• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocalar hakkında

7 ve 8 asla diğerleri olmadı aşkişkom benimmm :16::16::16:

7 genelde, ama 8 oluyor bazen de :)
çünkü benim yemeklerim pek yenecek kıvamda olmuyor..

6 numaralı kocada benim koca tipi.:33:

benimki de 5 ve 6 derdi :1:
monoton koca:27:

ıspanağı boşver börek yap diyen kocam var benim cinsi ne ola:21:
akılda vermesini iyi bilirler:9:

7 ve 8 asla diğerleri olmadı aşkişkom benimmm :16::16::16:
kız nazar değidirceksin:nazar:

7 genelde, ama 8 oluyor bazen de :)
çünkü benim yemeklerim pek yenecek kıvamda olmuyor..
yeni evliyken benimkide öyleydi:))

6 numaralı kocada benim koca tipi.:33:
monoton koca:27:

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimki 6 ve 7...

8 asla olmaz çünkü öncelikle ev yemeği tercih eder.Yemek ziyan etmeyi de sevmez:)

akşam ben ondan önce eve gelmeme rağmen ekmeği eşim alır başka bir şey lazımmı aşkım diye sorar zaten o sıra yoğurt al dersem başka bişey varmı? diye tekrar sorar ve ben hep ayy şunuda al dicektim unuttum derim eve girip tekrar çıkmak zorunda kalır ama genede off demez :16:

6,7,8 onun da ruh haline göre değişiyor. kocişkom benim ya ne istesem getirir Allah razı olsun bin kere :54: :16:

Benimki 6 ve 7...

8 asla olmaz çünkü öncelikle ev yemeği tercih eder.Yemek ziyan etmeyi de sevmez:)

aynen benmkide ew yemeklerini tercih ediyor.. hata ewlendiğimizde dışarı çıkmadan önce ewde yer öle çıkarız diyor o kadar yanii..

gerçi ewde yedikten sonra dışarı çıkmanın bi anlamıda kalmaz ya neyse :1:

Benimki 6 ve 7...

tasarruflu koca:9:benimkide ziyan etmeyi sevmez canım,ama sanıyorum bende ev yemeklerini seviyorum yaşlandım galiba:44:hazır ev yemeyi olsa daha iyi olurdu benim için:9:

akşam ben ondan önce eve gelmeme rağmen ekmeği eşim alır başka bir şey lazımmı aşkım diye sorar zaten o sıra yoğurt al dersem başka bişey varmı? diye tekrar sorar ve ben hep ayy şunuda al dicektim unuttum derim eve girip tekrar çıkmak zorunda kalır ama genede off demez :16:
:nazar:
6,7,8 onun da ruh haline göre değişiyor. kocişkom benim ya ne istesem getirir Allah razı olsun bin kere :54: :16:
:nazar:

ay vallahada ya 7 der ya da 8 der hatta uzata uzata karıcııııımmmmmm der:D

Benimki 7 eğer yorgunsam yoğunsam hastaysam 8 de olabiliyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X