Kocam ayri yatmak istiyor

Sevmiyor çokta zorlamanın anlamı yok boşayın gitsin size bu değersizlik hissini yaşatmasına müsade etmeyin

Ayrı yatma konusunda kv nin görüşünü soruyor olması ayrı cinnetlik olay
kesinlikle katılıyorum. sizin yatak mevzunuza kv onayı filan zaten o evliliğin olmadığının en büyük göstergesi. size değer vermeyene sizde değer vermeyin. aileniz destekliyorsa sizi yanlarına girin maddi durumunuzu bilmiyorum ama işiniz yoksa bile bir iş edinip az çok demeden kendi ayaklarınız üstünde durun

Unutamadiysa neden evlendi. Evlendi neden hemen çocuk yaptı? Baştan aşağıya saçma bir adam. Ne istediğini bilmeyen bir tip. Kendini boşuna üzme çok fazla kafa yorma bence 😢🥺

Evet korunmami sağlıyorum. Eşim bir cocuk daha olsun istiyor ben reddediyorum.son çare aile terapisi diye bekliyorum
1 çocuk daha mı ? Eşiniz zaten çoktan sizden boşanmış ayrılmış sadece devlet dairesinde evli gözüken aynı evi paylaşan 2 kişisiniz. Özellikle başkasını sevdiğini söyleyince nasıl hala yüzüne bakmaya devam edebiliyorsunuz çok şaşırdım

KV, ne zaman yakinlasacaginiza da karar vermiyordur umarım. Bu ne pasiflik, dişli olun biraz diyeceğim ama sizin kocanin aklı baskalarinda.

Horluyorsun bahanesiyle, aklindakiyle giriyor yatağa. Ne güzel evlilik.

Boşanmanız lazım ama siz de o iradeyi göremedim.

Horlama işin bahanesi, sizi sevdiğini düşünmüyorum; siz de eğer düzelme emaresi göstermezse, çözüm önerilerini reddederse, çocuğum bahanesini bırakıp boşanmayı düşünmelisiniz.

Mesleğiniz var mı? Veya aileniz destek olur mu? Kocanızdan çocuk için nafaka talep edersiniz, siz de aile desteğiyle çalışırsınız.

Evet korunmami sağlıyorum. Eşim bir cocuk daha olsun istiyor ben reddediyorum.son çare aile terapisi diye bekliyorum
Nasil yani hem eski sevgilisini unutamadığını söylüyor hem çocuk istiyor 2. ye oylemi
Hanımlar kimse için canınızı sıkmayın herkese hakkettiği gibi davranın biz kiymetliyiz unutmayin

Selam hanımlar 30 yaşındayım.dort buçuk yıldır evliyim. Üçbuçuk yaşında kızım var. Eşimle evlendik hemen gebe kaldım ve bir kaç ay beraber aynı yatagı paylaştıktan sonra eşim benim horlamam bahanesi ile yatağını ayırdı ,kayinvalimde de bunu destekledi.yatak mevzusu yüzünden aramız açıldıkça açıldı. Afedersiniz eşim kendi duygularını kendi tatmin eder oldu.ayda birkaç kez ilişkimiz olurdu.hep hakaret küfür alay geçme vs vs.. ben hep ailemin yanına gittim defalarca ayrılma düşüncesi ile ,ama cocugum icin geri döndüm. Eşim evliliğe adapte olamadığını söyledi.ve üç yıl önce de sevdiği kızı unutamadığını söylemişti.ben en son büyük tartışma yüzünden tekrar baba evine gittim.ve eşim binbir vaadle beni geri ikna etti.iki hafta kadar gayet güzel anlaştı benimle yatakta hicbir problem çıkarmadı.ama 3 haftadır aynı huyları tekrar ediyor.ailesinin mevzuları ile kafami çok yoruyor.bu iş devam eder mi tutar yani var mi???
Değişmez, ayrıca hala eski sevgilisini unutamadığını açık açık söyleyen, üstüne böyle davranışlar sergileyen adamı ben çekmezdim. Çocuk da alışır, mutsuz bir evde yaşamaktansa, anne babanın ayrı olmasını kabullenmesi daha iyi olur.

Allah kolaylık versin de, nolur ve nolur , kendiniz ayrılmak istemiyorsunuz, korkuyorsunuz vb gibi nedenlerin arkasına çocuğunuzu bahane etmeyin. Çocuklar anne babanın arasındaki ilişkinin gayet farkındadır.

Selam hanımlar 30 yaşındayım.dort buçuk yıldır evliyim. Üçbuçuk yaşında kızım var. Eşimle evlendik hemen gebe kaldım ve bir kaç ay beraber aynı yatagı paylaştıktan sonra eşim benim horlamam bahanesi ile yatağını ayırdı ,kayinvalimde de bunu destekledi.yatak mevzusu yüzünden aramız açıldıkça açıldı. Afedersiniz eşim kendi duygularını kendi tatmin eder oldu.ayda birkaç kez ilişkimiz olurdu.hep hakaret küfür alay geçme vs vs.. ben hep ailemin yanına gittim defalarca ayrılma düşüncesi ile ,ama cocugum icin geri döndüm. Eşim evliliğe adapte olamadığını söyledi.ve üç yıl önce de sevdiği kızı unutamadığını söylemişti.ben en son büyük tartışma yüzünden tekrar baba evine gittim.ve eşim binbir vaadle beni geri ikna etti.iki hafta kadar gayet güzel anlaştı benimle yatakta hicbir problem çıkarmadı.ama 3 haftadır aynı huyları tekrar ediyor.ailesinin mevzuları ile kafami çok yoruyor.bu iş devam eder mi tutar yani var mi???
Eşin başka birine aşık. Hani gerçekten bu çok doğru kadınlar unutuyor da erkekler gerçek mana da sevince asla unutamıyor, ve o kadın onların hayatını etkiliyor her mana da. Bu evliliğin asla elle tutulur yani yok ve olamaz da maalesef

Kaynana nerden biliyor yatak onayınızı.edepdizlik... bosanin akil danisiyorsaniz. . Yatağını ayırmış sevmiyorum demis daha neyi bekliyorsunuz. Huzursuz ortamda buyumektense tatlı ortamda büyüsün bebeğiniz.. iki tarafı b...kuru deynek..

Her şeyi geçtim size eski sevgilisini unutmadığını söylemiş.Bu demek oluyor ki ben hala onu seviyorum.Böyle bir seyi sineye çekebilmişsiniz helal olsun.

Bende her sese uyanan biriyim ama asla eşimle yatakları ayırmayı düşünmedim.Ne hamileyken ne bebeğimi büyütürken.
Sizinle aynı yatakta yatmayan aşağılayan hakaret eden bi adamla daha ne kadar devam edebilirsiniz ?

Bir de ailenize git gel yapa yapa ilişkiniz laçkalaşmış.Bir kadın ayrılmak için babasının evine gitti mi ya ayrılmalı ya da en fazla bir kere şans vermeli.

Bence ayrı yatmak isteyen bir koca sonsuza dek ayrı yatabilir.

Back
X