Kocam bakımlı kadın istiyormus

Evet özetle aynen öyle.Kafayi duvarlara vursamda zaman geri gelmiyor.Bisey basaramam korkusu bu yaştan sonra ayağıma pranga oluyor.Korku çaresizlik ve aşağılanmış değersizlik hissi.Vr bazen mahremiyetini.anlayamiyoum bı uyuşma geliyo anlamlandiramiyotum.Buraya konu açma sebebim ilk annem notmal değişir kimse mükemmel değil diye beni manipüle etmesiydi.Insanlarin bana notmal değil demesime ihtiyacım vardı.
İyi de çoğumuz kafamızı sürekli duvarlara vurup bir şeyleri değiştiremiyoruz. Yüksek lisans yaptım ben o kadar okudum . Mesleğimde beşinci yılım. Yemin ediyorum, her sene kendimi yeniden keşfediyorum. Her yıl ben neydim ne olmak istiyorum diye soruyorum. En berbat işi de yapsaydım sımsıkı sarılırdım. Kendi ayaklarının üzerinde durmanın o güçlü hissi farklı. Şu an bana maddi ve manevi özgürlük sağladığı için, belki de çoğu insanın sıkıcı bulacağı iş bana dünyanın en güzel işi. Bir yerden tutman lazım. Hayatı kaçırdığın yetmedi mi?
Sürekli kafamı pişmanlıktan duvarlara vururum bak bu da benim hobimdir. Ama yaptıklarım için pişman olurum yapmadım diye içimde kalan bir şey olmaz.

Boşan demiyorum. Çocuk yok belli ki. Bir işe gir çalış ne olursa. Maaşını kendine harca. O öküze bir şey sormana istemene gerek kalmasın. Hem evin ihtiyacın için hem kendi ihtiyaçların için. Onun kendini beğendirmek zorunda olduğu, peşinde divane olmak zorunda kaldığı güçlü özgüvenli ve seçeneği bol bir hatun çıkar kendinden.

Korkma da harekete geç. Yemin ediyorum altı yedi ayda bir depresyon, bunalım, gerginlik, borç harç falan derken düşüp düşüp tekrar kalkıyorum kız. Kalkmak o kadar zor değil.

İyi de çoğumuz kafamızı sürekli duvarlara vurup bir şeyleri değiştiremiyoruz. Yüksek lisans yaptım ben o kadar okudum . Mesleğimde beşinci yılım. Yemin ediyorum, her sene kendimi yeniden keşfediyorum. Her yıl ben neydim ne olmak istiyorum diye soruyorum. En berbat işi de yapsaydım sımsıkı sarılırdım. Kendi ayaklarının üzerinde durmanın o güçlü hissi farklı. Şu an bana maddi ve manevi özgürlük sağladığı için, belki de çoğu insanın sıkıcı bulacağı iş bana dünyanın en güzel işi. Bir yerden tutman lazım. Hayatı kaçırdığın yetmedi mi?
Sürekli kafamı pişmanlıktan duvarlara vururum bak bu da benim hobimdir. Ama yaptıklarım için pişman olurum yapmadım diye içimde kalan bir şey olmaz.

Boşan demiyorum. Çocuk yok belli ki. Bir işe gir çalış ne olursa. Maaşını kendine harca. O öküze bir şey sormana istemene gerek kalmasın. Hem evin ihtiyacın için hem kendi ihtiyaçların için. Onun kendini beğendirmek zorunda olduğu, peşinde divane olmak zorunda kaldığı güçlü özgüvenli ve seçeneği bol bir hatun çıkar kendinden.

Korkma da harekete geç. Yemin ediyorum altı yedi ayda bir depresyon, bunalım, gerginlik, borç harç falan derken düşüp düşüp tekrar kalkıyorum kız. Kalkmak o kadar zor değil.
Bu konu beni başarabilirim belkide diye dusundurttu.Iyi kötü her yoruma teşekkür ediyorum.Silkelenmem için tokat misali vurdular kimseye kızmıyorum.Uzulup öneri veren herkese de minnettarım daha bı güçle belki başarırım denemeliyik azmini kendimde buldum iş arayacağım ilkokul mez olarak bulamazsamda fisaridan okumaya yoneleyim hala bı korku v içten gelen sen basaramazsin yaşın geçti ne yapsan boş vesveseleri beni dibe ceksede en azından denedim diyebilmeliyim.

Evet özetle aynen öyle.Kafayi duvarlara vursamda zaman geri gelmiyor.Bisey basaramam korkusu bu yaştan sonra ayağıma pranga oluyor.Korku çaresizlik ve aşağılanmış değersizlik hissi.Vr bazen mahremiyetini.anlayamiyoum bı uyuşma geliyo anlamlandiramiyotum.Buraya konu açma sebebim ilk annem notmal değişir kimse mükemmel değil diye beni manipüle etmesiydi.Insanlarin bana notmal değil demesime ihtiyacım vardı.
Yaşın geç değil herkes açıktan lisesini okuyup bitiriyor kaç yaşında olursa olsun sen önce bi bunu hallet

Bu konu beni başarabilirim belkide diye dusundurttu.Iyi kötü her yoruma teşekkür ediyorum.Silkelenmem için tokat misali vurdular kimseye kızmıyorum.Uzulup öneri veren herkese de minnettarım daha bı güçle belki başarırım denemeliyik azmini kendimde buldum iş arayacağım ilkokul mez olarak bulamazsamda fisaridan okumaya yoneleyim hala bı korku v içten gelen sen basaramazsin yaşın geçti ne yapsan boş vesveseleri beni dibe ceksede en azından denedim diyebilmeliyim.
Annem sessiz sakin içine kapanık bir kadındı. İlkokul mezunu, iyi geçinirlerdi ama zaten babamın getirdiğini pişirir, aldığını kullanırdı, öyle devam etselerdi de annem zorluk çekmezdi. Babam istediği kıyafeti alan yemeye içmeye gezmeye çıkaran bu konularda annemden daha hevesli bir adamdı. Beraber sinemaya giderler, şehir dışına çıkarlardı. Bunları en yoğun yaptıkları zamanlar 35li yaşları. Annem 40 yaşından sonra çalışmaya başladı. Önce okulda hizmetli personel olarak çalıştı. Sonra kursa gitti sınava girip belgesini aldı hasta bakıcı olarak devam etti çalışmaya. Aman aman bir maaşı yok asgari ücretten çok az yüksektir. Kızım ben çalışmaya başladıktan sonra kendimi fark ettim. Kendi kazandığımla alınan kuru ekmek başkasının getirdiği etten daha tatlı geliyor demişti. Eşiniz böyle olmasa bile kendi paranızı kazanabilmelisiniz. Evi çekip çeviriyor çalışmayan kadın da boş durmuyor hatta o işler daha zor biliyorum ama sesinizin gür olmasını istiyorsanız önce ekonomik özgürlük . İnsanın başına ne geleceği hiç belli olmuyor. Evlilikleri çok güzel geçerken, beraber mutlu mesut yılları devirmişken 50 yaşından sonra boşanmak gibi bir işe kalkıştı ve üstesinden gelebildi. İnanın 35 yaşındayken hiç aklına gelmezdi. Ama dünyanın bin türlü hali var. Her zaman kendinizi güvenceye alın.

s
Defalarca söyledim şu an her yoruma düzgün cevap verecek kafamı toparlayip kafamdakini yansıtacak durumda değilim diye.kendimi övmeye vs de çalışmıyorum olanı soyluyorum. oje değil protez tırnağa ozeniyormus.Dahasi sadece o değil sarı saç pürüzsüz bacak vs sayiyor.Jiletle almamdan hoslanmiyormus.
Azıcık toz görse kavga cikariri titizmis.Ayni bardaktan içmez.Bardsgi ayrıdır yikanda bike istemez.Twze yemek ister ısıtılmış bişey asla istemez boregine kadar aynı.Herseyi taze olacakmış.
Bakın bu söylediklerim kocanızla ilgili değil tamamen sizinle ilgili. O halt yiyesice ne isterse istesin umursamayın. Ama jiletle haftada 10 günde bir alınan bacak kıllıdır. Para yok epilatör alamazsınız, ağdaya lazere gidemezsiniz ama çam sakızı ağda 20-25 lira. Bir ay rahat edersiniz. Oje dediğiniz şey bir şişesi defalarca kez sürülüyor. Hiç temizleyici falan alamıyorsanız dove sabun aylarca gider yüz yıkamak için. Sarı saça bişey diyemiyorum o masraflı ve ben sevmem fikrim yok o yüzden. Bunları kocanız için değil kendinizi iyi hissetmek için yapabilirsiniz. Kadın kendine baktıkça mutlu olan bir varlık. Bakımlı, iyi, güzel hissettiğinizde bu ruh halinizden de çıkarsınız belki.

Yaaa onca sey yazmissiniz cidden bu adam düzelmez gidin acin davanizi adam cimri ya bosanirken oyle guzel paralar tazminatlar odemek zorunda kalir ki siz de keyfinize bakarsiniz
Valla cekilmez yaa kadin hem calissin hem bakimli olsun hem ev isi yemek vs kadinda olsun eee erkegin fonksiyonu ne olacak??? Ben tek basina da hepsini yapıyorum evleneceksem erkegin de bana bir katkisi olmasi lazim siz de boyle düşünün. Zaten hep elestiri yapan birine insan nasil esim der ki

Eski konumu bilenler bilir eşim cimrinin önde gideni çocuksu hareketleri var zerre olgun değil şarkı açıp anamda anam diye ağlıyor biz Bursa'da yaşıyoruz evlelene kadar beraber yaşıyorlardı evlenince Trabzon'a taşındı annesi.
Pek makyaj yapaeim yok yüzümde çabuk alerji vs oluyo kış soguklariyla dahada yüzüm beter oldu kuruyup kaşınma kızartmalar vs bende makyaj yapmıyorum acikcasi hevesimde yok.Rv işi vs didiniyorum gün içi kendisi laf eder yoksa aksamada geldiğinde tavitlar tripler kızdı hiç hazirlanmiyosun vs diye ben ojeli yaptırılmış el istiyotum diye .Ee hani para lafa gidince git yaptır diyo neyse vereyim ama para yok bide bana laf sokuyo geçen bacagima dokunmuş pütürlü dedi bacağımı aldım bu kezde yok olmamış diyo başkalarının bacakları böyle değil diyo almış oldamda .sık almıyorum haftada bir yada iki haftada tahriş oluyo yada çıkarken tüy batiyo diye ama batık yada çilek bacak görünümü vs yok zaten çıplak durmami sevmez sevişir sevismez giyin öyle dutma der.Ben bıktım usandım.Sevismez direk git çık iliskisi,canı o ne zaman isterse olur iki gün yada üç güne çıkardı günleri önceden ben desem benvilsin psikolojimi dusunmuyosun yada iki kere üst üste olmaz niye kendini yorayim laflari.

Bugün yine laf edince kızdım yapmayalım canımda istemiyo zaten dedim kendi kendine tatmin olmuş duş aldı farkettim.
Boşanmadan başka çare yok mu yaptıklarının nasıl adice aşağılık a olduğunu ona nasıl gösterebilirim o zerre şüphe duymuyo haklılığı konusunda vicdanı rahat bense vildiriyorum onun bu kendini haklı görüşüne
Makyaj yada tırnağa lafım yok. Ancak kişisel bakımınızı yapmıyorsanız bakımlı diyemem zaten. Haftada 1 nedir. Her duşa girdiğinizde kişisel temizliğiniz olmalı

Makyaj yada tırnağa lafım yok. Ancak kişisel bakımınızı yapmıyorsanız bakımlı diyemem zaten. Haftada 1 nedir. Her duşa girdiğinizde kişisel temizliğiniz olmalı
Bunu bacağım için soylemistim çıkan kıllar iğne gibi batrigindan vede zaten çıplak kalmadigin için salmistim bı ara çok uzamasına izin vermeden.Ancak evet haklısınız anlık gormeside rahatsız etmiş olabilir .Ancak dediğim gibi bı noktada hicbiseye enerjiniz ve isteginiz olmuyor.Ben bu adama aşık değilim sevgi arzu vs beslemiyorum ki içimden gelsin.Herkes kocasına çok aşık falan sanıyor herhalde evde iki ev arkadaşı gibi hissediyorum çoğu zaman.Dun yine işten geldiginde sarıldı ozurlwr diledi.Birakmadi evin içinde sürekli geldi sarıldı etti vs sonunda ağlayınca bende acıdım.Sanirim vicdanima oynuyo biraz.Affettim sert konuşmayı vs bıraktım.Bilmiyorum zaman alicak sanırım bazı şeyler benim içinde.

Defalarca söyledim şu an her yoruma düzgün cevap verecek kafamı toparlayip kafamdakini yansıtacak durumda değilim diye.kendimi övmeye vs de çalışmıyorum olanı soyluyorum. oje değil protez tırnağa ozeniyormus.Dahasi sadece o değil sarı saç pürüzsüz bacak vs sayiyor.Jiletle almamdan hoslanmiyormus.
Azıcık toz görse kavga cikariri titizmis.Ayni bardaktan içmez.Bardsgi ayrıdır yikanda bike istemez.Twze yemek ister ısıtılmış bişey asla istemez boregine kadar aynı.Herseyi taze olacakmış.
Protez tırnak ve sarı saça bir şey diyemem fakat jilet bir temizlik değil. Bugün jiletleseniz yarın diken diken çıkıyor zaten hoş bir görüntü olmuyor.

Bunu bacağım için soylemistim çıkan kıllar iğne gibi batrigindan vede zaten çıplak kalmadigin için salmistim bı ara çok uzamasına izin vermeden.Ancak evet haklısınız anlık gormeside rahatsız etmiş olabilir .Ancak dediğim gibi bı noktada hicbiseye enerjiniz ve isteginiz olmuyor.Ben bu adama aşık değilim sevgi arzu vs beslemiyorum ki içimden gelsin.Herkes kocasına çok aşık falan sanıyor herhalde evde iki ev arkadaşı gibi hissediyorum çoğu zaman.Dun yine işten geldiginde sarıldı ozurlwr diledi.Birakmadi evin içinde sürekli geldi sarıldı etti vs sonunda ağlayınca bende acıdım.Sanirim vicdanima oynuyo biraz.Affettim sert konuşmayı vs bıraktım.Bilmiyorum zaman alicak sanırım bazı şeyler benim içinde.
Sizi anlıyorum hevesiniz kaçmış olabilir. Ancak bakımlı ve hoş hissetmek için bir erkeğe ihtiyacınız olmamalı. Kendniz için kendinize bakım yapın. Erkekler için değil. Erkekler zaten bunu anlamıyor. Kadınlar, erkekler için değil kendileri için bakım yaparlar.

Dun yine işten geldiginde sarıldı ozurlwr diledi.Birakmadi evin içinde sürekli geldi sarıldı etti vs sonunda ağlayınca bende acıdım.Sanirim vicdanima oynuyo biraz.Affettim sert konuşmayı vs bıraktım.Bilmiyorum zaman alicak sanırım bazı şeyler benim içinde.
daha da size yorum yapanı

Harbiden ben de üzülmüştüm. 😀
Burda herkes kendisine acırken, gitti kocasina acımaya başladi.
Gecen konuda da yazdim aglayan adamlar bana yalanci geliyor diye hiç yaniltmiyor. Nerde bir gariplik varsa agliyo bunlar. 😄
Ben daha çok şeyi seviyom ya, adam metresiyle ağlaşıyor ya dhdhjdjd sulugözle halt yiyorlar.🤣

Anlatamıyorum yüz iki yüz Max üç yüzle olur saniyo.Ben abartiyormusum ama ucyuz bile vermez aylık buna rağmen bide asagilayinca zotuma gidiyo
Dümdüz saç kesimi, yani öyle şekilli vs değil 400 TL olmuş

hele epilasyon, boya vs işine girersen en kötü yerde bin lirayı gözden çıkarmak gerek

ayrıca çalışın lütfen, bu adam için değil kimse için değil kendiniz için sadece

sizden maaşınızı isterse de aylık bakım ve harçlık paranızı ayırın ama güzel bir meblağ ayırın öyle verin verecekseniz de yarın öbür gün boşanırsanız elinizde bi güvenceniz olsun

Back
X