Kocakarı yöntemiyle hamilr kalanlar yada çevresinde olup duyanlar

anonim0647

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
98
11
8
26
Arkadaşlar hani yaşlı ebeler olurya kocakarı derler karnı sıvazlayarak sende şu var diyip tedavi ederler bazıları karışım hazırlar ve karına sürer vsvs bu şekilde bana bir kocakarı yöntemini bilen bir teyze lazım. Hamile kalmak istiyorum çocuğum olmuyor o yüzden. Eğer çevrenizde varsa buraya hangi şehirde olduğunu söyleyebilir mi? Eğer benim oturduğum yere yakınsa gitmek istiyorum lütfen yardımcı olurmusnuz. Bu tarz şeylere inanmayanlar lğtfen yorum YAPMASIN. Burda kimseyle polimiğe girecek halim ve gücüm yok ve de sabrım yok.

Canım merhaba ben gittim açıkçası sıvazlıyor falan ot verdi sonra sütün buharına oturdum bende işe yaramadı ama yarayanlar vardı mesela eltim hamile kaldı o şekilde

Canım merhaba ben gittim açıkçası sıvazlıyor falan ot verdi sonra sütün buharına oturdum bende işe yaramadı ama yarayanlar vardı mesela eltim hamile kaldı o şekilde
Peki hangi şehirde canım. Rabbim sanada nasip etsin yüm isteyenlere. Bizim halimizden bizim gibi olanlar anlar seni çok iyi anlıyorum

Amin canımm. Peki ben o ladına nasıl ulaşabilirm. Birde bir günde yapıyor değil mi birkaç gün kalmama gerek yok

Doktora gittiniz mi esiniz de siz de? Ne kadardir deniyorsunuz?
Sebepsiz infertilite gibi bisey mi dediler. Bunlari sordum cunku Farkli bir durumunuz varsa ona da oneri yapar bilenler, destek oluruz
Ben yaptirmadim ama cevremde hacemat ile gebe kalan duydum.
Ben adet bitisi yumurtlamaya kadar gunde 1 saat yurudum, d vitamini omega 3 aldim takviye inositol bir de. Tabi bunlar doktor kontrolünde olmali.
Bir de bir dua vardi burda seni etiketliyim oraya onu yapmistim hacet namazi kilmistim belki sana da vesile olur.
İnşallah Allah tez zamanda saglikli bir bebek nasip eder.

Bizim bir komşunun kızı vardı 35 yaşında uzun süre deneme ve aşılama sonuç alamayıp, tam ölçüsünü bilmiyorum ama arı poleni ve hurma dan macun yaptırıp ona da meryem süresi galiba yalnız okunma usulü vardı. Demişler bu macunu hem eşin hem sen tüket diye. Macun bitmeden hamile kalmıştı şimdi kızı 19 yaşında. Kalan macunu da yine çocuğu olmayan samimi bir komşusu na verdi şifa Allah tan diyerek o kadın da aynı macun ile hamile kalmıştı. Şaşırmıştım. Yalnız böyle kocakarı ilacı gibi değil de bir cemaatten kuran hocası olan bir kadın tavsiye etmişti. Nasip ne diyelim

Yaaa çok güzel bunu deniyeceğim inşallah. Acaba detaylı öğrenebilirmisiniz mğmkün mü

Bende iki ay önce gittim kasık çektirme diyorlar bizim burda, bende bir işe yaramadı. Cok düşmüş dedi ağır iş yapınca oluyor ve ben evlendiğinde beri hep ağır iş yaptım hiç inanmadım bu tarz şeylere gidip deniyeyim dedim şansıma bende olmadı ertesi ay tekrar adet oldum ve çok sancım oldu yani bende işe yaramadı daha doğrusu tekrar gitmem gerekiyor çok düştüğü icin adet sancım çok ve aşırı mide bulantım var adetime 1 hafta kala sancım ve bulantı baslar. normalde bunu yapan arkadaşlarım yaptıktan sonra adet olduğunda hiçbir sancı çekmezler adet sancısına da iyi geliyor ama bende iyi olmadı, yapamadı büyük ihtimalle. Bu yaz Bingöl'e gitmeyi düşünüyorum orada bir çok akrabam var ve yapan tanıdıklar var oraya gidip yapacağım Allah'ın izniyle. Bu arada bu tarz şeylere inanıyorum çünkü en yakın arkadaşım hastenelere gitti hiçbir şey yoktu çocuğu olmayınca bu yolu denedi ve yaptıktan sonra bir kere tek adet oldu, şuan 7 aylık hamile ve buna benzer bir çok akrabam da bu şekilde hamile kaldı bu yüzden ben inanıyorum inanmayanlar lütfen yorum yapmasın!

Canım O duaya benide ekleyebilir misin?

Birde canım eğer yakın bir yer varsa sana kaplıcalara, hamama gitmeni tavsiye ederim o şekilde çok olumlu yazılar okumuştum deneyen tanıdıklarım da var bende tatili bekliyorum hayırlısıyla Bingöl'e bir gideyim de her ikisini de deneyeceğim gerisi Takdir İlahi. Rabbim isteyen herkese, bizlere nasip etsin.

Canımm malesef bingöl çok uzakmış bana Rabbim herkese nasip etsin bend eçok inanıyorum ama malrsef yaşadığım şehre yakın biryerde böyle bir kocakarı bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…