Kocam bana vurdu

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
30
Kizlar merhaba cok kotuyum esimle bi tartisma yasadik aslinda agzimi acip hicbisey dememistim ama en sonunda dayanamadim ne pislik bi insansin dedim dememle tokadi yuzume indirmesi bir oldu ondan bi kac dk once sokakta kolumdan tutup savurmalar insanlarin icinde bagirip seni doverim demeler simdi onu eve almiyorum alirsa biliyorum cok kotu olucak bu isin sonunu goremiyorum bana bi yorum yapin Allah rizasi icin

eşiniz sürekli sinirli bi insan mı yoksa son zamanlarda mı böyle.. zor bi durum allah yardımcınız olsun

Olay neydi ki bu kadar sinirlendi size sokak ortasında böyle hareket yapti.o_O

Kizlar merhaba cok kotuyum esimle bi tartisma yasadik aslinda agzimi acip hicbisey dememistim ama en sonunda dayanamadim ne pislik bi insansin dedim dememle tokadi yuzume indirmesi bir oldu ondan bi kac dk once sokakta kolumdan tutup savurmalar insanlarin icinde bagirip seni doverim demeler simdi onu eve almiyorum alirsa biliyorum cok kotu olucak bu isin sonunu goremiyorum bana bi yorum yapin Allah rizasi icin
Direk polisi ara yada ailenden birini çünkü sana bişey yapabilir ve lütfen korkma sen ondan daha güçlüsün bizi de bilgilendir sana bişey olmasın!

Sanirim hollanda dasiniz orda yasalar nasil işler bilmem lakin bugün bir tokat yarın dahada ileri gidebilir..PPolis çağırıp yasal haklarinizdan faydali bilirsiniz tabii boşanma gibi bir durum soz konusuysa.

Sen de ona vur.:KK53:
Ezik erkek tiplemesi. :63:
Konuşarak halledemeyeceğini sanarak şiddete başvurmuş.:KK11:

Bu isin sonu acikca goruluyor aslinda..
Tez vakitte kurtulursun insallah, bi insan agresif, sinirli olabilir de bunu siddete vardiriyorsa sorunludur.

Agrasif bir insan mı ?
şiddetin küçüğü büyüğü yok malesef. .

Ailenden kimse yokmu yaninda yakininda ara gelsinler ve unutma bunun devami gelir hayat boyu dayak yiyip oturmamak icin bastan onlem al aileni haberdar et cocuk var mi bilmiyorum umarim yoktur yapmada..bu isin sonu yok siddet varsa duzelmiyo gercekci olmak.lazim

sizinle mi yaşıt eşiniz. Gerçi yaşın küçük ya da büyük olması farketmiyor galiba, karakter meselesi. İnsan hayat arkadaşına karşı böyle olur mu. esefle kınamakta istemiyorum, aman başımıza gelmesin.

Böyle davranan tüm erkek müsveddelerini Allah ıslah etsin, sıcak yuva diye arattırsın ki eşlerinin, evlerinin değerini anlasınlar

Cok onemli bi olay degil bayanlar yani soyleki telefonda ancam vardi bu ordan bana bagirmaya basladi ne diye bagirdigini bile anlamadim neye ugradigimi sasirdim yani kapat su telefonu lan dedi amcamda duydu tabi kapatti telefonu kizim rahatsiz olma esini dinle dedi bende ona neden boyle yaptin cok ayip oldu dedim birden oraya buraya vurmaya basladi ne kadar terbiyesiz bi insansin dedim bende olay bundan ibaret evden cikti bende daha kapiyi acmadim annesine gitmis sizce napmaliyim kafayi yemek uzereyim gercekten bana vurup annesine gidip anlatiyodur bu beni ayri bi delirtiyo

Cok onemli bi olay degil bayanlar yani soyleki telefonda ancam vardi bu ordan bana bagirmaya basladi ne diye bagirdigini bile anlamadim neye ugradigimi sasirdim yani kapat su telefonu lan dedi amcamda duydu tabi kapatti telefonu kizim rahatsiz olma esini dinle dedi bende ona neden boyle yaptin cok ayip oldu dedim birden oraya buraya vurmaya basladi ne kadar terbiyesiz bi insansin dedim bende olay bundan ibaret evden cikti bende daha kapiyi acmadim annesine gitmis sizce napmaliyim kafayi yemek uzereyim gercekten bana vurup annesine gidip anlatiyodur bu beni ayri bi delirtiyo

Boşanın.

Şiddet görmüşsünüz.

Sokak ortasında hakarete, tehdite maruz kalmışsınız.

deli mi ne amcanla konuşuyorsun diye mi bu öfke:KK57:

Bi telefonla konuşunca böyle davrandiysa digerleini düşünemiyorum bile ayrılmaktan başka çareniz yok gibi saygisiz herif :KK12:

Ne desek boş durum ortada..

X