canım bir insana rahat batıyor diyorlar aynen bizimkinide rahat batıyor. adamın derdi yok şükür maddi durumu son derece iyi madem imek istiyorsun iki dubleyle sınırla kendini .Ama yok adam yıkılana kadar içiyor alkolik oldu artık içe içe kendisi asla kabul etmiyor bağımlı olduğunu.Şimdi tedavi şartı koyucam ona yada tamamen sevgimi kalbime gömüp ondan ayrılıcam.Hergün döktüğüm gözyaşı yeter artık .Dışarıdan bakınca imrenilecek bir aile gibi duruyoruz ama kimse bilmiyordu sağolsun bugün bütün mahalle öğrenmiş olduYemin ederim kuru ekmeğe soğana razıyım sadece o içmesin. Para var ama gram huzur yok keşke hiçbir şeyimiz olmasaydıda alkolü içmeseydi.Milletin kocalarını ayık görünce okadar özeniyorumki bilemezsiniz.
tablet bilgisayarını almaya geldi jandarmayla eve onlar gidince pc aık yazdım hemen.Annemde olay btittikten sonra geldi bizim oraya jandarmaya annemler götürdü beni.Şimdi annem aradı onun kızı nasıl ona kıymetliyse sende bana öylesin dedi.Arayım şimdi onu birkaç gün kafanızı dinleyin arama redbutterflyi ondan sonra siniri geçince konuşursunuzdicekmiş.Anneme dedim akıl ver anne bana ne yapayım ben diye annemde ben babanın içkisinden 34 yıl çektim en sonunda intihat etti kendini dedi babam asmıştı kendiYa kabul etcen seviyosan böyle çekiceksin yada yolların ıayırcan biz senin arkandayız dedi
üzme kendini olacakla öleceğe çare yok
o arabaların pelt olmasında eşin senden daha suçlu
ne anlıyorlar şu içkiden
canım tedavi olmayı düşünmüyormu
benim amcam 6 yaşındaki oğlu ölünce alkolik oldu 5 yıl kadar hep sarhoş gezdi küçük oğlu senin gibi baba istemiyorum dedi diye bir gecede içkiyi bıraktı 1 senedir içmiyor
eşinde isterse bırakabilir
kıyamam canım konularını ilk kez okuyorum çok üzüldüm
ama arkadaşlarında dediği gibi eğer eşin tedavi olmazsa annende destekse ayrılmalısın çünkü bu şekilde daha kötü olursun şimdi arabaları parçaladın ALLAH korusu daha kötü şeylerde yapabilirsin
senin içinde ok üzüldüm canım Allahım bize dayanma gücü versin.Artık eşim içmediği gün elleri titriyor farkettimde ama kendi kabul etmiyor.Evet ben yuvam için şimdiye kadar çok çabaladım artık sıra onda .Alkolü tercih edersede artık yapacak birşey yok.canim dedim yaaa benim de basimda var inan anliyorum ben snei, ki benimki sadece alkol de degil, baska sorunlarimiz da var, dedigim gibi ileri derecede alkol sorunu yok ama maddi durmumuz kisili oldugu halde, yeri gelir benzin parasini zor bulurken, ben ise yürüyerek gidip gelirken, adam ickisini ihmal etmiyor, biz basindayiz ama on sene sonra ne olur diye düsününce inan korkuyorum, bir haftada bi kasayi bitiriyor yeri geliyor, ki düsün bu adam calisiyor, araba kullaniyorannen ile ilgili olan msjini okusum, cok da güzel demis, bak destegiyle snein yaninda, sen de yuvani bozmak icin degil toparlamak icin ugrasiyorsun, cabalama sirasi onda...
evet canım aklımı yitirdim sanki o an nasıl böyle birşey yaptım hala inanamıyorum cinnet geçirenleri daha iyi anlıyorum artık rabbim beterinden korusun inşallah
konularınızı okuduğum kadarıyla annenizle aranız kötüydü ve eşinizle nikahsız yaşıyordunuz.
ayrılığınız zor olmaz yani ama evleri ayırınca ne olacak annenizde mi kalacaksınız? sizin için daha zor olmazmı peki bu? yani anlaşamadığınız bir anneniz var sonuçta. ve eşiniz diyeyim o rahat bırakırmı?
çünkü size söz verse de daha önce söznden dönen birisi yine sözünden dönecektir.
senin içinde ok üzüldüm canım Allahım bize dayanma gücü versin.Artık eşim içmediği gün elleri titriyor farkettimde ama kendi kabul etmiyor.Evet ben yuvam için şimdiye kadar çok çabaladım artık sıra onda .Alkolü tercih edersede artık yapacak birşey yok.
aynen canım benimde çocukluğum maalesef her gece içki içen bir babanın yanında geçti.Artık o kadar çektimki eşimi tanıdım mutlu olurum diye evlendim oda sonradan alkolik oldu nedir biz kadınların bu çektiği.En ok kızıma üzülüyorum hep tartışmalarımız onun gözünün önünde oluyor.Kızıma herzaman söylerim bu yaşadıklarım sana örnek olsun diye sakın alkol alan adamdan uzak dur diye söylerim hep.Amin canım
sen zaten mantıklı kararını vermişsin dediğin gibi tedavi olmazsa asla barışmayacağını kesin dille söyle
annemde içkiden çok çekti tabi bizlerde babam halen içki içiyor düşün içki parası için ekstra çalışıyor 60 yaşında adam ben acıyorum
keşke benim anneminde imkanı olsaydı ayrılsaydı inanki bizlerde mutlu çocukluklar yaşardık
cok haklisin canim, farketmesi, kabul etmesi lazim onun da.. sadece senin cabalamanla olmuyor.. ya daha kötü bir sey olsa, ne bileiym alkollüyken kaza yapsa ya da komsunun evine gittigi gibi daha baska bir yere gitse orda bir sey olsa.. kendisi de biliyor bunlar ve neler duyuyoruz neler oluyor bu alkol mereti yüzünden.. insallah caresinin tedavi oldugunu anlar..
aynen canım benimde çocukluğum maalesef her gece içki içen bir babanın yanında geçti.Artık o kadar çektimki eşimi tanıdım mutlu olurum diye evlendim oda sonradan alkolik oldu nedir biz kadınların bu çektiği.En ok kızıma üzülüyorum hep tartışmalarımız onun gözünün önünde oluyor.Kızıma herzaman söylerim bu yaşadıklarım sana örnek olsun diye sakın alkol alan adamdan uzak dur diye söylerim hep.
amin canım inşallahkızının bahtı sana çekmesin inş
canım şimdi nasılsın
ne yapmaya karar verdin yada karar verebildinmi
tek dileğim şu günden itibaren alkol tedavisi olmaya razı gelmesi,alkolik olduğunu kabul etmesi, bu yuvanın yıkılmaması.Ne olur benim için dua edin arkadaşlar dualarınıza çok ihtiyacım var
insallah cnaim insallah anlar o da.. ama araya koyabilecegin sözü gecen insanlar varsa, özellikle onun kendi ailesi tarafindan, durumun farkinda olanlar, onlari araya koy, yani güvenilir biri varsa..öyle tek basina ikna olcak gibi degilse aileden ve gerekirse uzmandan destek alsin.. ne diyim aklima baska bir sey gelmiyor
onun ailesinden kimse yok canım annesi biz 3 aylık evliyken vefat etti. babası ve kardeşleri ilede arası iyi değil hiç biriyle görüşmüyor tek başına hiç akıl verecek bir akrabası yok kalacak yeride yok.Bu gece jandarmanın misafirhanesinde kalcakmış yarında artık nerde yatar bilmiyorum
kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum lütfen bana dua edin hiç iyi değilim beynim zonkluyor resmen biraz dinlenmek istiyorum
Geçmiş olsun ayy bir an iyi yapmışsın dedim
o alkol yokmu benim hayatımıda mahfetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?