kocam aldatmış beni

elife70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
72
11
Selam arkadaşlar 7 yıllık evliyim çocuğumuz yok geçen yıl tüp bebekle gebe kaldım ancak kalbi durdu.. o dönemler yani tüp bebeğe başlamadan önce 10 günlüğüne yurtdışına çıkmıştım annemin yanına.. ben yokken eşim telefon numarasının son 4 hanesini değiştirmiş.. niye diye sorduğumda hastanede teknik personel olduğu için gece gündüz arayan çoktu arıza için.. sebebi buymuş.. neyse inandım. Kürtajdan sonra evde bi ara tlf kurcalarken engellenmiş bir numara buldum bu kim dedim yemin ediyorum haberim yok ben yapmadım dedi.. bende o nımarayı aradım ankarada oturuyorum dedi bayandı adını vermedi.. eşimi tanımadığını söyledi.. bizde konyadayız. Neyse aradan 6 ay geçti dün whatsapp dan eşime uzuuuunca bi msj geldi numara *kim* diye kayıtlı.. kaç gündür yazmıyosun sen bensiz yapabilirsin ama ben yapamam aşkım vs. Vs. Eşimde aşağı bodrumda işi vardı.. şoka girdim ne yapsam diye düşünürken geldi eve.. bu msj ne oluyo dedim.. benimki kimmiş o tanımıyorum dedi kadına da 'yanlış oldu heralde.ben evliyim karım yanımda okuyo bunları' yazdı.. kadında ' senin öyle işine geliyor ' benim öküz aradı tabi ama açmadı kadın.. eşimin eline kuranı verdim bu nezamandır var.. dedim.. senden önceydi dedi ama kurana el basmadı.. eski mahallesinden bi tanıdığıymış hastanede karşılaşmışlar kadın numarasını istemiş.benimkide vermiş. taaa 6-7ay önce başlamışlar görüşmeye. Toplasan bir ay etmez diyo hergün görüşmemişler o bana abi diyodu havadan sudan konuşuyorduk.. ihanet etmedim sana. Gidip buluşmadım hiç babamın anamın ölüsünü öpeyim yarına yalansa dedi.. niye gizledin ozaman benden dedim. Kızarsın diye dedi.. böyle olduğunda daha mı iyi oldu dedim.. inanmıyorum ona.ne yapacağımıda bilmiyorum. Kadın ben kocanı tanımıyorum diyo kocam o bana abi dedi diyor. Madem abi kardeş gibiydi niye numatasınıdeğiştirdi . Yardım edin akıl berin.nolur

Bu arada 4-5 aydır konuşmuyoruz diyor.. ve kadın eşime- yanlış yolladım mesajı- diye msj atmış özür dilemiş. Ama kocam mesajları silmiş.. en büyük ispatın olurdu o kadın öyle yazsaydı dedim.. sen kendini yaktın kanıtını yaktın dedim

hiç inandırıcı gelmiyor.abi kardeş olup öyle samimi mesaj atmalar

birinin dediği birine ters takipte ol bence ve araştır.dökümanlarını incele ne zamandır hangi tarihler arası konuşulmuş vb...diye

online işlemlere gir ve öğren .
Elinde konuşma dökümü olursa hem kadından hem kocandan daha çok şey öğrenebilirsin.

herşeyden önce sizden böyle bir şeyi neden saklamış madem bu kadar masum abi kardeşler falan bunu size söylemesi gerekirdi.bir mesajlamı ortaya çıktı kardeşlik

bu kardeşlik değil olsa olsa kalleşlik olur

whatsapptan msjlaşmış ise online işlemlerden gözükür mü ki???

yine bir abi-kardeş vakası...
Aptal erkekler kafa başka daha güzel bir yalana da çalışmaz ki hep aynı .oktan yalan...
Bana abi diyordu, kardeşim gibi vs...
Yazmaz oldun demiş işte kadın daha ötesi mi var. O kadar samimiyetten sonra o mesajları yazabilmiş işte.
Adam bu kadınla sen yokken yazışmış çizişmiş belki daha ötesini de yapmış sonra da yol vermiş işi bitince...
Bence bu ne ilk ne sondur...
Noldu? Güven bitti....Güvenin bittiği andan itibaren şüphelere, huzursuzluğa hoşgeldin...
Bundan sonra gözünüz arkada kalmadan ne biyere gidebilirsiniz ne de eşinizden fiziki olarak uzak kaldığınız heran rahat edebilirsiniz....Şüpheler, kontroller, bundan sonrası sadece kendini bitirmek...
Kadının huzurlu olmadığı yerde mutlu bir evlilik te imkansız tabiki...
Güveni 1 sn de yıkmayı başarıyorlar...Tebrikler aldatan bütün erkeklerin vicdanları beter olsun

Peşine de düşmeyin bundan sonra öğreceklerinizle kendinizi üzersiniz, bu kadarı da yeterli bence...

bence yakalınınca ne diyeciğini şaşırmış...evli adam başka bir kadının numarasını niye alsın canım..kanıtlayana kadar inanmayın..kanıtlamazsada basın tekmeyi...

Selam arkadaşlar 7 yıllık evliyim çocuğumuz yok geçen yıl tüp bebekle gebe kaldım ancak kalbi durdu.. o dönemler yani tüp bebeğe başlamadan önce 10 günlüğüne yurtdışına çıkmıştım annemin yanına.. ben yokken eşim telefon numarasının son 4 hanesini değiştirmiş.. niye diye sorduğumda hastanede teknik personel olduğu için gece gündüz arayan çoktu arıza için.. sebebi buymuş.. neyse inandım. Kürtajdan sonra evde bi ara tlf kurcalarken engellenmiş bir numara buldum bu kim dedim yemin ediyorum haberim yok ben yapmadım dedi.. bende o nımarayı aradım ankarada oturuyorum dedi bayandı adını vermedi.. eşimi tanımadığını söyledi.. bizde konyadayız. Neyse aradan 6 ay geçti dün whatsapp dan eşime uzuuuunca bi msj geldi numara *kim* diye kayıtlı.. kaç gündür yazmıyosun sen bensiz yapabilirsin ama ben yapamam aşkım vs. Vs. Eşimde aşağı bodrumda işi vardı.. şoka girdim ne yapsam diye düşünürken geldi eve.. bu msj ne oluyo dedim.. benimki kimmiş o tanımıyorum dedi kadına da 'yanlış oldu heralde.ben evliyim karım yanımda okuyo bunları' yazdı.. kadında ' senin öyle işine geliyor ' benim öküz aradı tabi ama açmadı kadın.. eşimin eline kuranı verdim bu nezamandır var.. dedim.. senden önceydi dedi ama kurana el basmadı.. eski mahallesinden bi tanıdığıymış hastanede karşılaşmışlar kadın numarasını istemiş.benimkide vermiş. taaa 6-7ay önce başlamışlar görüşmeye. Toplasan bir ay etmez diyo hergün görüşmemişler o bana abi diyodu havadan sudan konuşuyorduk.. ihanet etmedim sana. Gidip buluşmadım hiç babamın anamın ölüsünü öpeyim yarına yalansa dedi.. niye gizledin ozaman benden dedim. Kızarsın diye dedi.. böyle olduğunda daha mı iyi oldu dedim.. inanmıyorum ona.ne yapacağımıda bilmiyorum. Kadın ben kocanı tanımıyorum diyo kocam o bana abi dedi diyor. Madem abi kardeş gibiydi niye numatasınıdeğiştirdi . Yardım edin akıl berin.nolur

Bu arada 4-5 aydır konuşmuyoruz diyor.. ve kadın eşime- yanlış yolladım mesajı- diye msj atmış özür dilemiş. Ama kocam mesajları silmiş.. en büyük ispatın olurdu o kadın öyle yazsaydı dedim.. sen kendini yaktın kanıtını yaktın dedim

Öncelikle anlattıklarınız arasında aldatmaya yönelik birinci dereceden bir kanıt söz konusu değil. Eşiniz tarafından gelen bir itiraf da yok ortada. Dolayısıyla olay hakkında kesin hüküm vermek doğru değil. Erkek bazen sevdiği kadını korumak veya üzmemek için ona; diğer kadınların kendilerine yaklaşmalarını, flörtleşme isteklerini anlatmayabilir. Bence yapmanız gereken şey eşinizin telefonunun mesaj dökümüne ulaşmak. Bunun için teknoloji mağazalarından veya telefon yetkili servislerinden yardım alabilirsiniz. Ayrıca telefona mesaj atan kadın ile de iletişime geçerek olayın aslını ona da sormanız mantıklı olacaktır. Fakat kadın da kötü niyetli olabilir. Dolayısıyla birinci dereceden kanıt veya itiraf olmadan vereceğiniz kararlar risk taşıyacak. Dikkatli olmanızı öneririm.

Hep diyorum hep diyorum. Ve yine dicem. KADINLA ERKEKTEN ARKADAŞ OLMAZ,SENİN ÖZ KARDEŞİN OLMADĞI SÜRECE ABİN DE OLAMAZ O ŞAHIS KARDEŞİNDE. Sonucu da bu olur işte. ALLAH Yardımcınız olsun işiniz çok zor gerçekten. Bence affetmeyin kesinlikle. Sizin de gururunuz var,onurunuz varç Hem çocuğunuz da yokmuş. Kaybedecekhiççç bir şeyiniz yokk

Kaç gündür (gün diyor dikkatini çekerim..) yazmıyorsun aşkım ne demek ya? Sen bensiz ben sensiz yapamayız ne? İstediği kadar yemin etsin.. Bir kadın bir erkeğe tek taraflı hislerle böyle mesajlar yazmaz..

Üzgünüm ama aldatılmışssınız ,sizce de daha fazla isbata gerek var mı?

Bugünde arka arkaya açılan konular aldatma elti kv hepsine yetisemiyorum :KK51::KK69:

Çok zor bir durum,hele kadın da inkar ediyorsa nasıl ispatlanır ki

O kadını arıyorum açmıyor tehdit mesajları hakaret mesajları attım.. kocanı tanımıyorum. Yanlış numara çevirmişim özür dilerim diyor.. faturalı olmadanda mesaj dökümü alınıyormu.. kontörlü hattı var. Vede bana dökümanlar verilirmiki.. nasıl olucak bilmiyorum.. en kötüsü de görmekten korkuyorum gece gündüz yazışmışsa biterim ben !onu da en fazla boşarım başka ne yapabilirim

X