Kocam ayri yatmak istiyor

amazon30

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2022
7
-2
1
33
Selam hanımlar 30 yaşındayım.dort buçuk yıldır evliyim. Üçbuçuk yaşında kızım var. Eşimle evlendik hemen gebe kaldım ve bir kaç ay beraber aynı yatagı paylaştıktan sonra eşim benim horlamam bahanesi ile yatağını ayırdı ,kayinvalimde de bunu destekledi.yatak mevzusu yüzünden aramız açıldıkça açıldı. Afedersiniz eşim kendi duygularını kendi tatmin eder oldu.ayda birkaç kez ilişkimiz olurdu.hep hakaret küfür alay geçme vs vs.. ben hep ailemin yanına gittim defalarca ayrılma düşüncesi ile ,ama cocugum icin geri döndüm. Eşim evliliğe adapte olamadığını söyledi.ve üç yıl önce de sevdiği kızı unutamadığını söylemişti.ben en son büyük tartışma yüzünden tekrar baba evine gittim.ve eşim binbir vaadle beni geri ikna etti.iki hafta kadar gayet güzel anlaştı benimle yatakta hicbir problem çıkarmadı.ama 3 haftadır aynı huyları tekrar ediyor.ailesinin mevzuları ile kafami çok yoruyor.bu iş devam eder mi tutar yani var mi???

Selam hanımlar 30 yaşındayım.dort buçuk yıldır evliyim. Üçbuçuk yaşında kızım var. Eşimle evlendik hemen gebe kaldım ve bir kaç ay beraber aynı yatagı paylaştıktan sonra eşim benim horlamam bahanesi ile yatağını ayırdı ,kayinvalimde de bunu destekledi.yatak mevzusu yüzünden aramız açıldıkça açıldı. Afedersiniz eşim kendi duygularını kendi tatmin eder oldu.ayda birkaç kez ilişkimiz olurdu.hep hakaret küfür alay geçme vs vs.. ben hep ailemin yanına gittim defalarca ayrılma düşüncesi ile ,ama cocugum icin geri döndüm. Eşim evliliğe adapte olamadığını söyledi.ve üç yıl önce de sevdiği kızı unutamadığını söylemişti.ben en son büyük tartışma yüzünden tekrar baba evine gittim.ve eşim binbir vaadle beni geri ikna etti.iki hafta kadar gayet güzel anlaştı benimle yatakta hicbir problem çıkarmadı.ama 3 haftadır aynı huyları tekrar ediyor.ailesinin mevzuları ile kafami çok yoruyor.bu iş devam eder mi tutar yani var mi???
Adamın sizinle aynı yatağı paylaşma isteği yoksa neden evleniyor.Ailesi zorla mı evlendirdi bu ne saçma şey.Dini inamcı ve yoğunluğunu bilmem ama dinen bununla ilgili çok fazla bilgi var o şekilde de bir deneyin isterseniz.(ayrılmak istemiyorsanız)Yeni evliyken benim eşim de cinsel olarak bana yaklaşmadı bir kaç ay.En son dayamamadım patladım. Başkası mı gelip tatmin edecek balkona çıkıp bağırayım mı dedim o oldu.
Siz deneme tahtasımısınız da başkasını seviyorken sizinle evleniyor.hayatınızla oynuyor hayallerinizi geleceğinizi çalıyor.Ben yok sayılmaya tahammül edemem muhtemelen ayrılırdım.

önce ilişkinizi düzeltmeniz lazım. aynı yatakta yatan çiftler mutludur denemez ama mutlu çiftlerin çoğu aynı yatakta yatar, bence. birbirinizle didiştiğiniz birbirinizi kırdığınız sürece beraber veya ayrı yattığınız yerin önemi yok.

Eşiniz sevdiğim kızı unutamadım dedikten sonra nasıl devam ettiniz evliliğinize?
Soğukluk olmasının, yatak ayırmasınin sebebi belli.
Üstüne hakaret, alay.
2 hafta dayanabilmiş rol yapmaya.
Düzelecek bir tarafı kalmamış evliliğinizin.
Eşinizden kaynaklı baştan hiç olmamış bile.

Adamın sizinle aynı yatağı paylaşma isteği yoksa neden evleniyor.Ailesi zorla mı evlendirdi bu ne saçma şey.Dini inamcı ve yoğunluğunu bilmem ama dinen bununla ilgili çok fazla bilgi var o şekilde de bir deneyin isterseniz.(ayrılmak istemiyorsanız)Yeni evliyken benim eşim de cinsel olarak bana yaklaşmadı bir kaç ay.En son dayamamadım patladım. Başkası mı gelip tatmin edecek balkona çıkıp bağırayım mı dedim o oldu.
Siz deneme tahtasımısınız da başkasını seviyorken sizinle evleniyor.hayatınızla oynuyor hayallerinizi geleceğinizi çalıyor.Ben yok sayılmaya tahammül edemem muhtemelen ayrılırdım.
Zaten sesten uyuşmayan biriymiş evlilikten önce de.gorucu usulü evlilik yaptım. Öncesini tam anlayamadan oldu bitti.dini bilgisi yuksek biri biliyor ama uygulama yok Ne yazık ki .kendimi geçtim evlâdım icin buradayım ama ne kadar sure :(

Zaten sesten uyuşmayan biriymiş evlilikten önce de.gorucu usulü evlilik yaptım. Öncesini tam anlayamadan oldu bitti.dini bilgisi yuksek biri biliyor ama uygulama yok Ne yazık ki .kendimi geçtim evlâdım icin buradayım ama ne kadar sure:(

önce ilişkinizi düzeltmeniz lazım. aynı yatakta yatan çiftler mutludur denemez ama mutlu çiftlerin çoğu aynı yatakta yatar, bence. birbirinizle didiştiğiniz birbirinizi kırdığınız sürece berab

önce ilişkinizi düzeltmeniz lazım. aynı yatakta yatan çiftler mutludur denemez ama mutlu çiftlerin çoğu aynı yatakta yatar, bence. birbirinizle didiştiğiniz birbirinizi kırdığınız sürece beraber veya ayrı yattığınız yerin önemi yok.
Ben de başta sizin yazdığınız gibi düşündüm fakat ayrı yatınca evlik birliği dirliği daha fazla zede alıyor çok çabaladım farklı bir hale dönüşüyor.

Eşiniz sevdiğim kızı unutamadım dedikten sonra nasıl devam ettiniz evliliğinize?
Soğukluk olmasının, yatak ayırmasınin sebebi belli.
Üstüne hakaret, alay.
2 hafta dayanabilmiş rol yapmaya.
Düzelecek bir tarafı kalmamış evliliğinizin.
Eşinizden kaynaklı baştan hiç olmamış bile.
:( yani soylediginde gebe idim o sıra çok fazla tartışma içindeydik ve ben baba evine dönmüştüm hep git gel hep aynı

Zaten sesten uyuşmayan biriymiş evlilikten önce de.gorucu usulü evlilik yaptım. Öncesini tam anlayamadan oldu bitti.dini bilgisi yuksek biri biliyor ama uygulama yok Ne yazık ki .kendimi geçtim evlâdım icin buradayım ama ne kadar sure:(
Mutsuz anne mutsuz bebek demektir zaten:( Açıkça konuşun tekrar o zaman çabalamayacaksa siz nereye kadar tek taraflı çaba göstereceksiniz.Size de yazık değil mi?Siz de baskasının evladısnız ve kıymetlisiniz.Çocuk var nasılsa diye hepten salmış o.Blöf de olsa kararlılığınızı belirtin bence.Ya çaba göstersin ya da bitirsin.Bunun ortası olmaz ki.

Zaten sesten uyuşmayan biriymiş evlilikten önce de.gorucu usulü evlilik yaptım. Öncesini tam anlayamadan oldu bitti.dini bilgisi yuksek biri biliyor ama uygulama yok Ne yazık ki .kendimi geçtim evlâdım icin buradayım ama ne kadar sure :KK43:

30 yaşında , yetişkin kadınsınız. Bu garip evliliği sürdürmenize bahane olarak 3,5 yaşındaki masum kızınızı kullanmayın.

Kendi ayaklarınızın üzerinde durabilir , ailenizle yaşayabilir ve bu sırada çalışıp gelir elde edebilirsiniz. Kızınızın ihtiyaçları için çocuk nafakanızı da alır , çocuğunuzu büyütürsünüz.

horlamam bahanesi ile yatağını ayırdı ,kayinvalimde de bunu destekledi.

eşim kendi duygularını kendi tatmin eder oldu.

hakaret küfür alay geçme vs vs.. ben hep ailemin yanına gittim defalarca ayrılma düşüncesi i

evdiği kızı unutamadığını söylemişti.
Horlama çözülebilecek bir sağlık problemi. Horlama ile ilgilenen KBB uzamanı bir doktora görünün, Ağız içi ve buruna yönelik aparatlar var ayrıca burun veya küçük dil ameliyatları var. İhmal etmeyin.

Eşiniz sizinle yatmıyor, cinsel ilişki yerine masturbasyonu tercih ediyor ve size hakaret, küfür ediyor. Bir de unutamadığı birisi var. Kayınvalide ve aile sorunlu.
Olgunlaşmamış, evlilik sorumluluğu taşıyamayacak kadar düşkün bir erkek. Bir şans eşinizle birlikte aile psikoterapisi, bu da olmazsa gençliğinizi çürütmeyin, boşanın. Böyle bir adamla ömür geçmez, çocuğum için katlanayım diyorsanız bilesiniz ki böyle bir babadansa boşver babasız büyüsün daha iyi. İyi bir doğum kontrol yöntemi ile korunun ve sakın bu sıkıntılı dönemde hamile kalmayın.

Bende burun ameliyatindan sonra horlama başladı yani horluyorum.
Eşim de ses olursa uyuyamaz rahatsız olur ama yatak ayırmak çok ayrı bişey bence.
Alay, hakaret,küfür varken zaten normal olamazsınız ki.
Evet eskiden sevdiği olabilir ,ayrılır bir süre sonra geçer bunu karı-kocayken ben unutamadima bağlamak çok feci.resmen seni sevmiyorum demiş gibi
Geri dönmeyecektiniz aslında çocuğunuz için hiç donmemeniz lazımdı.
Bu sevgisiz,saygısız evlilikte çocuğun durumu daha kötü olucak.

Ne demek size sevdigi kizi unutamadigini söyledi? Siz ne dediniz o böyle diyince ben agzina bitane patlatirdim terbiyesiz.
Ne icin cabaliyorsunuz anlamiyorum evliliginizde kurtarilcak bişey göremedim. Kendinize bu adamimi layik görüyorsunuz ?boşanmalisiniz.

İnşallah bu yatak ayırma mevzusundan sonra eski unutamadığı kızla görüşmemiiştir inşallah, böyle unutamayan beyler genelde gördükler konuştukdan sonra bi değişmeler başlar..
ama onu dedikden sonra nasıl devam edebildiniz evliliğinize çok üzücü bir olay🤦🏼‍♀️
Böyle şeylerde ne kadar söz verselerde genelde hep aynı oluyor erkekler..
Vee sizin horlamanızı yatak ayırmanızı neden kv öğrendi biliyor onuda ayrı anlayamadım.. 🤦🏼‍♀️
Ben düzgün bir ilişki göremedim açıkcası, ayırılmısınız bilemiyorum amaa size böyle davranmasına müsaade etmeyin..

Ben böyle durumlarda ona onun gibi davranırım ki nasıl olduğunj öğrensin kendine çeki düzen versin isterm

Yok..
Tutar yani yok bence..
Seks yok,hakaret cok..Uzerine bir de unutulmayan ex var..Evlilik adina suc dosyasi baya kabarik esinin..
Sence tutar mi ?
Ya tutarsa...Gole maya calip bekleme ,o sadece fikralarda olur.

Horlama çözülebilecek bir sağlık problemi. Horlama ile ilgilenen KBB uzamanı bir doktora görünün, Ağız içi ve buruna yönelik aparatlar var ayrıca burun veya küçük dil ameliyatları var. İhmal etmeyin.

Eşiniz sizinle yatmıyor, cinsel ilişki yerine masturbasyonu tercih ediyor ve size hakaret, küfür ediyor. Bir de unutamadığı birisi var. Kayınvalide ve aile sorunlu.
Olgunlaşmamış, evlilik sorumluluğu taşıyamayacak kadar düşkün bir erkek. Bir şans eşinizle birlikte aile psikoterapisi, bu da olmazsa gençliğinizi çürütmeyin, boşanın. Böyle bir adamla ömür geçmez, çocuğum için katlanayım diyorsanız bilesiniz ki böyle bir babadansa boşver babasız büyüsün daha iyi. İyi bir doğum kontrol yöntemi ile korunun ve sakın bu sıkıntılı dönemde hamile kalmayın.
Evet korunmami sağlıyorum. Eşim bir cocuk daha olsun istiyor ben reddediyorum.son çare aile terapisi diye bekliyorum

Bunlara yakın şeyler yaşadım. Üzgünüm ama hayatında başka biri var reelde olmasada aklında var. Zaten kendide söylemiş eski sevgilimi unutamadım demiş.

sizi sevmeyen adamla hangi evliligi kurtarmayi istiyorsunuz? Sevmiyorsa ne yaparsaniz yapin du zel mez! Cocugunuzu bahane etmeyin bence sizi sevmeyen adami bosayin oyle omur gecmez

Back
X