• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam bana çok kambur duruyorsun dedi

Aklına geldikçe dik duracaksın.Takıntı haline gelir düzeltirsin yakında.
Ota çöpe de içerlerseniz işiniz zor.
Haklısın deyip düzeltme yollarını bulursanız size de faydası olur.

Dogumdam sonra cok uzun süre emzirme donemim oldu herkes gibi mi bilmem ama benim cocuk memeyi cok sevdi emzik yerine de kullandi uyumak için haliyle biraz kamburlastim ve bende farkettim ama artik dik duramiyorum dalıp kendimi unutunca yine çöküyor omuzlarim sirt maskesi aldim nafile yine egilmeme engel olmuyor o gün masayi topluyordum esimde beni izliyormuş döndü bana dedi ki ne kadar kambur olmussun cok icerledim valla cokta üzüldüm ne yalan soyleyeyim kendiside dimdik boylu poslu bi adam hep derdi nefret ederim kambur duran insandan diye ki cocugumu hep uyarir dik dur arkana yaslan diye en buyuk takintilarindan biri bu ne yapacam akıl verin lutfenn
Benim esimde bana diyo bence çok kafana takma Ben aldirmiyorum gülüp geçiyorum.
Ama illaki dik durucam diyosan bilinç altına yerlestir ve duruşunu duzelt belli bi süre sona alisirsin dik durmaya Bebeği emzirirken de emzirme yastığı kullanabilirsin Ben kullandım rahat oluyo hem sirtin agrimaz hemde dik durmuş olursun

Bizim millette spor yapma gibi bir alışkanlık olmadığından özellikle kadınların vücut yapıları çok zayıf. Bu sebeple emzirme doğum vs ile bozuluyor duruşunuz. Kaslarınız kuvvetsiz malesef. Onları guclendimediğiniz sürece duruşunuz düzelmez.

spor yapıyorum,hocamı değiştim,adam tepemde habire bıkmadan usanmadan dik dur endulus diyor,susunca gözuyle,üstelik bende hanı dık bırıyım,ama daha doğru dık olmam için uğraşıyor,bır aya kalamdı,bılınç altıma işlemiş,nasıl dık duruyorum bılse,elinde inan bana,sadece kafana tak yeter,asla taviz verme gün içinde dik durmaktan,bu arada eşinin lafına lafına özgürlüğüne sahıpsın,alın ne olcakki,kimden ızın alcan kocanın lafına alınmak için,bende yeğenlerımı sürekli dık durmaları konusunda uyarırım,

Benim çocuğum olmadığı halde kambur durmaya eğilimliyim. Omuzlarım içe doğru dönük. Kocam da bana söyledi bi iki kere kambur duruyorsun diye. Sürekli yüzüme vurmadığı bunu bi azar vesilesi haline getirmedikçe sorun etmem. Pilatese gidiyorum ve sürekli gittiğimde hakikaten faydasını görüyorum mutlaka sen de git

Dogumdam sonra cok uzun süre emzirme donemim oldu herkes gibi mi bilmem ama benim cocuk memeyi cok sevdi emzik yerine de kullandi uyumak için haliyle biraz kamburlastim ve bende farkettim ama artik dik duramiyorum dalıp kendimi unutunca yine çöküyor omuzlarim sirt maskesi aldim nafile yine egilmeme engel olmuyor o gün masayi topluyordum esimde beni izliyormuş döndü bana dedi ki ne kadar kambur olmussun cok icerledim valla cokta üzüldüm ne yalan soyleyeyim kendiside dimdik boylu poslu bi adam hep derdi nefret ederim kambur duran insandan diye ki cocugumu hep uyarir dik dur arkana yaslan diye en buyuk takintilarindan biri bu ne yapacam akıl verin lutfenn
Egzersiz yapmalısınız. Önceden böyle bir sıkıntı yokmuş anladığım kadarıyla , toparlarsınız. Sırt kaslarını kuvvetlendirip, göğüs bölgesindeki kasları da germeniz lazım aynı zamanda..öncelikle Bi doktora görünün aslında başka rahatsızlık var mı yok mu ona göre yönlendirir sizi. Yada yakınlarda ftr merkezi varsa bir fizyoterapisten egzersizleri göstermesini rica edebilirsiniz. O da olmadı Nette de Videolar var;)

Ben de kambur duruyorum hafif bir eğikliğim var öğrencilik dönemlerimden kalma. Ders çalışırken çok eğilerek yazarım :( Eski sevgilim çok uyarırdı "Dik dur, dik dur" diye hatta arkama geçer omuzlarımı geriye iterdi. Ben de bozuluyordum "Ya bu beni beğenmez mi oldu artık allah allah, eskiden demezdi böyle" diye ama o da aslında beni düşündüğünden söylüyordu. Sonuçta bu bir duruş bozukluğu. Duruş bozukluğuna yönelik Youtube'ta egzersizler gösteriliyor onları uygulayabilirsiniz.

canım söylemesi kırıcı olmuş haklısın. erkekler nasıl söyleyeceğini bilemiyor çok zaman. pat diye söylüyorlar. emzirme dönemlerinden dolayı bende de oldu . farkettim . ama kendim toparladım . dikkat ettim vs vs . hoşuma gidmiyordu aynadaki görüntüm.

Kamburluk çok kötü. Ben de eğer kendimi saldığımı fark etmezsem iki büklüm oluyorum. Eşiniz kötü bir şey dememiş hem omuriliğinizin de şekli bozulur sürekli kambur durunca. Her tür kötü yani.

Spor salonu yoksa kendiniz netten hareketler bulup yapabilirsiniz. Pet su şişeleriyle ağırlık çalışabilirsiniz.
Emzirdiği için kambur kalan hiç duymadım. Belki siz kendinizi çok saldınız veya vitaminsiz kaldınız.
Özellikle yalnızken oturmanızı düzeltin, eğik durduğunuzu farkedince hemen duruşunuzu dikleştirin. Zamanla alışkanlık haline gelir.

niye alındın ki olabilir normal birşey. bir arkadaşım okulda hep kambur dururdu alışkanlık. doktora gitmiş, doktorda dik tutan yelek mi korse mi böyle giyince seni dik tutan bir şey aldırmış buna. gayet güzel dimdik duruyordu

Seni aşağılama amacı olduğunu düşünmüyorum ya da kötü görünüp hoşlanmadığına falan. Ben de öyleyimdir mesela benim herifi uyarırım aşkım dik dur diye arada sırada. Çevremdekileri de. Söylesin daha iyi. Yani ben mesela dikkat eden gözetleyen bi tavırla söylüyorum. Çok önemli bi konu ilerde sıkıntı çekersin seni umursadığı için söylemiştir içerleme :anne:

Sizde farkindasiniz duruş bozukluğu olduğunun plates yapın . Ev içinde küçük küçük hareketlerle asılabilir bukadar alıngan olmayın eslere karsi

Back
X