kocam bana karşı çok sorumsuz.

simurg211603

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
187
213
103
merhaba sizden fikir almak istiyorum. kocam bana hiç bir konuda destek olmuyor. mesela gebe kalmak için ilaç tedavisi görüyorum sabahtandir ilacımı al diye söyledim tamam dedi ama akşama kadar öylece oturdu az önce arkadaşları maça çağırdı diye de cıktı gitti ve ben o ilacı bu akşam alamayacağım için benim onca param ve hamile kalmak için harcadigim emek bosa gidecek yani tedavim olumsuz sonuçlanacak. ikimizde çalışan insanlarız ama o isteiken benden az yorulmasına rağmen bütün evin sorumluluğunu bana yikti kendisi tüm sorumluluklardan kaçıyor. geçen hafta işten çıkarken hastaneye yetişmem gerekiyordu maçı olduğu için beni götürmedi son arabayı kaldırdığım için ilçeye gidemedim ve merkezde mahsur kaldım komşular allahtan merkezdeydi beni ilçeye götürdü. geçen onun su şişesinden su içtim diye bağırdı bana eğer istemiyorsan seni öpmem bile dedim mutlu olurum dedi. son bir haftadır bu tavırlarından ötürü ona karşı tavır koydum ama tavır koyduğum için beni suçluyor sen bana karşı tavır koydumn optur muyorsun bile ben çocuk falan istemiyorum diyor. onun için varsa yoksa maç, arkadaşlar, arabası, müzik aletleri, gezmek ben onun için bir öncelik degilim ve bu beni çok üzüyor bu kadar sorumsuz biri ile nasıl anlasabiliecegimi bilemiyorum ne olur bana bir yol gosterin

Ve sen hala bu adama cocuk vermeyi mi dusuniyorsun?
Cocuk mocuk adamin umru degil anlasana?

Sen niye tek basina cabaliyorsun ki?
Cocuk konusunu ertele

Ve sen hala bu adama cocuk vermeyi mi dusuniyorsun?
Cocuk mocuk adamin umru degil anlasana?

Sen niye tek basina cabaliyorsun ki?
Cocuk konusunu ertele
çünkü polikistik over sendromu var ben de 28 yasindayim 30 yaşımi geçersem belki de çocuğum hiç olmayacak ve ben çocukları çok severim. o olsun veya olmasin ben çocuğum varken daha güçlü olurum ve sevgimi gerçek olan bir şeye vermek istiyorum.

Size gosterecegim tek yol cocuk yapmayo unutun. Hem esiniz sorumsuz oldugu icin hem de kendisi cocuk istemedigi icin.

28 yasindayim polikistik over var ben de yanı eğer tedavi olmazsam ileriki yaşlarda çocuğum hiç olmayacak diye üzülüyorum
O zaman bosanip sorumluluk sahibi bi kisiden cocuk yapin. Bencil dusunmeyin mantikli karar verin lutfen. Bir cocuk icin babasinin onu istememesi ve sevmemesi ne kadar agir gelir dusunsenize. Yani siz sirf evlat sevgisi tadacaksiniz diye masum yavruyu istenmedigi bir hayata getiremezsiniz bence.

'o olsun veya olmasin ben çocuğum varken daha güçlü olurum ve sevgimi gerçek olan bir şeye vermek istiyorum'
güzel söylüyorsunuz da o ilaç sizin için o kadar önemli ise sabahtan beri neden kendiniz gidip almadınız. Daha ilaç için bile eşinize muhtaçken onsuz bir çocuğa nasıl bakacaksınız?

28 yasindayim polikistik over var ben de yanı eğer tedavi olmazsam ileriki yaşlarda çocuğum hiç olmayacak diye üzülüyorum
1 ay olmuş ama bu mesajı okuyunca yazmak istedim. Hatta aylar sonra ilk kez giriş yaptım size yazmak için. Çocukla tek kalmak öyle zor ki şu an tek isteğin çocuk sahibi olmak olduğu için diğer ihtimalleri göremiyorsun bir çocuğu babasız büyütmek zorunda kalmak bir annenin isteyebileceği en son şey
yuva kolay kurulmuyor elbette boşanmak kolay değil çocuksuzken bile. ama çocukluyken kendini cehennemde de hissetsen biraz daha biraz daha bekliyorsun belki düzelir aman çocuğum var babasız kalmasın diye ama sonuç değişmiyor maalesef. Bazı evliliklerin biteceği daha başlamadan belli oluyor hatta ama insan sevince kör oluyor göremiyor başta. sonra o kaçınılmaz gerçekle yüzyüze kalıyorsun ve bu sefer iki kişilik acı çekiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…