Kocam alkolü bana ve kızıma tercih etti arabasını parçaladım

canim dedim yaaa benim de basimda var inan anliyorum ben snei, ki benimki sadece alkol de degil, baska sorunlarimiz da var, dedigim gibi ileri derecede alkol sorunu yok ama maddi durmumuz kisili oldugu halde, yeri gelir benzin parasini zor bulurken, ben ise yürüyerek gidip gelirken, adam ickisini ihmal etmiyor, biz basindayiz ama on sene sonra ne olur diye düsününce inan korkuyorum, bir haftada bi kasayi bitiriyor yeri geliyor, ki düsün bu adam calisiyor, araba kullaniyor annen ile ilgili olan msjini okusum, cok da güzel demis, bak destegiyle snein yaninda, sen de yuvani bozmak icin degil toparlamak icin ugrasiyorsun, cabalama sirasi onda...

kıyamam canım konularını ilk kez okuyorum çok üzüldüm
ama arkadaşlarında dediği gibi eğer eşin tedavi olmazsa annende destekse ayrılmalısın çünkü bu şekilde daha kötü olursun şimdi arabaları parçaladın ALLAH korusu daha kötü şeylerde yapabilirsin

canım adam kabul etmiyorki alkkolik olduğunu oyüzden tedavide yanaşmıyor eee peki bağımlı değilsin madem neden hergün kavga etmemize rağmen eve içipte geliyorsun diyorum cevap yok.Yemin ederim sana bak herşey güzel olacak içmicem bidaha diyor.İşten çıkınca hoop imeye.Balkonda o geldiğinde ona bakarken arabadan yıkılarak görüyorum o anda ölüyorum yine.Şimdi adım gibi eminim affetsem eve gel desen maksimum 1 hafta içmeyecek sonra bu beni nasıl olsa affediyor diyip tekrar içicek.Kesinlikle ve kesinlikle tedavi olmadan gelemez şu dakkadan sonra yanıma.Beni ve kzını seviyorsa kabul edecek bunuda ilerleyen günlerde görücem artık.Dün gece çok ama ok kötü rüya gördüm bunlar olacakmış demekki

evet canım aklımı yitirdim sanki o an nasıl böyle birşey yaptım hala inanamıyorum cinnet geçirenleri daha iyi anlıyorum artık rabbim beterinden korusun inşallah

senin içinde ok üzüldüm canım Allahım bize dayanma gücü versin.Artık eşim içmediği gün elleri titriyor farkettimde ama kendi kabul etmiyor.Evet ben yuvam için şimdiye kadar çok çabaladım artık sıra onda .Alkolü tercih edersede artık yapacak birşey yok.

evet canım aklımı yitirdim sanki o an nasıl böyle birşey yaptım hala inanamıyorum cinnet geçirenleri daha iyi anlıyorum artık rabbim beterinden korusun inşallah

Amin canım
sen zaten mantıklı kararını vermişsin dediğin gibi tedavi olmazsa asla barışmayacağını kesin dille söyle
annemde içkiden çok çekti tabi bizlerde babam halen içki içiyor düşün içki parası için ekstra çalışıyor 60 yaşında adam ben acıyorum
keşke benim anneminde imkanı olsaydı ayrılsaydı inanki bizlerde mutlu çocukluklar yaşardık

canı mevet annemle eşya alma konusunda bazı sıkıntılar yaşadık ama bu gibi konularda destek veriyor sağolsun.Şimdi antalyada yaşıyorum bursada başka bir evim daha var dayalı döşeli kızımın kaydını alıp orayamı gitsem acaba diyorum şuan aklımdan binbir türlü şey geçiyor maddi olarak gelirimde var ona hiç bir şekilde muhtaç değilim. Yorumumu okuyanlar bu gerçekten salakmış diyebilirler ama sonuçta beraber geçirilen 13 yıl var,sevgi var,kızımız var ama maalesef bu güzel şeylerinde yanında lanet olası alkol var.Hiç böyle aresiz kötü hissetmemiştim kendimi ne yapayım sizce kızlar nolur akıl verin bana.

cok haklisin canim, farketmesi, kabul etmesi lazim onun da.. sadece senin cabalamanla olmuyor.. ya daha kötü bir sey olsa, ne bileiym alkollüyken kaza yapsa ya da komsunun evine gittigi gibi daha baska bir yere gitse orda bir sey olsa.. kendisi de biliyor bunlar ve neler duyuyoruz neler oluyor bu alkol mereti yüzünden.. insallah caresinin tedavi oldugunu anlar..

aynen canım benimde çocukluğum maalesef her gece içki içen bir babanın yanında geçti.Artık o kadar çektimki eşimi tanıdım mutlu olurum diye evlendim oda sonradan alkolik oldu nedir biz kadınların bu çektiği.En ok kızıma üzülüyorum hep tartışmalarımız onun gözünün önünde oluyor.Kızıma herzaman söylerim bu yaşadıklarım sana örnek olsun diye sakın alkol alan adamdan uzak dur diye söylerim hep.

tek dileğim şu günden itibaren alkol tedavisi olmaya razı gelmesi,alkolik olduğunu kabul etmesi, bu yuvanın yıkılmaması.Ne olur benim için dua edin arkadaşlar dualarınıza çok ihtiyacım var

kızının bahtı sana çekmesin inş
canım şimdi nasılsın
ne yapmaya karar verdin yada karar verebildinmi

kızının bahtı sana çekmesin inş
canım şimdi nasılsın
ne yapmaya karar verdin yada karar verebildinmi
amin canım inşallah
hiç bir kadın yaşamasın bunları.şuan hiç birşeye karar vermiş değilim sağlıklıda düşünemiyorum şuanda ne yapıcam hiç bir fikrim yok tek bildiğim var ya tedavi olacak yada bu iş bitecek her nekadar birbirimizi sevsekte.Annem aramış biraz önce ben karımı çocuğumu ok seviyorum demiş madem seviyorsun neden bunları yaşatıyorsun bize

tek dileğim şu günden itibaren alkol tedavisi olmaya razı gelmesi,alkolik olduğunu kabul etmesi, bu yuvanın yıkılmaması.Ne olur benim için dua edin arkadaşlar dualarınıza çok ihtiyacım var

insallah cnaim insallah anlar o da.. ama araya koyabilecegin sözü gecen insanlar varsa, özellikle onun kendi ailesi tarafindan, durumun farkinda olanlar, onlari araya koy, yani güvenilir biri varsa..öyle tek basina ikna olcak gibi degilse aileden ve gerekirse uzmandan destek alsin.. ne diyim aklima baska bir sey gelmiyor

onun ailesinden kimse yok canım annesi biz 3 aylık evliyken vefat etti. babası ve kardeşleri ilede arası iyi değil hiç biriyle görüşmüyor tek başına hiç akıl verecek bir akrabası yok kalacak yeride yok.Bu gece jandarmanın misafirhanesinde kalcakmış yarında artık nerde yatar bilmiyorum

kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum lütfen bana dua edin hiç iyi değilim beynim zonkluyor resmen biraz dinlenmek istiyorum

Canım benim, içini ferah tut zor biliyorum ama sakin ol biraz. Allah'tan hayırlısını iste nolur. Senin için dua edeceğim. Mutlu ol, bizi bilgilendir. Sıkıldıkca yaz buraya. Tedavi olmadan da sakın affetme önce sana sonra kızına yazık.

kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum lütfen bana dua edin hiç iyi değilim beynim zonkluyor resmen biraz dinlenmek istiyorum

tamam canim hadi dikkat et kendine sen dinlen topla kafani, üzülme daha fazla

Şu devleti anlamıyorum zaten sigara yavaş yavaş öldürüyor diye yasaklarlar, içki nelere yol açıyor, ne ölümler, ne felaketler, ne kavgalar getiriyor beraberinde görmüyolar..
Rabbim eşini ıslah etsin, yardımcın olsun canım..

çok geçmiş olsun gerçekten çok zor bir durum.iyi düşünmüşsün tedavi olma şartını koşmakla.tedavi dışında çözüm var gibi görünmüyor.yalnız cevap vermek istemezsen sen bilirsin ama birşey sorcam.eşinin,
nikahlı eşi falan var mı?kalacak yeri yok demişsin de öyle birşey varsa nikahlı eşinin evine yönelebilir mi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…