kocalarımız ve biz

desene ben şanslıyım 4 yıl goruştuk 1 yıl nişanlı kaldık 1.5 yıllık evlıyım her sabah 10 /11 gibi arar oglen yemek arasında arar akşam iş çıkışı durakta inince birşey lazım mı diye yine arar eger birde biraz rahatsızsam aramalar sıklaşır ama bununda içinden gelmesi lazım mesela bende arama saatlerini bilirim eğer 5 dk geçsin ben ararım kociş beni unuttu aşşşkımmm derim oda çayımı içiyordum şimdi arıcaktım der

yani canım içinden gelecek zorla birşey olmuyor anlıcan

desene ben şanslıyım 4 yıl goruştuk 1 yıl nişanlı kaldık 1.5 yıllık evlıyım her sabah 10 /11 gibi arar oglen yemek arasında arar akşam iş çıkışı durakta inince birşey lazım mı diye yine arar eger birde biraz rahatsızsam aramalar sıklaşır ama bununda içinden gelmesi lazım mesela bende arama saatlerini bilirim eğer 5 dk geçsin ben ararım kociş beni unuttu aşşşkımmm derim oda çayımı içiyordum şimdi arıcaktım der

yani canım içinden gelecek zorla birşey olmuyor anlıcan
hiç yapmıyor değil eşim.yapıyor ama ben daha cok yapıyorum

kocanızı kendinize bağlamak istiyorsanız onun karşısında kendinizden emin durun.eşinizin vazgeçilmez olmadığını ona hissettirin.ben öyle yapıyorum eşimle küsken yada bir tartışma yaşadığımızda benle küs duramayıp geri geliyor.birde eşlerinzn yanında biraz çocuksu yanınızıda arada gösterin fıtratınızın gereğini sergileyin erkek kendinde olmayanı karşısında görünce neşe buluyor başka bi kadınla mutluluğu bulamayacağını kesinlkle anlıyo

sende hiç mesaj atma bir süre arama bakalı ne yapacak. ben de öyleyim. fazla aranmaya mesaja filan gelemem. sıkılırım. hiç aramak istemem. bunalırım. adamın yapısı öyledir belki.

biraz özgür bırak. sen hep aradığın için aramıyor bence. sıkılıyor. onu anlayabiliyorum :işsiz:

Back
X