boşanmak istemiyorum baştan söyleyeyim.elimdeki malzeme bu. eski konularımda belirttim. adam ya topta ya kahvede yada babasının damında.boşanmaya sebep ararsam dolu sebep var.bu kadar olumsuzluğa rağmen tek başıma hayatımı yaşayacak kadarda özgür alan bırakıyor bi yerlere gitmeme karışmaz.evlilik var herif yok meydanda.ikimizde çalışıyoruz.çocuğa istekli filan değil heralde bizden sonra evlenenleri kinciyi filan yapacak. ailesinin yanındaki nazi kampı hayatından çok rahat olduğu için şu sıralar çocuk yapmaya gtü yok afedersiniz. ben iste gidersem gideceğim dondurulmuş embriyolarla şansımı denemeye. bu böyle tavırlar içinde olunca hevesim kaçıyor. başka doktora gitme imkanım yok. hiç evlenmemiş gibi anamda oturuyorum kafamı dinliyorum çoğunlukla yatıya gidiyoruz sayesinde eve.ben bir şeyleri anlatmaya derdimi anlatmaya çalışıyorum.zamanında ailesi bunu adam yerine koymayınca tabi oda beni sallamıyor.boşanmak istemediğim için boşanmakla filanda tehdit etmek istemiyorum.adam bana baktıkça eve gitmek isteyeceğine arkadaşlarını arayıp halı sahanın boşluğunu araştırıyor.
hani eski zamanda bazı bayanlar vardır. evlense de olur evlenmese de yeterki cebi dolu olsun gün gün gezsin yatıya eve gelsin.işte o kadınların erkek versiyonu gibi.onla kısır döngü bir tartışmaya da girmek istemiyorum.bu konudaki laf dağarcığımı tavsiyelerinizle genişletmek istiyorum.
hani eski zamanda bazı bayanlar vardır. evlense de olur evlenmese de yeterki cebi dolu olsun gün gün gezsin yatıya eve gelsin.işte o kadınların erkek versiyonu gibi.onla kısır döngü bir tartışmaya da girmek istemiyorum.bu konudaki laf dağarcığımı tavsiyelerinizle genişletmek istiyorum.