- 12 Nisan 2017
- 163
- 340
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen gün bununla ilgili destan gibi bir mesaj yazdım kocama.Seninle hiç paylaşımı olmayan adam olmasa da olur arkadaşım.
Liseli değiliz lafı akıllıca ağzına vermenin faydası olacağını sanmıyorum.
Beynine, yüreğine veremedikten sonra.
Yerinde olsam açık konuşurum.
Böyle bir evliliğe ihtiyacım yok bence senin de bana ihtiyacın yok.
Gençlik gitmeden ayrılalım derdim.
Sence cevabı ne olur?
Seviyorsa korkar sıkı sıkı sarılır evliliğine hee tamam sen bilirsin diyorsa yolu açık olmasın mı zaten?
çok sordum çok sorguladım.ben evde oturup yemek yapmaktan başka ne yapayım diye. böyle düşündükçe daha bir yaranamadım.suyuna gitsem de gitmesem de yaranamdım.herale buna normal bir insanoğlu bu adama yaranamıyor. hala sosyal olmamama kafayı takmış.şimdi sosyal ortamlara akacağım aslında iş onda bitiyor bunu göstermek adına ha işine gelir mi onun yine bilemiyorum.Bir adam eve gelmiyo her fırsatta dışardaysa bu adamla ilgili değil kadınla ilgilidir.
Mutlu değilki gelmiyo kavgadan kaçıyo senden kaçıyo binkere yazdım bırda benzer konularda binkere daha yazıcam.
Bekarken çok sosyal biride olsa evi otel gibi kullansada evlenince mutluysa eşiyle vakit geçirir.
Sen annendesin o damda camda orda burda ve 3 yıl olmuş cinsellik kötü iyi olması bu durumda beklenemezde.
Belki 10yıldan fazlasır tanıdığım biri var süreklide biaraya geliriz ben adamın evli olsuğunu eşi doğum yaparken öğrendim ben daha tanımadan evlilermiş. Bu adam gergün hergece dışarda öyleki kimseyi bulamasa arabada oturuyo gene gitmiyo eve . Eşiyle yeni tanıştım biraz dikkat edince anladım adam haklı.
Herşeye surat asıyo her ortama uyuyo ama uymuyo hep sorgulama modunda eşi değilde annesi gibi davranıyo.
Biraz kendini sorgula derim çocuğuda eve gelsin diye istiyosan isteme daha çok ğroblem yaşarsınız burda bana çocuk olunca geldi diye yazanlarda oldu geliyosada çpcuk için geliyo onu bildikleri halde susuyolar.
Birlikte gülün biraz suyuna git ki adam nelerden hoşlanıyo öğren sen 1adım git 2 adım git o sana 10 adım gelir
geçen gün bununla ilgili destan gibi bir mesaj yazdım kocama.
komedi gibi kendince evden uzaklaşmaya bahaneler arayıpta ben bayılıyorum mu böyle olmasına demesi.
işine gelmediği için kızması ki hiç kırıcı laf sokucu uslup kullanmamama rağmen hemen suçlu çocuk gibi kendini savunmaya geçmesi.
evde tek başıma sıkılıyorum.evde de oturmayı denedim sonuç aynı.
sizin dediğinizi de dedim mesajın içinde " bir gün sessizce gidersem nedenini bil" dedim. o da gideni tutmuyorum dedi.çok ilginç.şunu da gördüm.Adama sorumluluk de cehennemin dibine kadar depar atar.milletin ayıplamasından da çekiniyor gibi ama yine yapacağından geri kalmıyor.
çok sordum çok sorguladım.ben evde oturup yemek yapmaktan başka ne yapayım diye. böyle düşündükçe daha bir yaranamadım.suyuna gitsem de gitmesem de yaranamdım.herale buna normal bir insanoğlu bu adama yaranamıyor. hala sosyal olmamama kafayı takmış.şimdi sosyal ortamlara akacağım aslında iş onda bitiyor bunu göstermek adına ha işine gelir mi onun yine bilemiyorum.