Kocam ben haketmesim diye bana yalan söyledi!

mutlucivciv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
148
1
26
Afyon
merhaba kizlar,

o kadar üzgünümki anlatamam.
cok banel ve gereksiz yerde esim bana yalan söyledi.
sonrada yanlislikla agzindan kacirdi dogruyu, yani pisman olup kendide söylemedi Allah söyletti!!

cok sogdum ondan, daha 1 senelik cok mutlu evliyiz, kendisine asla yakistiramadim, acaba daha cok söyledimi diye düsünüyorum.
güven kalmadi, hatta ona o kadar agir laflar ve hakaretler söyledimki, saygida bitti!

hep sustu, sirf gözleri... ama güvenim bitti bi kere.

sebebe gelince: yine ailesi! ailesini kötü göstermemk icin (zaten iyi anlasamiyoruz diye) bi olayi farkli anlattiki yine (hakli olsamda) mirildanmaya baslamiyiim, cünkü o ne kadar kötü olurlarsa olsun yine ailesiymis.
son olarakta: sen aileme karsi böyle olmasaydin yalan söylemezdim, hak ettin dedi!

anlamaya çalışıyorum ama yapamıyorum

çok fazla karışık bi anlatım stiliniz var..

eşiniz ailesiyli ilgili ufak bir yalan mı söyledi?bu yalanın size bir zararı var mı?

Ama kendiside arada kalmamak icin yapmis böyle birsey,

sonucta ailesi,sükür et ki seni kirip hakaret edecegine böyle bir yola basvurmus adam,tabi cok agir bisey degilse seninde illede bilmen gereken.

ne demeli şimdi ?

hangi konuda yalan söyledi daha açık yazsan

bizi huzursuz ettigi icin konusmadigimiz ablasi bi konuda yardim istemis, ve oda ailesi oldugu icin mecburen gitmis oraya, halbuki ablasinin yaptiklarina oda cok üzüldü.

ama benim sorunum esimin bana yalan söylemesi, bana baska bi yere gittigini söyledi, sonradan ortaya cikti yalani.

bana nasil öyle rahat yalan söyledi? ben hic anlamadim. cok sogdum cok

anlamaya çalışıyorum ama yapamıyorum

çok fazla karışık bi anlatım stiliniz var..

eşiniz ailesiyli ilgili ufak bir yalan mı söyledi?bu yalanın size bir zararı var mı?

kusura bakmayin, kafam cok karisik

yalanin daha ne zarari olsun? güvenim kalmadi, ama evet tek sorun bu.. bana yalan söylemesi.
yalanindan dolayi hicbir zarar yok canim

O size yalan söylememi hak ettin dedi..

Eee sonra ?

Siz birşey demediniz mi.. Ben kızmayacağım artık ama lütfen bi daha yalan söyleme.. Yoksa zaten zedelennen güvenim artık hiç kalmaz vs. tarzında..

Çok açılayıcı bişey yok , yorumda bu kadar olur buna..

yine tam anlayamadım ama neyse,insan zaman zaman pembe yalan söyler bu yalanın sizze bir zararı var ise o zaman problem var demektır ama onun dısında bir sorun göremıyorum senınde soguyasın varmıs demekki

malesef birsey diyemedim, cünkü agladim.
hangi cok seven ve dürüst olan bir insan yalani hak ederki?
konusmuyorum suan kendisiyle, yüzüne bile bakmiyorum.

malesef birsey diyemedim, cünkü agladim.
hangi cok seven ve dürüst olan bir insan yalani hak ederki?
konusmuyorum suan kendisiyle, yüzüne bile bakmiyorum.

Demen lazım..
O senin niye bu kadar ağladığına bile anlam verememiştir belki..
Konuyu bilmiyoruz ama sadece eksik ya da yumuşatılmış bi anlatımsa problem yok , siz kızmayın alınmayın diye.. Ailesi ile ilgili ve sizin aranızın iyi olmadığından dolayı..
Ama konuşup ne olursa olsun yalan söylememesi gerektiğini söylemeniz laızm bu kadar etkileniyorsanız..
Tek başına ağlayıp dövünmekle olmaz..

yine tam anlayamadım ama neyse,insan zaman zaman pembe yalan söyler bu yalanın sizze bir zararı var ise o zaman problem var demektır ama onun dısında bir sorun göremıyorum senınde soguyasın varmıs demekki

ask olsun kim sevdiginden sogmak isterki?

benim tek sorunum bana öyle rahat yalan söyliyebilmesi..

Kavga çıkmaması için yalan söylemiş de olabilir, evliliğinizde sorun çıkmasın bence.Konuşarak çözebilirsiniz..

Çok büyütmüşsün kusura bakma ama.
Ailesi için yalan söylemiş mecbur kalmış belkide.
Şunu unutmamak lazım sen onun ailesini sevmeyebilirsin hatta nefrette edebilirsin,
Ama eşin için bu geçerli değil o ne kadar kızsa da üzülse de onları sevmekten vazgeçemez çünkü onlar onun ailesi.
Ablası ona ne yaparsa yapsın ablasıdır yine derdi oldumu kardeşi yanında olur.
Ama seni üzmemek için söylememiştir.
Bu seni aldatmak değil ya da affedilemez bir yalan değil.
bana göre de yalanın büyüğü küçüğü şekli olmaz ama bu bence farklı.

haklisin canim, sagol..
ama oturup 30 yasindaki adam yalan söylemenin dogru olmadiginimi anlatiyim?

haklisin canim, sagol..

Hayır ona ailesi konusunda yalan söylemesine gerek olmadığını senin, onun ailesinin yanına gitmesini anlayışla karşılayacağını anlat.
O da rahatlasın sende.

dogru söylüyorsun canim, yaptiginin ne bana nede kendine bir zarari oldu.

ama ben onu bana ve inancina karsi cok saygili biri olarak gördügüm icin cok üzüldüm, yakistiramadim

ask olsun kim sevdiginden sogmak isterki?

benim tek sorunum bana öyle rahat yalan söyliyebilmesi..

canım bakış acını bıraz degıstırmen lazım,anladıgım kadarıyla sana yalan söylemek zorunda kalmıs o an ki ortamı idare edebılmek için zaten eşinin ailesiyle aranda iyi değil miş mecbur kalmıs sende didikleyinde hakkettin deme gibi bir talihsiz söz söylemış eşini bizden iyi tanırsın yani bu olay böyle oldu diye illa herşeyde yalan söyleyecegı anlamına gelmezki biraz rahat ol sakin kafayla neden

haklisin canim, sagol..

Sen bilirsin.. Ya da 30 yaşında diye elleme.. İstediğini yapmaya devam etsin , sende ardından ağla..

Hangisi daha mantıklı ?

Ben olsam konuşurdum kaç yaşında olursa olsun , düşünememiştir belki de.. Arayı bulayım derken arada kalmış olabilir..
Bu yüzden söz ailenle bile ilgili olsa çok ciddi bişey olmadıkça ben kızmayacağım ama sende yalan söyleme lütfen.. Yalan duydukça soğuyorum, güvenim azalıyor tarzında bi konuşma yapmayı denerdim.. Susup ağlamak yerine..

dogru söylüyorsun canim, yaptiginin ne bana nede kendine bir zarari oldu.

ama ben onu bana ve inancina karsi cok saygili biri olarak gördügüm icin cok üzüldüm, yakistiramadim

Canım yine saygını inancını kaybetme bu sadece sen üzülme diye söylenmiş bir şey anlattığına göre.Sende tutumunu biraz değiştirirsen ikinizde üzülmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…