Kocam ayri yatmak istiyor

Kvde sizinle mi yatıyor ne münasebet kvdeme sorayım?
Ya bu kadar prim vermeyin insanlara.Bir cocuık dogurmus diye hayatımıza onlar mı karar verecek.
Büyüktür saygı gösterirsin,gördüğünde elini öper gecersin.Kvde kim de ben ona sorayım yanı nerde yatcagımı?
Sİze eski sevgilisini unutamadıgını söyleyip,nasıl bir söz verdi de ikna oldunuz?
Unutcam mı dedi?Demekle unutuluyormuymus.
Valla babasının evine giden dönmesin kardesim.Olmuıyor yani dönünce:)
Hazır gitmisken oturun iste orda,gelip üzülmeyin tekrar tekrar.

Hamilelik döneminde çok fazla şey yaşayabiliyoruz bende de bazen horlama çoğu zamanda geğirme var uykumda bile geğiriyorum napabilirim bizim isteğimiz dahilinde değilki bu durumlar bazıları kalıcı da olabilir horlama gibi ama ayrı yatmak için hiç biri sebep değil bence eşler tartışmalı da olsa mutsuzda olsa küste olsa birlikte yatmalı bu evliliğin en değişmez kurullarından biri sanırım. Ama sizdeki tek olay bu değil adam açık açık başkasını sevdiğini söylemiş sizi hiç bir kaybetme korkusu olmadan kırılmanıza üzülmenize takılmadan ayrı yatmaktan daha kötü bi durum alışkanlığınız vardır, düzeninizi bozmak istemiyosunuzdur, yada cesaretiniz yoktur anlarım ama böyle bi adamla aynı evi paylaşmak size ve çocuğunuza mutsuzluktan başka bişey getirmez

allah bilir horlamıyorsundur da sırf senden ayrı yatmak için bahane olarak sallamışta olabilir hiç güven vermedi bana

Annesine hakaret edilen bir evliligi çocuk için sürdürmek saçmalık. Ayrılarak çocuğunuza iyilik yapmış olacaksınız. Olayları hatırlamaya başlayacağı yaşa gelince benim gibi aklında tramvalar olacaktır. Gençsiniz. Bir kişi için hem kendinizi hem çocuğunuzu harcamayın

ayrı yatan eşlerin arasına hergün bir prinç tanesi kadar sogukluk verirmiş allahu teala ,

ama sizin olayınız başka bir şey yanii , adam başkasını seviyor ,

bu söylediklerini delil olarak topla , sakla ileride de çocugun büyüyüncede gösterirsin ,

çünkü çocuklar anneyi suçluyor çünkü boşandıgı için

Sizi bu kadar degersizlestiren bir insanla niye devam ediyorsunuz hala
Hala eski sevgilisini unutamayan bir adamla hemde
Çalışıyorsanız beklemeyin bile. Kendi kul hakkınızda giriyorsunuz yazık
Ayrı yatmak sorun değil ben 10 senedir ayrı yatıyorum ama bu sorun olmadı ben böyle istiyorum

Bu adamla devam edemezsiniz, düzeleceğini falan sanmıyorum.Kaldı ki bana eski sevdiğimi unutamıyorum diyen bir adam çok çok iyi davransa da fark etmez. Neden başkasını seven biriyle hayatı paylaşayım. Yaşınız 30 muş anladığım kadarıyla, çalışmıyorsanız bile çalışma şansınız var. çok fazla vakit kaybetmeyin, otuz beşten sonra iş bulmak zorlaşıyor ülkede. Eğer bir hayat kuracaksanız elinizi çabuk tutmalısınız.Ömrünüzü gerçekten sevilmeyi ve değer görmeyi bilmeden mi bitirmek istiyorsunuz yoksa kendinize bir şans mı vereceksiniz karar verin.

10 yıl kaç pirinç tanesi eder ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…