Kocam bencilleşmeye başladı :(

Canım taviz tavizi getirir. Al karşına konuş bence bu şekilde olmaz de...çok bencillik yapıyor. kendisi anladığım kadarıyla bu şekilde haz alıyor rahatlayınca uyuyor tövbe ya çok saçma. yapma sende kendin yap felan de aynı şey yani pes yani sinir oldum.

aynı şeyi sende ona yap..sonra dön arkanı yat bak bakalım o zaman napıcak..
senin elinde olan bi şey bu....

istediği kadar kızsın vallaa bende cinselliğimi yaşayamayacaksam ne işim var öyle kocayla....

aa ne ayıp yahu kendi işini hallediyo sonra dönüp uyuyo
koy bi an önce tavrını, bu ne yahu böle karı koca ilişkisi mi olur

böyle bi adamla nası evlendinis peki????
inanamıyorum!!!!!!!

böyle bir adam olduğunu anlaması için önce evlenmesi gerekiyor canım..
evlilikten önce cinsellik yaşanmadığına göre nasıl anlasın.
hem ayrıca erkeklerin 2 dönemi vardır flört ve nişanlılık dönemindeki anlayışlı,sevgi dolu,sevkatli :asigim: dönemi..
evlendikten sonraki ben merkezci dönemi...:delphin:
bu arada canım ya merak ettim her seferindemi oral istiyorki bu adam yani erkekler bildiğim kadarıyla farklı şeyler ister ve bunu rahatca dile getirirler..sen niye getiremiyesinki açıkca söyle isteklerini madem imadan anlamıyor susma konuş..

yanlış anlamayın beni aklım o işte değil

affedersin de arkadaşım, neden yanlış anlayalım, neyi yanlış anlayalım. cinsel ilişki iki kişi tarafından yaşanır. aklın çok da o işte olmalı eşinle bir şeyler paylaşırken. önce sen kendi ihtiyaçlarını, isteklerini kendine doğru ifade edebilmelisin, sonra da eşine, lütfen bunu kendin için yap. ileride cinsellikten soğuyabilirsin böyle giderse. düşünceli ve bilgili bir erkek, boşaldıktan sonra enerjisi kalmayacağını bildiğinden önce ya da eş zamanlı olarak kadını tatmin etmeye çalışır. olmasa da biraz dinlendikten sonra eşini de düşünür

yanlış anlamayın beni aklım o işte değil

affedersin de arkadaşım, neden yanlış anlayalım, neyi yanlış anlayalım. cinsel ilişki iki kişi tarafından yaşanır. aklın çok da o işte olmalı eşinle bir şeyler paylaşırken. önce sen kendi ihtiyaçlarını, isteklerini kendine doğru ifade edebilmelisin, sonra da eşine, lütfen bunu kendin için yap. ileride cinsellikten soğuyabilirsin böyle giderse. düşünceli ve bilgili bir erkek, boşaldıktan sonra enerjisi kalmayacağını bildiğinden önce ya da eş zamanlı olarak kadını tatmin etmeye çalışır. olmasa da biraz dinlendikten sonra eşini de düşünürsengözlerimebaksanab

benim anlamadığım neden hep oral istiyor:delphin:
tamam ön sevişmede hazırlanmak açısından olur ama süreklide oral istemesi ve bu yolla boşalması ilginç geldi banaCADIARZU

[alıntı LiL@**benim anlamadığım neden hep oral istiyor:
tamam ön sevişmede hazırlanmak açısından olur ama süreklide oral istemesi ve bu yolla boşalması ilginç geldi banaCADIARZUalıntı

banada çok ilginç geldi sanki bir eşya gibi istediğini yap sonrada uyu ay çok igrenç kusura bakmayın şöyle bi eşimi düşündümde çıldırırım bana böyle bişey yapsakötükedihüso

ne kadar kötü bir durum , neler neler okuyorum evlendiği halde mastürbasyondan vazgeçemeyen erkekler var .. herhelde sizin eşinizin de evlenmeden önce ki tatmin oluş şekli buymuş demek ki.. Artık alışkanlık mı saplantı mı .. yoksa insan severek evlendiği kadını bu konuda bu denli düşünemez olur mu .. bence eşinizi bu şekilde tatmin etmeyin.. kendimi bu halde düşünemiyorum , ne kadar üzülürdüm..

Kadını güzel yapan şey ne saçı, ne vücudu, ne kendini ne şekilde taşıdığıdır.

Kadını esas güzel yapan sevgisini paylaşabilmesi,
fedakarlığı, sorumluluğu, anlayışı, sadece bilgiye değil aynı zamanda kalbe de yönelik aklıdır. aklını kullan ve otur konuşa.s.

ya sinir oldum şimdi..
hayatta en nefret ettiğim şey bencilliktir.
sen onun eşisin.seks kölesi degilsin
onunla konuş baktın olmadı sende yarıda gez görsün bakalım...

Sende ona sırtını dön canım..Bakalım değerini anlasın..Oral yolla fln hiçbişi yaptırma ona sonra paşa paşa gelicektir inşallah..:)

arkadasım 'kocam bencilleşmeye başladı 'demişsin.. yani önceden normal bir ilişkiniz vardı da sonradan mı böyle oldu ? acaba neden bunun bir sebebi olmalı.. oturup konuşman gerek bencede..

Ben olsaaaaaam çok sinirlendim kardeşim.Beni tatmin etmeyecek ha ;
senin kocan o kadar cahil bir ö.....müş kiiii kusuruma bakma...sen neden yapıyorsun..Ben asla yapmam hesabını sorarım o kimmiş...Bugün kaç tane kadın kocasını aldatıyor bunlardan haberi yok.Kadının aldatması seks yüzünden değil işte böyle dandiklikleri yüzünden .KArdeşim arkadaşım yapmayacaksın....Sekste zorlama 1.derece boşanma sebebidir.Kusura bakmada midem almıyor benim arkadaşım ya orla moral , hem yap bedavadan yahuuu parayla yapanlar kusuruma bakmada bide para kazandığıyla kalıyorlarken birde adam sana sırtını dönüyor yuhhhhhhhhhhhhhhh....Eşşek herif

Güzelim neden yalnış anlamayın benim aklım o işte değil diyosun ki..evli barklı kadınsın..aklın o işte olucak tabi yatağa girdinmi..bide yeni evliyim diyosun..seninde hakkın tatmin olmak.evlilikler neden var?zina olmasın herşey meşru yollardan olsun düzen olsun diye..çok ayıp ediyo kocan..şahsen benim için büyük bi sorun olurdu bu..gerçekten büyük bencillik.resmen seni aşağılıyor.nasıl dayanıyosun buna arkadaşım???? benim işimi gör sen umrumda değilsin,işin ne yap işte der gibi bişey bu..ya ben bu duruma düşsem !!!!! düşünmek bile istemiyorum..gerçekten aşağılanıyosun canım...bir an önce bişeyler yappp

Erkekler boşaldığı zaman zaten sırtını döner yatar eşini düşünmez kendini düşünür .
oraldan hoşlanıyorsanız eğer 69 dedikleri pozisyonu yapın aynı anda o da sana oral yapsın .

Kızlar benimde sorunuma çare bulun :(

Son zamanlarda kocam aşırı bencil olmaya başladı..Neden mi ?

kafamın takıldığı en önemli nokta şu..Sekste özellike..Beyfendi kendisini oral yolla tatmin ettiriyor..Bana gelince dönüyor arkasını uyuyor..Cinsel hayatımız bundan ibaret oldu çıktı..Dün akşam yine aynı oldu..Bu niyeti bozmuş.Neyse yine oral yolla tatmin oldu.Ben devam edicez zannederken.Bu döndü arkasını uyudu.yanlış anlamayın beni aklım o işte değil.Ben bencilliğine kızıyorum ve kendimi kullanılmış hissediyorum.Benim duygularımın önemli yokmuş gibi hissettiriyor.Bende bu sefer kızdım ona ve sabah surat durdum..VE hala bişey olmamış gibi "BAK BENİ KIZDIRMA AMA SEN NASIL İNSANSIN" diye bir cümleyle kaşılaştım.. -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kaldım öylece sinirimden susup kaldım :kızgın:...Ve aklıma yapacak hiçbirşey gelmiyor..Siz olsanız ne yaparsınız..Ve ben daha yeni evliyim kafamçokkarıştı Daha şimdiden bunlar oluyorsa geleceğimi hiç iyi görmüyorum.. :delphin::çok üzgünüm:

canım bende 2yıllık evliyim.bak bizimde bazen o dediğin gibi oluyo.erkekliğini güçlülüğünü ispatlamayamı calısıolar napıolar bilmiom.bazende kacacak yer arıyom gibi bişee:utangac:
cinsel hayatta hepsinin yeri ve ayrı ayrı tadı var. bunu çözmeye bak:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Canım yatagını falan ayırma ama ona cinsel olarak hiçbir yakınlık gösterme bakalım 1 hafta kadar:sm_cool:

o sana sookulsun nazlansın fazla yüz verme bahane falan bul görmezden gel onu

Yeni evliyken de öyle herseye alıştırma onu geniş bir adam olup çıkar hep ister hep ister

istekleri bir zaman sonra seni çileden çleden çıkarırkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

cinsellikte cift taraflı zevk yasanmalı sadece erkeği memnun etmek gibi bir caba sarfetme!

Seni kim düşünecek sen böyle yaparsan o senin isteklerini yapsın önce:CüvCüv::CüvCüv:

haklısın çok bencilce davranmış tavrını koymassan böle sürer gider bu. ben evli değilim bu konularda tecrübelerimde yok ama bildiğim kadarıyla yardımcı olmak isterim tabiki.
onun boşalmasına izin vericek kadar oral yolla tatmin etme kendininde birşeyler istediğini sölzerinle yada hareketlerinle o anda belli et..
boşalmasına izin verirsen tabiki döner uyur.
surat yapma bence ne demişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır.
haklıyken onun gözünde haksız duruma düşüyosun.
sabırlı davranıp nasıl istiyosan onu anlatmaya çalış
kendi istekleri olmayınca seni daha ii anlıcağına eminim. bunu anlatmaya çalış

Back
X