kocam ben evliliğim ....yorum bekliyorum

nilcelll

Hedef 60
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
599
673
648
Bursa
Merhaba Kızlar

Yine herzaman olduğu gibi sıkıntılı anımda sizlere koştum...Geldim dostlarımın yanına.....

Şimdi nerden başlıyım napim nerden anlatım bilmesemde yazmalıyım...

Ben eşimle 2005 yılında çok büyük bir aşkla evlendim..Kültür farkı dedi ailem vs dinlemedim aslaaa

Öyle bir büyük aşktıki bizimkisi anlatılamaz

Sonra hayatın çarkından bizde geçmeye başladık

Tek kuruş aile yardımı olmadan evlendik,herşeyi kendimiz yaptık ama çok zorlandık tabiiiii

Her zorlanışta daha da yordu hayat bizi

Sonra yıl 2010 ilk bebeğimiz,yaşama sevincimiz geliyor derken 8,5 aylık erken doğumla bebeğimi kaybettik.benim içinde dr umut vermesede yaşama tutundum...Keşke kızımda olsaydı ama olamadı....o bir kez öldü ben hergün ölüyorum...15 gün yoğun bakımdan sonra yüzünü bile görmeden koklayamadan gitti...

Yine sarıldık birbirimize.....Ama hayat okadar acı verdiki bize eşim gitgide içine kapandı...

O neşeli adam gitti...Asabi biri geldi...

Doğumdan sonra maddi olarak tedavi süreci olduğu için iyice zorlandık...

Şimdilerde içine kapandı evde yüzü gülmez oldu.....1 Aydır benden ayrı uyuyor...Ayrılalım dedi...

Sonra dediki bensiz naparsın dul derler,herkez bişey bekler,yaşama nasıl tutunursun onu düşünüyorum....Kıyamıyorum dedi.Acıma dedim...acımak değil bu dedi...
Sonra dediki aklıma geliyor bazen ,hayat yüzünden seninle ilgilenemiyorum...bu kız ilgiyi başkasında aramasın diyorum dedi...anlamadım bişey...ayrılmak istiyor bennden ,çok soğuk bana karşı,konuşmı istemiyor susunca neyin var diyor..deli olcam..ne olur yorum yapın...

öncelıkle başınız sağolsun cok zor..bebegınızı 2010 da kaybettınız sanırım 3 yıl geçmiş elbetkı cok zor bı durum fakat ustunden bayagı bır zaman geçmiş benımde bır yakınım erken dogumla bebegını kaybettı cok zor gunler gecırdı ama bır muddet snra hayatına dewam etmeye basladı yapacak bır sey yok.yanı demem o ki tek sebep bebekten snra hayata küsmesi mi.kafası karısık gıbı depresyona gırmıs sanırım ilgisi baskasına kaymış olabılır mı

öncelıkle başınız sağolsun cok zor..bebegınızı 2010 da kaybettınız sanırım 3 yıl geçmiş elbetkı cok zor bı durum fakat ustunden bayagı bır zaman geçmiş benımde bır yakınım erken dogumla bebegını kaybettı cok zor gunler gecırdı ama bır muddet snra hayatına dewam etmeye basladı yapacak bır sey yok.yanı demem o ki tek sebep bebekten snra hayata küsmesi mi.kafası karısık gıbı depresyona gırmıs sanırım ilgisi baskasına kaymış olabılır mı

yok o bebekten sonra o hayata küsmedi.Sadece bizi zorladı o günler.hem ayrılalım dedi.hem sen naparsın ayrılırsak falan diyor.kafamı bulandırıyor onun bu durumu

bebeğin için çok üzüldüm.allah sabır verin.eşine gelince eşinin ne yapmaya çalıştığını anlamadım.seni istememesi için bir sebep yok.eşinin gönlü başkasına mı kaydı acaba.hissettin mi böyle bir şey.çünkü bir eş yatağını niye ayırsın ki.

bebeğin için çok üzüldüm.allah sabır verin.eşine gelince eşinin ne yapmaya çalıştığını anlamadım.seni istememesi için bir sebep yok.eşinin gönlü başkasına mı kaydı acaba.hissettin mi böyle bir şey.çünkü bir eş yatağını niye ayırsın ki.

tv izlemden uyuyamıyormuş.yatak odası rahat değilmiş...işten çıkar eve gelir..
bende çalışıyorum.tüm gün işteyiz.
bilmiyorum ne yapmalıyım..cep tel sürekli yanında sadece bildiğim bu...
birde neden ayrılırsak naparsın falan diyor
yada neden ilgisiz bıraktım seni kafam karmakarışık ilgiyi başkasında ararmı bu kız dedim dedi..offff sıkıldım bu belirsizlikten

Back
X