Kocam artik beni sevmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşadıklarınız çok üzücü ama bencede anne sözü dinleyin zararın neresinden dönseniz kardır.Hem çocuğunuz da yok zaten onun size karşı sevgisi kalmamış geri dönerek daha çok acı çekmiş olacaksınız.Şu an kalbiniz çok acıyordur eminim ama unutmayın insan zamanla herşeye alışıyor.Zamanla insan ne acıları unutuyor sizde unutursunuz.Kolay değil ama imkansız da değil kararlı ve mantıklı davranın duygularınızla hareket ederseniz bir süre sonra yine aynı şeyleri hatta daha da kötü bir şekilde yeniden yaşarsınız....

Teşekkür ederim cevabınız için haklısınız

2 yıllık evlilikten çok bir şey beklememek lazım,,9 yıl oldu ben evleneli 3 üncü yıldada tartışamalar olurdu ..artık yok denecek kadar az diyebilirim..:nazar:allaha şükürler olsun..eşinizin ruh hastası,despot, olduğunu düşünmüyorsanız ona şans verin derim tabii önce aramasını beklemelisiniz..:49:

Esimin ruh hastası olduğunu düsünmüyorum, bu aralar depresyonda onu biliyorum canı birseye çok sıkılıyor ..ama sizin böyle kavgalarınız oldu mu? Bilemiyorum bende yanlış bir karar vermek istemiyorum annemin sözleride aklımda, bir aile terapistine başvurmayı düşünüyorum

Eşinizin yalancı olduğunu sizde düşünüyormusunuz,,küçük bir çocuk gibi sürekli yalan söylüyorsa bu bir problemdir..

insanın kendi ailesi annesi kardeşi vs.. tartışma olduğunda objektif olamayabiliyor..bu çoğunlukla böyledir..sevdiklerini üzgün gördüklerinde kıgınlık duyarlar..önemli olan sizin gerçekleri görmeniz

Eşinizin yalancı olduğunu sizde düşünüyormusunuz,,küçük bir çocuk gibi sürekli yalan söylüyorsa bu bir problemdir..

Sürekli yalan söylemez ama çok güven vermez bana yalan söylediği zaman içi içini yemez çok rahat kandırır karşındaki insanı pek içi sızlamaz

size güven vermiyorsa bu kötü bir durum Rabbim hakkınızda hayırlısını nasib etsin..

Eşinizi sevdiğinizi okuyabiliyoruz ama iş fiziksel şiddet boyutuna vardıysa artık canınızı düşünün derim. Aşkın da verilen emeklerin de artık bu noktada hiç önemi olmamalı. Bu şiddetin artmayacağının ve/veya yarın aynı şekilde çocuğunuza uygulanmayacağının hiç bir şekilde garantisi yok.

Türkiye ve dünya bu örneklerle dolu, lütfen iradeli olun. (Bakın işte adamı erkekliğe çağırdınız, erkeklikten anladığını yaptı... genelde bunu anlıyorlar ne yazık ki erkeklikten :((

Eşinizi sevdiğinizi okuyabiliyoruz ama iş fiziksel şiddet boyutuna vardıysa artık canınızı düşünün derim. Aşkın da verilen emeklerin de artık bu noktada hiç önemi olmamalı. Bu şiddetin artmayacağının ve/veya yarın aynı şekilde çocuğunuza uygulanmayacağının hiç bir şekilde garantisi yok.

Türkiye ve dünya bu örneklerle dolu, lütfen iradeli olun. (Bakın işte adamı erkekliğe çağırdınız, erkeklikten anladığını yaptı... genelde bunu anlıyorlar ne yazık ki erkeklikten :((

Doğru yazmışsınız erkekten anladığı buymuş, cocuğuna şiddet uyguluyucak kadar şuursuz olduğunu düşünmüyorum, ama bunca zaman göremediğim gibi yine göremiyor olabilirim

Dayanılabilecek gibi değil bence, densize bak sen :47:

Ayrıl derdim ama yuvan senin yuvan sonuçta.

Her halukarda Allah sabır versin arkadaşım..

Yasadiklarimin üstünden 8 gün gecti 8 gündür ayriyim ve Koca zannettigim o insan yasattiklari acilarin üstüne bu zaman icinde ne aradi ne sordu bende dönüsümü bir iki gün uzattim , aileme annattim o adamin aileside biliyor artik yasadiklarimi, ama ben cok aci cekiyorum kendimi cok mutsuz ve caresiz hissediyormm, birgün yurtdisina yuva zannettigim o eve dönücegim, son bir konusma yapicagim o insanla, ya tedavi olsun yada bosanicagimi söyliyecegim, umurunda olucakmi bilmiyorum, pek sanmiyorum, karisina Küfür edip , dayak atip 8 gündür aramayan Adam degisebilirmi, yada degismeyi istiyormudur?

Son düzenleme:
bence o adamdan hayır yok
ama sen illa ki denemek istiyorum diyosan dene
ama ya tekrar şiddet uygulamaya kalkarsa napıcaksın boşanırım diyince dışarda bi yerde oturup konuşun
tedaviyi kabul edip te sonradan gitmeyede bilir orasını da düşün

2 yılda böyle olan bir adamdan hayır gelmez.
Çok üzüldüm yaşadıklarınıza.
Bence kendinizi daha fazla ezdirmeyin.Ve kendi yolunuza devam edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X