kocalara laf sokmadan akıllıca lafı ağzına vermek

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
boşanmak istemiyorum baştan söyleyeyim.elimdeki malzeme bu. eski konularımda belirttim. adam ya topta ya kahvede yada babasının damında.boşanmaya sebep ararsam dolu sebep var.bu kadar olumsuzluğa rağmen tek başıma hayatımı yaşayacak kadarda özgür alan bırakıyor bi yerlere gitmeme karışmaz.evlilik var herif yok meydanda.ikimizde çalışıyoruz.çocuğa istekli filan değil heralde bizden sonra evlenenleri kinciyi filan yapacak. ailesinin yanındaki nazi kampı hayatından çok rahat olduğu için şu sıralar çocuk yapmaya gtü yok afedersiniz. ben iste gidersem gideceğim dondurulmuş embriyolarla şansımı denemeye. bu böyle tavırlar içinde olunca hevesim kaçıyor. başka doktora gitme imkanım yok. hiç evlenmemiş gibi anamda oturuyorum kafamı dinliyorum çoğunlukla yatıya gidiyoruz sayesinde eve.ben bir şeyleri anlatmaya derdimi anlatmaya çalışıyorum.zamanında ailesi bunu adam yerine koymayınca tabi oda beni sallamıyor.boşanmak istemediğim için boşanmakla filanda tehdit etmek istemiyorum.adam bana baktıkça eve gitmek isteyeceğine arkadaşlarını arayıp halı sahanın boşluğunu araştırıyor.
hani eski zamanda bazı bayanlar vardır. evlense de olur evlenmese de yeterki cebi dolu olsun gün gün gezsin yatıya eve gelsin.işte o kadınların erkek versiyonu gibi.onla kısır döngü bir tartışmaya da girmek istemiyorum.bu konudaki laf dağarcığımı tavsiyelerinizle genişletmek istiyorum.

Yaşlar Kaç?özel değilse niye hiç bir paylasimiz olmayan bu adamla beraber olmakta israrcisiniz?
Evlilik böyle bir şey değil evet herkesin özel alanı olmalı ama eşiyle de vakit geçirmeli.

Yaşlar Kaç?özel değilse niye hiç bir paylasimiz olmayan bu adamla beraber olmakta israrcisiniz?
Evlilik böyle bir şey değil evet herkesin özel alanı olmalı ama eşiyle de vakit geçirmeli.
ben 32 o 28 yaşında.onun özel alanına lafım yok. sadece uyumaya gelircesine kudurmuşcasına gidiyor bir yerlere. evde karım var bi iki yüzünü göreyim diyen yok. bi saat bile olsa yok yani.

tamamda neyi tavsiye edeceğiz ki onu anlamadım.boşanmak istemiyorsunuz adamıda istemiyorsunuz anladığım kadarı ile. çocuk isteyip istemediğinizi sizde bilmiyorsunuz( ki bence yapmayın bu şartlarda)..ee ne kaldı ki geriye.
lafımı daha fazla beynine kazımak istiyorum isabetli laflar söylemek istiyorum. söylediklerim az ise çoğaltmak istiyorum ama bu konuda dağarcığım biraz az.

Tüm dertleri kenara koyup laf sokmak mı istiyorsunuz sadece? O zaman mı rahatlayacaksınız?
E zaten annenizin evinde yaşıyormuşsunuz,boşanın önünüze bakın.
Elle tutulur bir yanı yokki evliliğinizin.neden boşanmıyorsunuz onu anlamadım.

2kisilik bir aile bile olamamisken bunu cocukla dahada cekilmez hale getirirsiniz. Evlilikte kadininda erkeginde sorumluluklari farklı olmakla beraber ortak sorumluluklarda var. Size ait sorumluluklarinizi yerine getirmediginizde durum dahada kotu olurmu bilemem ama idrak etmesini sağlar mı acaba...

Bosanma zaten her sorun cozulur bnce evliligin ne dmek oldgnu kavrayamamis dhaca cnku benim esimde ilk zamnlar oyleydi smdi duzeldi biraz biraz kiii bn smdi gce gec gel mumkunse dizim var diyorm bsversne

lafımı daha fazla beynine kazımak istiyorum isabetli laflar söylemek istiyorum. söylediklerim az ise çoğaltmak istiyorum ama bu konuda dağarcığım biraz az.
ben sıkıldım bu kardeş hayatından. gezmek tozmak hayatımı yaşamak istiyorum. eve gelmediğin her gün bende bir yerlere gideceğim de. sonra arkadaşlarınla gez dolaş akşamları. mümkünse kızlı erkekli arkadaş grubu olsun. baktı ki kadın elden gidiyor evin yolunu bulur :)

ben 32 o 28 yaşında.onun özel alanına lafım yok. sadece uyumaya gelircesine kudurmuşcasına gidiyor bir yerlere. evde karım var bi iki yüzünü göreyim diyen yok. bi saat bile olsa yok yani.
Bende tam olarak bunu diyorum niye evlenmiş beyfendi sadece yatmaya gelecekse eve.evlilik sorumluluk ister yaşıda gayet müsait bunu anlamak için

Açık açık beklentilerinizi anlatin

Size baktıkça dışarı kaçası gelen adamdan boşanmak istemiyorsunuz. Düzelmeyeceğini biliyorsunuz. Sadece ona zekice laflar sokup sinirini bozmak istiyorsunuz. Burada da o lafların tavsiye edilmesini bekliyorsunuz ne güzel :D
O zaman tavsiyem hiç umursamıyor gibi davranın. Ama bir yandan da başka erkekleri övün. O sizden memnun değil madem kendisinin de şamın şekeri olmadığını bilsin.

Bosanma zaten her sorun cozulur bnce evliligin ne dmek oldgnu kavrayamamis dhaca cnku benim esimde ilk zamnlar oyleydi smdi duzeldi biraz biraz kiii bn smdi gce gec gel mumkunse dizim var diyorm bsversne
öyle olması muhtemel zaten kendisi de düzgün aile hayatı görmemiş. o yüzden onun ne olduğunu kavrayamıyor.insan çevresine bakar değil mi?illa elalem ne dere bağlamadan gözlemler değil mi?

bu kadar sebep varken boşanmama sebebiniz nedir
bende bilmiyorum inan.

ben sıkıldım bu kardeş hayatından. gezmek tozmak hayatımı yaşamak istiyorum. eve gelmediğin her gün bende bir yerlere gideceğim de. sonra arkadaşlarınla gez dolaş akşamları. mümkünse kızlı erkekli arkadaş grubu olsun. baktı ki kadın elden gidiyor evin yolunu bulur :)
çok düşündüm bunu ama bir türlü çevremi genişletemedim.zamanında babamın işi nedeniyle şehir şehir gezdik bu yüzden geniş bir arkadaş grubum olmadı.yoksa içimde ukde böyle kızlı erkeklı toplanıp birinin doğum gününü kutlayıp fotograflarda kendimi etiketlemek onu bu şekilde çatlatmak.

Bende tam olarak bunu diyorum niye evlenmiş beyfendi sadece yatmaya gelecekse eve.evlilik sorumluluk ister yaşıda gayet müsait bunu anlamak için.Açık açık beklentilerinizi anlatin
inan o kadar tartışmasını yaptık ki bunların 3 gün iyi ise 4. gün eski haline döndü hep.gizli gizli beynini yemek istiyorum.

lafı ağzına verince madalya mı verecekler ne fark edecek ki mutsuz olduktan sonra onu daha da mutsuz edip kısırdöngüye girmekten başka işe yaramaz
alenen mutsuz etmek istemiyorum.böyle yapınca da illa bunu hissettirmek istiyorum.

Size baktıkça dışarı kaçası gelen adamdan boşanmak istemiyorsunuz. Düzelmeyeceğini biliyorsunuz. Sadece ona zekice laflar sokup sinirini bozmak istiyorsunuz. Burada da lafların tavsiye edilmesini bekliyorsunuz ne güzel :KK70:O zaman tavsiyem hiç umursamıyor gibi davranın. Ama bir yandan da başka erkekleri övün. O sizden memnun değil madem kendisinin de şamın şekeri olmadığını bilsin.
bi yere kadar denedim umursamamayı ama onun umursamama derecesine ulaşamadım henüz. :(

boşanmak istemiyorum baştan söyleyeyim.elimdeki malzeme bu. eski konularımda belirttim. adam ya topta ya kahvede yada babasının damında.boşanmaya sebep ararsam dolu sebep var.bu kadar olumsuzluğa rağmen tek başıma hayatımı yaşayacak kadarda özgür alan bırakıyor bi yerlere gitmeme karışmaz.evlilik var herif yok meydanda.ikimizde çalışıyoruz.çocuğa istekli filan değil heralde bizden sonra evlenenleri kinciyi filan yapacak. ailesinin yanındaki nazi kampı hayatından çok rahat olduğu için şu sıralar çocuk yapmaya gtü yok afedersiniz. ben iste gidersem gideceğim dondurulmuş embriyolarla şansımı denemeye. bu böyle tavırlar içinde olunca hevesim kaçıyor. başka doktora gitme imkanım yok. hiç evlenmemiş gibi anamda oturuyorum kafamı dinliyorum çoğunlukla yatıya gidiyoruz sayesinde eve.ben bir şeyleri anlatmaya derdimi anlatmaya çalışıyorum.zamanında ailesi bunu adam yerine koymayınca tabi oda beni sallamıyor.boşanmak istemediğim için boşanmakla filanda tehdit etmek istemiyorum.adam bana baktıkça eve gitmek isteyeceğine arkadaşlarını arayıp halı sahanın boşluğunu araştırıyor.
hani eski zamanda bazı bayanlar vardır. evlense de olur evlenmese de yeterki cebi dolu olsun gün gün gezsin yatıya eve gelsin.işte o kadınların erkek versiyonu gibi.onla kısır döngü bir tartışmaya da girmek istemiyorum.bu konudaki laf dağarcığımı tavsiyelerinizle genişletmek istiyorum.
Bosanmayacaksaniz eger bir soz vardir ya.
Ya bu deveyi gudeceksiniz. Ya da bu diyardan gideceksiniz...

y

çok düşündüm bunu ama bir türlü çevremi genişletemedim.zamanında babamın işi nedeniyle şehir şehir gezdik bu yüzden geniş bir arkadaş grubum olmadı.yoksa içimde ukde böyle kızlı erkeklı toplanıp birinin doğum gününü kutlayıp fotograflarda kendimi etiketlemek onu bu şekilde çatlatmak.

iyi de ergen değilsiniz ki adam neden çatlasın

yani önce bir şeyler paylaşın ki o olmayınca çatlasın

madem boşanmıyorsun ve yalnız evde oturacağına adamın peşinde ol

o nereye sen oraya

halı sahaya da anasına da danasına da birlikte git

ya çekilir olur birbirinize alışırsınız ya da işte artık çekilmez olur koparsınız birbirinizden olur biter

İyi de sanki sizde de onu takan hava pek yok.Öyle ki donmuş embriyolarla deneyeceğim gibi bir ifade kullanmışsınız.
Laf sokuşturma işi doğanızda varsa oluyor.Siz lafı söyleyince karşıdan gelecek lafa hazırlıksız yakalanırsınız çünkü.Olmuyorsa zorlamamak lazım bazen.
çocuk yapmaya gtü yok afedersiniz. ben iste gidersem gideceğim dondurulmuş embriyolarla şansımı denemeye. bu böyle tavırlar içinde olunca hevesim kaçıyor.

Hem şikayetçisiniz , hem boşanmıyorsunuz.
Biz kocanızı buradan nasıl değiştirelim ?

Cocuk gibisiniz....
Hersey tamam da liseli cocuklar gibi kim en iyi laf sokar dalasimi dert oldu size?
Yapmayın Allah aşkına.
Madem bosanmayacaksiniz o zaman boyle aynen devam.burdan baska da oneri cikmaz

çocuk istemeyen birine neden çocuk yapıp o masumunda günahına giriyorsunuz bence siz doğru nedir onu düşünemiyorsunuz amaç sadece eşinize laf sokmak

Back
X