• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam bana tipsiz diyor

simdi su mevzuda anlaşalım ustun meziyeti nedir sizin gozunuzde mevkisimi maddiyatimi vs vs bilemem hangisi ama sunu soyliyim 7 senedir evliyim esim bilgisayar programlama konusunda cok ama cok iyidir o kadar soylıyım ama bana eve gelip tipsizsin dese mevkisi makami ne oldugu umrumda olmazdi adam degil gozumde boyle tipler he burda baskalarini gorup rahatlamak ayri bi mesele ne diyim size bol sans kacmayin aman sıkıca tutun yillar gecince umarim ben kendime neden bu kötülüğü yaptim demezsiniz
Siz de eşiniz sakın kaçırmayın. Mutluluklar dilerim

Neden böyle dusundugunuzu anlamadım. Hayatta herşey çıkar üzerine kurulu değildir. Eşim sevgisini gösteren sürekli dile getiren biri. Annesine sarılan babasına sarılan kızını gün içinde 300 kere öpen bir adam.
Gece sağından soluna dönerken bana sarılıp öpen sonra uyuyan, sabah evden çıkarken küçük not kağıdına 'seni çok seviyoum'yazip madama birakan bir adam.

Ben bu işte bir çıkar görmüyorum. 4 yıllık evliyim çok sorunlar sıkıntılar atlattık ama sevgisinden hiç eksiklik görmedim.

Yanlış anlamayın lütfen amacım hava atmak yada eşimi övmek değil. Hayatta gerçekten seven insanların sevdiğini kırmak için şekilden şekile giren. Sinir aninda sevdiğini uzmemek için dilini ısıran insanlar var.
Ben sizin gerçek sevgiyi hiç görmediğiniz düşünüyorum aksi halde sürekli hakaret eden bir adama bir dakika bile katlanmasdiniz.

Ayrıca havalanıp kacmanizdan bu kadar korktuğunu göre aranızda ciddi bir güven problemi var derim.

Umarım mutlu olup size gerçekten değer veren birileri ile birlikte olursunuz..

Ben eşiyle , evlilikleriyle ilgili güzel şeyler yazan üyeleri çok seviyorum.

Bu övünmek değil bana göre.

" Erkekler böyle, yok erkekler kalastir " klişeleri yok olsun artık. Dünyada sevmeyi bilen, kıymet veren erkeklerde var.

Bunu erkekler okusun, duysun.

[QUOTE="Fitnessyoga, post: 57512226, member: 910964:işsiz: hihi olur

Back
X