- Emoji Skoru
- 28.933
- Puanlar
- 798
Yorimlariniz gözümü iyice acti, Bütün evliliklerde böyle seyler olur fikrimi degistirdiniz olmaz haklisiniz
Yorumlardan sonra biraz Daha sinirlendim esimin hala kendini hakli görmesine dedim artik ayriligi düsünüyorum bu yaptigin Kabul edilir Gibi degil, neoldu ne bitti hatirlamiyorum iyice saygisizlik yapti bende bagris cagris derken tokat atti bende iyi devam et bosanma davasinda kullanirim sonra. Iyice üstüme yürüdüdü yerlerde sürüdü dedim yeter bosaniyorum Gidicem evden
Bunun üstüne vicdan azabi mi duydu bilmiyorum konusalim diye zorla oturttu , gitmek istiyorum kolumu tutuyor zorla, dedim senin dinlememe lüzum yok cok dinledim, bu sefer basladi sen beni bu noktaya getiriyorsun bana bagirip saygisizlik yaparsan bende yaparim hak dogar bana diye.. birsürü sacmalik .. Iste Ben barismak istiyorum Beni sen bu Hale getirdin Ben hakliyim demeye devam edince,
Ben dedim daha fazla dinleyemiyicem seni en kisa zamanda senden ayrilicam önce tamam dedi sonra
Iki üc DEFA geldi sarilmaya calisiyor unut diyor özür dilerim diyor Ben dedim yeter artik ilk DEFA yasamiyorum bunlari biraz zaman ver türkiyeye gidince seninle konusmak istemiyorum bir Süre düsünücem sonra bir karar vericem dedim
adamın içinde ki canavar ortaya çıkmış..bu son olayda sende de hata var ama resmen şiddet eğilimli bir adam bu..