Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330
Ay, vallahi kahkaha attım yorumunuza. Sahiden çok sinir bozucu konu, merak edip şöyle bir kurcaladım sayfaları. Bir de adamı yoldan saptırdığı için kadına söylenen öyle şeyler var ki sanırsın o kadın olmasa adam kanatsız melek olarak gezecekmiş.

Söylenecek çok şey var da neyse, ben anlamam. Bekar olup büyük konuşmak kolay, yuva nedir bilmem, baba diye ağlayan yavrulara kıyamamak nedir anlamam vs vs... Konu sahibesi de sanırım şu an mutluymuş, en son mesajlarının birinde kocasının yorgun göründüğü için onu oturtuğundan ve mutfakta melemen hazırlamaya gittiğinden bahsediyordu. Bundan sonra bize söz söylemek düşmez zaten..
:dondurma:
Ama bir sorun var, adamın ç.k hala ölü. Bi de kadına borç ödetmiş tonla. Metrese canını vereyazmış, karısına melemen.

Evliliğin en başından beri isteksizmiş. Ereksiyon sorunu varmış. Oldu bitti böyleymiş adam. Sonra aldatmış. Ben de dedim kalkmayan pipiyi hangi kadına götürdü?😄 Eskort ne yaptı bir sağa yatırdı bir sola yatırdı gıdı gıdı mı dedi?😆
Ay uzun zamandir bu kadar gulmemistim😁😁😁

Evlenmesinler diye adamı boşamayıp metresine yaptığı borcu ödemek için ev parası bayılmış, maşallah inşallah.
He bir de önce konusahibinin bankadaki birikmişini gizlice bakire metresiyle ezmiş, sonra basılıp affedilince kalan borcu da karıya ödetmiş...6 yıl önce bı ev parası gitmiş...okudukça gülüyorum sinirden

Ama bir sorun var, adamın ç.k hala ölü. Bi de kadına borç ödetmiş tonla. Metrese canını vereyazmış, karısına melemen.
Öyle deme ama, metres bakire, metrese çük lazım değil, darlamiyor adamı vay efendim kalktı yok efendim kalkmadı diye...Evdeki karı öyle mi? Vay çocuklara bak, vay ev alalım, vay yatakta niye boyle....Hep dırdır :-)

He bir de önce konusahibinin bankadaki birikmişini gizlice bakire metresiyle ezmiş, sonra basılıp affedilince kalan borcu da karıya ödetmiş...6 yıl önce bı ev parası gitmiş...okudukça gülüyorum sinirden
Milletin malı bizim ciğerimizi yaktı be şu an, şu herif ayaklarımı yıkasa içim soğumazdı, hayır bari cinsel sorunları bitseydi, o da yok. Elde kaldı melemen.

Öyle deme ama, metres bakire, metrese çük lazım değil, darlamiyor adamı vay efendim kalktı yok efendim kalkmadı diye...Evdeki karı öyle mi? Vay çocuklara bak, vay ev alalım, vay yatakta niye boyle....Hep dırdır :-)
Bakire olduğuna ikna oldum şahsen.

İşte dedim ya, ben anlamam.
Yoksa benim kafamla düşününce bir değil bin sorun buluyorum. O yüzden bu işlerden anlamadığımı kabul ettim artık. Zaten suçlu da diğer kadın, adamı karısından nefret ettirmiş, aldatmasına sebep olmuş vs vs... Yoksa adam aslında kanatsız melek.
Anlamadığım işlerle ilgili yorum yapmamam en iyisi.

Aha buldum...dsdghjhfdd konu sahibi iki çocukla dili dışarda tek başına çalışıp kostururken adam kızı alıp tatillere gitmiş, bütün şehir de biliyormuş....Anam ben bile utandım oturduğum yerde, sen bu adamı nasıl affettin bacım?
Ama kadin sehrin bilinen en asagilik orosbusuymuş. Gül gibi çüksüz Hamdi'yi elin orsbularina mi kaptirsin, madem beni şeyedemiyo, kimseyi şeyedemesin demis ki bence hakli. Orsbular ölsün, Kocanın menemen yapani makbuldür, sen anlamazsin :63:

Düşün bakireyken adami nasi soyup sogana cevirmis, ben bunun bakire olmayan versiyonunu düşünemedim 😐

Ama kadin sehrin bilinen en asagilik orosbusuymuş. Gül gibi çüksüz Hamdi'yi elin orsbularina mi kaptirsin, madem beni şeyedemiyo, kimseyi şeyedemesin demis ki bence hakli. Orsbular ölsün, Kocanın menemen yapani makbuldür, sen anlamazsin :63:
Kahkaha attım akşam akşam..ulen Hamdi, bi sümüklü bamyayla bütün şehri birbirine katmışsın... Hamdi nin nerden baksan 8 ayrı suç kaydı çıkar şu hikayede , hepsinden tertemiz yirtmis çakal...Ben hamdinin yerinde olsam arada konu sahibine bamyali melemen yapar dalgamı geçerdim valla...Nasılsa herşey yeniyor o evde....

Son düzenleme:
Back
X