Saç Kesim Şekilleri Kocaelinde saç kesimi için iyi bir kuaför önerisi

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Kocaeline yeni geldim iyi bi kuaför arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir
Merhaba,bende yaklaşık 1,5 yıldır Kocaelindeyim ve bende kuaför bulmakta epey sıkıntı yaşadım.Deneme yanıma yoluyla birkaç olumsuz denemeden sonra bir arkadaşın önerisi ile Kuaför Yüksel ile tanıştım..Ama kesim yaptırmadım boya konusunda ise oldukça iyi.Ben memnun kaldım ve artık ona gidiyorum.Bir deneyin derim.Belsa plazada Kuaför Yüksel..

Bi kaç kuaför önerdiler Ali gür Mehmet tatlı Suat birer ama fiyatlar çok fazla geldi kesim için dediğiniz yerde kesim fiyatı nasıl acaba

Bi kaç kuaför önerdiler Ali gür Mehmet tatlı Suat birer ama fiyatlar çok fazla geldi kesim için dediğiniz yerde kesim fiyatı nasıl acaba

Bunlar İzmit in bilindik kuaförleri.Büyük isimler olunca fiyatlarıda doğal olarak büyük oluyor.Ben Mehmet Tatlı dan memnun kalmadım.Kuaför yükselin dediğim gibi kesim fiyatını bilmiyorum ama boya diğerlerine göre daha uygun.Bir arayıp sorun olmazsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…