua:
çok sevindim gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, ben de gebeyim 😇🙏

arkadaşlar merhaba, yakın zamanda 2 cm çikolata kistimin olduğunu öğrendim ve bu süreçte bebek istiyorduk. doktor kist için dienomet verdi ve 3 ay kullanmamı istedi, 3 ayın ardından kistte küçülme olmazsa da gebelik deneyeceğimizi söyledi ameliyat vs kesinlikle düşünmüyorum. bu ilacı kullanıp tecrübe edinen var mı aramızda? ben yeni evliyim eşimin tayini vs derken pek yan yana gelememiştik şimdi düzenimizi kurduk ben 1 ay daha deneyelim sonra tedaviye başlayım diyorum. yönlendirebilecek, kistine rağmen umut verebilecek birileri varsa çok memnun olurum ❤️
Merhaba bende 3.5 cm çikolata kisti var sol tarafta . yaşım 32 amh 0.61 3 kez doğal yoldan hamile kaldım ilk 2.sini kaybettim şuan hamileyim . çikolata kist için daha öncelerde ilaç kullandım ne küçüldü nede büyüdü uzun yıllardır 3.5 cm . Doktorum ameliyata karşı yumurtalık rezervi düşüyormuş normal deneyelim 3 ay olmazsa tüp bebek demişti son hamileliğim öncesi ve takviyeler verdi. ilk gittiğimde 7 yumurta saymıştı sol tarafta kist kaynaklı 2 yumurta vardı takviyeler ile bir sonraki kontrolde 13 yumurta vardı o ay da hamile kalmıştım .şuan 14 haftalık hamileyim . Doğal yoldan deneyin derim.

Merhaba bende 3.5 cm çikolata kisti var sol tarafta . yaşım 32 amh 0.61 3 kez doğal yoldan hamile kaldım ilk 2.sini kaybettim şuan hamileyim . çikolata kist için daha öncelerde ilaç kullandım ne küçüldü nede büyüdü uzun yıllardır 3.5 cm . Doktorum ameliyata karşı yumurtalık rezervi düşüyormuş normal deneyelim 3 ay olmazsa tüp bebek demişti son hamileliğim öncesi ve takviyeler verdi. ilk gittiğimde 7 yumurta saymıştı sol tarafta kist kaynaklı 2 yumurta vardı takviyeler ile bir sonraki kontrolde 13 yumurta vardı o ay da hamile kalmıştım .şuan 14 haftalık hamileyim . Doğal yoldan deneyin derim.
merhabalar, Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. ben de doğal yolla hamile kaldım bu ay. çikolata kisti olanlara umut aşılayalım 🥰

merhabalar, Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. ben de doğal yolla hamile kaldım bu ay. çikolata kisti olanlara umut aşılayalım 🥰
amin çok sevindim Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kaç haftalık oldunuz :)

amin çok sevindim Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kaç haftalık oldunuz :)
çok yeni daha 16 ocakta beta 28le öğrendim 19 ocak 248di doktorum kan vermeme gerek olmadığını söyledi şu an sanırım 3-4 haftalık 28inde randevum var netleşecek inşallah 😊

çok yeni daha 16 ocakta beta 28le öğrendim 19 ocak 248di doktorum kan vermeme gerek olmadığını söyledi şu an sanırım 3-4 haftalık 28inde randevum var netleşecek inşallah 😊
sağlıkla gelsin inşallah bebişiniz :)

Normal kistle çikolata kist farkı ne oluyor kızlar

Back
X