Kocaları ilgili hanımlar yardım edin lütfen

caroll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
318
141
Kocaları ilgili alakalı olan arkadaşları gördükçe imrenmiyorum degil ben de istiyorum bana ilgili alakalı olsun çok ilgisiz kızlar ne yapmam lazım tek başıma yaşıyorum resmen akşamları hiç sohbet etmez nette oyun oynar boş vakit bulsun kahveye gider Kocası böyle olan var mı,,,istiyorum ki kocamla birlikte sohbet edelim birşeyler yapalım istiyorum ne yapmam gerek

O içinden gelicek canım. Kırıldıgını uzuldugunu anladımı içi parçalanıcak. Kişiyle alakalı yani yontemi yok.

Ilk seneler böyle değildi çoluk çocuga karışınca gösterdi gerçek yüzünü çok ilgisiz alakasız ve tam bi işkolik

Cisem'e sor bence onun oyleymis ve ilgiden sıkılıp konu acmis seni en iyi o anlar :)
Evet ciseme yazmıştım ama msj mı görmedi sanırım O da eşinin ilgili olmasından yakınıyordu ben de tam tersi ilgisizliğinden yakınıyorum

Bu süreçte sizde eşinize karşı değişiklikler oldu mu ? mesela aynı bakım aynı ilgi işve cilve devam mı belkide eşinizde sizin ilgisiz olduğunuzu düşünüyordur.

Evet ciseme yazmıştım ama msj mı görmedi sanırım O da eşinin ilgili olmasından yakınıyordu ben de tam tersi ilgisizliğinden yakınıyorum
sanırım ortasını bulamıyor bu adamlar.
ya yere göğe sığdıramıyorlar yada görmezden geliyorlar..

Bu süreçte sizde eşinize karşı değişiklikler oldu mu ? mesela aynı bakım aynı ilgi işve cilve devam mı belkide eşinizde sizin ilgisiz olduğunuzu düşünüyordur.
aynıyım ilgili alakalı bakmlı akşam olunca resmen gözünün içine bakıyorum konuşsun ilgili olsun diye ben son derece ilgiliyim ama o tam tersi :KK43:

6 yıllık evlenmeden önce böyle değildi insan aynı evi paylaşınca gösteriyor gerçek yüzünü zaten böyle olduğunu bilsem evlenmezdim

Çocuk var mı?
İnternette oyun oynuyorsa sende onunla oyna?
Bekarım, bana aynısı olsa ne yaparım diye düşündüğümde en azından o internette oyun oynarken yada tv bakarken. Bende bacaklarımı kucağına uzatıp kitap okurdum.
Yani konuşmasanız bile dokunmalısınız.
Bende bazen işten geldiğimde tv sesine bile tahammül edemiyorum.

tam ben diyecektim cuk oldu diye :)
Bence eşin sana cok aşık. Kiymetini bil canım.
Eve gelip seni umursamasa, aman sen yemegini ye ben arkadaslarla yedim dese, birlikte çıkalım dediginde ben gelemem yorgunum sen git dese daha cok mutsuz olursun.
Evine geri dön :KK55:

Bence eşin sana cok aşık. Kiymetini bil canım.
Eve gelip seni umursamasa, aman sen yemegini ye ben arkadaslarla yedim dese, birlikte çıkalım dediginde ben gelemem yorgunum sen git dese daha cok mutsuz olursun.
Evine geri dön :KK55:
haklısın bu beni çok daha fazla üzerdi.

X