Kocam annesinin dolduruşuyla beni dövdü

Sule Yuksel Senler saniyor kendini ama o bile ilk esinden siddet yuzunden bosanmis.

Fatih Reşit dedin işte orada olaya kocaman bir attım. Bu adamın hiçbir psikolojik yorumunu ciddiye almıyorum. Şu yazdığınız yazıdan bile ne kadar saçma olduğu anlaşılıyor. O adamın anlamadığı bir şey var. "Eğer erkek hödük ise kadın ne yaparsa yapsın erkeğe yaranamaz. Kadının da erkeğin de edepsizi her zaman mevcut. Bunu tamamen cinsiyete indirmek saçmalık. Kadınları, erkeklere kölecesine duruma düşürmek ya da kadınları tepelere çıkarıp erkekleri düşürmek...
Öyle erkekler var ki kadının eve getireceği parayı taa nişanlı iken düşünmeye başlıyor. Bunlardan çok var.
Roller değişti. Olan kadına oldu.

Yani ben Türkiye'de ki bu cahil kafayı anlamıyorum. Bu nasıl bir psikolojik vakadır yaa. Önce kızı yağlayıp ballıyorsun. Oğluma alicam diye yüzüne gülüyorsun. Evleniyor. Sonra ağzından girip burnundan çıkıyorsun. Eee madem kan kusturacaksın niye oğluna almak için melek rolüne giriyorsun

Ulaaan böyle bir nasihat ömrümde görmedim şunu 72 yaşındaki babama okusam "der ki bunu yazan dayak yemeyi sevir" yaa huu şiddet hiçbir insana, canlıya uygulanmaz. Bunun hiçbir geçerli sebebi olmaz.
50 yaşındaki kişinin de mercimek kadar beyni yokmuş

Emine abla kahkahalara bogdun beni

O adam barışmak için gelse gitmeyi aklının ucundan hahi geçirme, ondan eş olmaz,
O adamda sinir kontrolü yok
ALLAH korusun ileride daha büyük sıkıntılar olabilir.
Çocuğu sana virirler korkma

Birde insan begendigine sevdigine kotu davranmaz boyle davrandigina gore begenmiyor sevmiyor demektir madem oyle niye evlensin istiyorlar

Emine abla kahkahalara bogdun beni
Emine ablaya soralim bir ben esimden daha sinirli yapiya sahibim cok.cabuk parlarim ama daha esimi dovmedim birde bor yorumda 100 falan demis neye laf soyledigi belli tabi eskiden odun kafali olmamis insanciklar eslerini dovmuyordu degil mi ne olduysa 100 yil once oldu dinazor kafali

Belki de kocasida ona siddet uyguluyor ben nasil susuyorsam baskasida sussun diyor normali bu olmustur kocasi dag ayisi olmayan dag ayilarini savunmaz sanmiyorum yani

Bir kadın olarak nasıl böyle düşünürsünüz aklım almıyor bahsettiğiniz tabir de sürekli alttan alıp sen haklısın diyen bir çok kadın tanıdım hepsi de şiddet gördü hakkını savunmanın saygı çerçevesi içinde kadını erkeği yoktur yapmayın etmeyin kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin eski dönem evliliklerini araştırın size bir kaç video gönderebilirim susmak zorunda kalıyordu kadınlarımız senelerce gidecek yerleri kalmadığı için sesleri çıkmıyordu. Hakkınızı savunun kendinizi ezdirmeyin evlilik iki kişinin de bazı şeyleri tolere etmesiyle yürütülebilir tek kişinin çabası sadece ruhsal olarak çöküş yaşatır. Mutlu olun mutlu olmayı en çok kadınlarımız hak ediyor.

Üslubunuz çok yanlış ya bence, insanlar sizin kötülüğünüze bir şey demiyor burada. Ayrıca ''Kadın kadın olsun. Kadın, kadın gibi davranırsa erkek delikanlı olur.'' demişsiniz. Erkek eğer erkek olur da kadına sevildiğini, güvende olduğunu hissettirirse kadın da kadın olur merak etmeyin. Anlayamadım sizi böyle düşünmeye iten sebepler ne ama çok yanlış düşünceleriniz var hepsini de okumadım açıkçası. İster kocanız olsun ister anne babanız, dayak yemeniz için haklı sebepler olabilir mi? Kırmızı çizgileriniz olmalı kim olursa olsun o çizgileri de aşmamalı, aşamamalı. Çok yanlış düşünceleriniz var umarım bu düşünceleriniz sizi hayatınızda yanlış kararlar almaya itmez. Siz yine de kocanız da olsa hem kendi açınızdan hem de başkalarına fikir verirken her konuda haklıdır, yuvamı dağıtmayayım, geçer diyerek bakmayın. Fiziksel ve psikolojik şiddet çığ gibi büyür, her seferinde de daha da ilerisi olur.

Sizin de kanaatimce başından beri yanlış yaptığınız şeyler var kaçmak gibi mesela ama bu saatten sonrasını kurtarın, almadıysanız darp raporu alın. Çocuğu da almazlar sizden, endişelenmeyin. Çocuğumu alırlar diye boşanmaktan korkmayın. Küfür yanlış olsa da kimseye sizi darp etme hakkını vermez, siz de gidin onları darp edin o zaman hakkınızda konuştukları için, öyle saçmalık mı olur. Her kavgada oturup sorunları büyümeden çözmeye çalışmak yerine git de diyormuş, siz neden çözmeye çalışasınız böyle davranan biri için? Aklı yok mu ailesinin dolduruşuna geliyor. Tek tartıştığımız konu ailesi başka sıkıntı yok demişsiniz, başka sıkıntıya gerek yok zaten şu durumda, ailesinin dolduruşuna geliyor, ailesi yakanızdan düşmüyor ve kocanız şiddete başvuruyor. Ya tüm düzeni değiştirecek bir tavır koyun ama işe yarar mı bilmiyorum ya da boşanın ve kendinize çocuğunuzla güzel huzurlu bir yol çizin.

Hadi inşallah

Kız aklı kaz aklı. Kendi aklına brakırsan ya davulcuya ya zurnacıya.
Ay gene denk geldim gene sinirlendim. Şunu yazmaya hiç mi utanmadın. Kocandan dayak yiye yiye gerçekten kafan sulanmış senin ya. Çocuk bile kaybetmişsin bu uğurda bir de akıl veriyorsun. Gidişin olsun dönüşün olmasın bu foruma.

Şu Emire'nin yorumlarını okuyunca aklima geldi, eski arkadaşlar hatirlar.
Burada aylarca kadinin evdeki yeri, dini olarak yeri, erkege hizmet etmesi gerektigi vs vs konularinda atip tutan bir uye vardi. Ayni bu sekilde vaaz verirdi.
Sonunda erkek üye olduğu ortaya cikmisti.
Ayni koku geliyor burnuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…