merhabalar. Bir iki yıldır kadınlar kubünü takip ediyorum. Buradan çok şey öğrendim. İlk defa yazıyorum. 9 aylık eviyim. Nişanlılık ve evlilik süresince eşimle en çok babam yüzünden tartıştık ve halen tartışıyoruz. Babam sinirli bir insan ve her şeye karışır laf eder. Eşime ilk nişanlıyken sakallı geldiği için bir sürü laf etmişti. sonra böyle bir şeylere daha karıştı. Düğünden sonra ilk önce eşimin ailesine, sonra gidip 15 gün falan ailemde kaldık. Babam yine yok kardeşime bağırıyor yok anneme siyaset muhabbeti açıp duruyor herkes ona sen haklısın desin onu istiyor. eşimde ters tamam deyip geçmez sinir oluyordu. babam işten gelince akşam hep erkek kardeşimle dışarı kaçtı pek oturmadı durmadı evde. Böyle stres stres geçti ilk günler. Onlardan ayrı şehirde yaşıyoruz. Eşim akşam 8 de falan halısaha maçına gidince ben istiyorum beni alışveriş merkezine bırakıyor . bende 2 saat falan ne güzel geziyorum. böyle ordayken bir iki kez aradı babam neden tek başına ordasın seni niye tek bırakıyor falan dedi.sonra eşimi aradı yok sen evin erkeğisin bunu düşünmen lazım bir daha öyle bırakma biz istemiyoruz falan dedi.eşimde güvenli gördüğüm için bırakıyorum dedi falan en son tamam bırakmam falan dedi.ama söylediği laflar hep ağırına gitti. ben düşünemiyor muyum işimize karışıyor babana bir laf diyemedin senin yüzünden oldu falan falan başladı tartışmalar.babamı aradım konuştum karışma diye ama oda anlamıyor. eşim o zamandan beri 3 ay olacak aramıyor hiç.babamda sorup duruyor aramıyor diyor. ağlıyorum hep çok kafama takıyorum görüyor hiç umurunda değil eşimin dahada kızıyor falan.Ne yapacağımı şaşırdım. her gün midem ağrıyor ne olacak böyle diye. eşim böyle sanki ipleri koparmak istiyor gibi.bende böyle bir evlilik yürütemem hep bir yanım eksik aileme küs olacak falan.ileride çocuğumuz olacak hep böyle huzursuz mutsuz nasıl olacak bilmiyorum çok mutsuzum. Bu arada eşim evlenmeden önce çok romantikti çok güzel jestler yapardı şimdi çok çok az ve hep beni suçluyor senin yüzünden böyle diyor. Artık tartışırken birbirimize hakarette ediyoruz bazen. İkimizde sinirli bir yapıya sahibiz ve yıpratıyoruz birbirimizi. çok üzülüyorum böyle evlilik olur mu diye. eşimi nasıl babama karşı yumuşatabilirim? babamı nasıl idare edebilirim?