Selam arkadaşlar 7 yıllık evliyim çocuğumuz yok geçen yıl tüp bebekle gebe kaldım ancak kalbi durdu.. o dönemler yani tüp bebeğe başlamadan önce 10 günlüğüne yurtdışına çıkmıştım annemin yanına.. ben yokken eşim telefon numarasının son 4 hanesini değiştirmiş.. niye diye sorduğumda hastanede teknik personel olduğu için gece gündüz arayan çoktu arıza için.. sebebi buymuş.. neyse inandım. Kürtajdan sonra evde bi ara tlf kurcalarken engellenmiş bir numara buldum bu kim dedim yemin ediyorum haberim yok ben yapmadım dedi.. bende o nımarayı aradım ankarada oturuyorum dedi bayandı adını vermedi.. eşimi tanımadığını söyledi.. bizde konyadayız. Neyse aradan 6 ay geçti dün whatsapp dan eşime uzuuuunca bi msj geldi numara *kim* diye kayıtlı.. kaç gündür yazmıyosun sen bensiz yapabilirsin ama ben yapamam aşkım vs. Vs. Eşimde aşağı bodrumda işi vardı.. şoka girdim ne yapsam diye düşünürken geldi eve.. bu msj ne oluyo dedim.. benimki kimmiş o tanımıyorum dedi kadına da 'yanlış oldu heralde.ben evliyim karım yanımda okuyo bunları' yazdı.. kadında ' senin öyle işine geliyor ' benim öküz aradı tabi ama açmadı kadın.. eşimin eline kuranı verdim bu nezamandır var.. dedim.. senden önceydi dedi ama kurana el basmadı.. eski mahallesinden bi tanıdığıymış hastanede karşılaşmışlar kadın numarasını istemiş.benimkide vermiş. taaa 6-7ay önce başlamışlar görüşmeye. Toplasan bir ay etmez diyo hergün görüşmemişler o bana abi diyodu havadan sudan konuşuyorduk.. ihanet etmedim sana. Gidip buluşmadım hiç babamın anamın ölüsünü öpeyim yarına yalansa dedi.. niye gizledin ozaman benden dedim. Kızarsın diye dedi.. böyle olduğunda daha mı iyi oldu dedim.. inanmıyorum ona.ne yapacağımıda bilmiyorum. Kadın ben kocanı tanımıyorum diyo kocam o bana abi dedi diyor. Madem abi kardeş gibiydi niye numatasınıdeğiştirdi . Yardım edin akıl berin.nolur