Kocam bencilleşmeye başladı :(

cansucLk

Hayat ! Yorma beni !!
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2008
308
3
96
Tekirdağ
Kızlar benimde sorunuma çare bulun :(

Son zamanlarda kocam aşırı bencil olmaya başladı..Neden mi ?

kafamın takıldığı en önemli nokta şu..Sekste özellike..Beyfendi kendisini oral yolla tatmin ettiriyor..Bana gelince dönüyor arkasını uyuyor..Cinsel hayatımız bundan ibaret oldu çıktı..Dün akşam yine aynı oldu..Bu niyeti bozmuş.Neyse yine oral yolla tatmin oldu.Ben devam edicez zannederken.Bu döndü arkasını uyudu.yanlış anlamayın beni aklım o işte değil.Ben bencilliğine kızıyorum ve kendimi kullanılmış hissediyorum.Benim duygularımın önemli yokmuş gibi hissettiriyor.Bende bu sefer kızdım ona ve sabah surat durdum..VE hala bişey olmamış gibi "BAK BENİ KIZDIRMA AMA SEN NASIL İNSANSIN" diye bir cümleyle kaşılaştım.. -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kaldım öylece sinirimden susup kaldım :kızgın:...Ve aklıma yapacak hiçbirşey gelmiyor..Siz olsanız ne yaparsınız..Ve ben daha yeni evliyim kafamçokkarıştı Daha şimdiden bunlar oluyorsa geleceğimi hiç iyi görmüyorum.. :delphin::çok üzgünüm:

:1shok: nası yanii :1shok:
canım bence ilk hata sizde yapmayın
bu kadar basit.
tavrını koy şimdiden

sende bosalana kadar yapma yarida kes,,,erkekler zaten bosaldiktan sonra yorgun dusup uyurlar genelde......yarida kesince uyumaz merak etme,senide mutlu eder:jeyyar:

İyi de eşinize surat asmak yerine dosdoğru anlatsanız duygu ve düşüncelerinizi daha iyi olmaz mı?benneyaptımki
O kavga edecek,tavır yapacak diye,siz boyun eğdikçe her istediğini yaptırır,aynen sizi böyle yok sayar maalesef..:delphin:

evli hanımlardan guzel taktik;)

eşiniz de cok ayıp etmiş,onun ihtiyacı oluyosa sizin de olucak elbet.neden kocalık gorevlerini yerine getirmio.sadece bayanların yok ki karılık gorevi

açıkça ona söyle! bencillik yaptıgını ve kendini kötü hissetiğini anlat... tavır koyman ve suratlı durman işi daha da sorun hale getirir..karşına al ve güzelce anlat..cinsellik tek kişinin hazzı ile diil 2 kişinin haz alması ile gerçekleşir ...hazzı alan için mutluluk alamayan içinse işkence olur..

İyi de eşinize surat asmak yerine dosdoğru anlatsanız duygu ve düşüncelerinizi daha iyi olmaz mı?benneyaptımki
O kavga edecek,tavır yapacak diye,siz boyun eğdikçe her istediğini yaptırır,aynen sizi böyle yok sayar maalesef..:delphin:

imzamı atıyorum...kaydirigubbakcemile

hemşerim bu iş böyle nereye kadar devam edecek derim...

Cinsellikte sadece kendi zevkini düşünen bir insan
Eğer tatmin oluyorsa karşısındaki insanında olmasını ister
Tek taraflı olabilecek şey değildir bu sadece egodur

adama bak bea

sende yapma oral isteyince aaaa kavga ederse etsin dersinki ellerinden öper seninki alışmışın elinle yapmaya ben yapınca farklımı geldi madem öyle oral yapıp duracaktın ne diye evlendin al eline oyna de canım

hiç uğraşamam valla

kocan tembelleşmiş heralde
üşeniyor sanırsam

yarıda kes:1closedeyes:
hevesi kursağında kalsın
bu kadar basit :delphin:

istediği kadar kavga etsin
bencil şey:1closedeyes:

Kesinlikle yorumlara katılıyorum. Başta tatsızlık çıkmadan eşinle uygun dille konuş. Ve sen, ben daha yeni evliyim diyorsun, bir ömrü bu şekilde geçiremeyeceğini, seninde sağlıklı bir kadın olduğunu ona anlatmaya çalış. Ama hala daha ısrar ediyorsa oral yolla olması konusunda bu defa onu yarım bırak, benden bu kadar de, ben her defasında yarım kalıyorum, kalanını kendin yap de. Eşinden eğer ilişkiye girme yolunda bir tepki almıyorsan, oralı da komple yapmama eylemine giriş.. Bunda da çözüm olmazsa en yakın evlilik ve ilişki terapistinden yardım alın...

ay deli mi ne bu adam. valla sinir oldum şimdi.yok böyle bişey ya.ben senin yerinde olsam aklı başına gelene kadar birlikte olmazdım.ama bundan önce konuş durumu anlatmaya çalış anlamıyorsa yatma kardeşim .koy tavrını vallaaaaa...

yapmayın karşınızda ki eşinizde olsa kendinizi bu şekilde kullandırmayın.. bu durum ilerde psikolojinizde kalıcı izler bırakabilir.. hiç ama hiç hoş bir durum değil!...

Back
X