• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam bana tipsiz diyor

reprezant

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
51
21
3
Arkadaslar merhaba ben ustuste2 dogum yapmis buyugu 2 yasinda kucugu 6 aylik cocuklarim var buna ragmen cirkin oldugumu soyleyemem dogru durust hic kilo almadim çok bakimliyim evin icinde bile esim gelince suslenirim is yerim nisantasindaydi ve giyinip cikinca insanlar dönüp bakarlardi buna ragmen esim beni hic begenmiyor simdiye kadar 1 kere iltifat etmedi ufak bir kavgamizda tartismamizda tipsiz cirkin deyip beni deli ediyor o bana soyleyince bende basiyorum kalayi tabi anladi artik beni sinir edecegi noktayi surekli soyler oldu butun ozguvenimi yerle bir ediyor bende oyle dedikce kozmetige giyime harcadikca harcar oldum sasirdim nasil davranamiyim

Arkadaslar merhaba ben ustuste2 dogum yapmis buyugu 2 yasinda kucugu 6 aylik cocuklarim var buna ragmen cirkin oldugumu soyleyemem dogru durust hic kilo almadim çok bakimliyim evin icinde bile esim gelince suslenirim is yerim nisantasindaydi ve giyinip cikinca insanlar dönüp bakarlardi buna ragmen esim beni hic begenmiyor simdiye kadar 1 kere iltifat etmedi ufak bir kavgamizda tartismamizda tipsiz cirkin deyip beni deli ediyor o bana soyleyince bende basiyorum kalayi tabi anladi artik beni sinir edecegi noktayi surekli soyler oldu butun ozguvenimi yerle bir ediyor bende oyle dedikce kozmetige giyime harcadikca harcar oldum sasirdim nasil davranamiyim

bu tarz hakaretler ilişkide sevgi olmayışının bir göstergesi gibi gelir bana.
insan sevdiği kadını (gerçekten tipsiz olsa bile) tipsizsin diyerek neden incitsin ki?

Ben bilemiyorum çok mu saçma ama genelde böyle şeyleri erkek kompleksine bağlarım.
Anlattığınız kadarıyla güzel,bakımlı bir kadınsınız eşiniz bunun farkındaysa sizin özgüveninizi sarsmak için bu yönden saldırıyor olabilir.
Aldırış etmeyin evet tipsizim ve sen de bu tipsizle evlisin deyip gülün.Siz sinir olacağınıza o sinir olsun

Üslubu nasıl söylerken? Yani ciddi bir şekilde mi söylüyor?

Sevgilimde beni tipsizim diye severde:) ciddi yönden düşünürsek kırıcı olabilir. Ama böyle sinir etmek için falansa diye şey yaptım?

Madem sen çirkin ve tipsizdin de neden seninle evlendi ? Bunu hic sordunuz mu? Esiniz tartismayi uzatmamak icin konuyu cirkin deyip farkli boyuta tasiyo bence.. Sizin yerin8zde olsambhic orali olmam guzel bakan guzel gorur demekki sen cirkin bakitorsun derim.. Sen iki ewlat buyutuyorsun bence cok guzel yuregi olan bir kadinsin sen..

Eğer durum böyleyse eşiniz kompleks yapmış bence biraz.. asıl tipsiz olan kendi olmasın? Sebep nolursa olsun bir erkeğe yakışacak davranış değil..

Seni ölesiye kıskanıyo bence. Cevap olarak seni evlenmeye ikna ettiysem var demek ki bişeyler kocacım de. takma kafana.

Benim esimde ayni :cry:
Kasların azıcık kalkik olsa,burnun biraz havada olsa dudaklarına dolgun olsa ayni adriana olursun falan der sinir eder beni

Back
X