- 17 Şubat 2019
- 7.963
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.411
- 248
Bence bir test yaptırın.kizlar bu arada ben hasta olmadim 4 gun gecti. olmaz olmaz bide olur cok istedigim seyin artik olmasini istemiyorum. bosandim cunku ve aglamadim hakim 3 kere sordu bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bir test yaptırın.kizlar bu arada ben hasta olmadim 4 gun gecti. olmaz olmaz bide olur cok istedigim seyin artik olmasini istemiyorum. bosandim cunku ve aglamadim hakim 3 kere sordu bana
Yenı hayatınızda mutluluklar ve başarılar dilerim. Çok asil ve güçlü bir kadınsınız. Keşke tüm kadınlar sizin gibi olsa..kizlar bu arada ben hasta olmadim 4 gun gecti. olmaz olmaz bide olur cok istedigim seyin artik olmasini istemiyorum. bosandim cunku ve aglamadim hakim 3 kere sordu bana
Çok sinsi erkek gördüm de bu adam gibisini ilk defa duyuyorum şokEn son bir arkadaşımın eşi soğudum diye dostça ayrılmıştı. Kadın da üzüldü baya gurur yaptı 5 kuruş istemedi. Adam 3 ay sonra evlendi iş yerinden bir kadınla, sözde boşandıktan sonra başlamış ilişkileri. Yersen tabi. Altına Mercedes çekti yeni ev aldı. Özel okula ortak oldu adam. Meğer boşanmanın alt yapısını çok sağlam atmış. Kadını da soğudum ayağına duygusal yaklaşıp kandırmış.
Bir erkek başkasını bulmadan kolay kolay soğumaz.
Ne yapacakmışsın? Gurursuzluk edip oğullarına yalvaracak mıydın boşama beni diye? Bu insanlar da bir tuhaf.kizlar cok zormus ayrilmak ilk gun daha iyidim ama zoruma gtmeye basliyor. aileside beni sucluyor tek basina topu atamzsn diye sende de hatalr vardi diye onada cok uzuldum kimse yogurduna eşki demezmis bunu anladim..neden ayriligi kabul etmisim mahkeme salonunda onlar agldilr smdide bir helallik alayim dedim.. msj attim bana seninde hatalrin vardi alltan alman gerekiyodu susman gerekiyodu o arilsada sen kabuletmicektin diyolr ve bunu bana bir kadin soyluyor
Artık onlarla konusma.. Anlıyorum senı helallik almak istemişsin ama sen zaten eminim eşinle ilk boşanmak istiyorum dediğinde konusmussundur toparlamak için. O yüzden üzülme bu durumda. Umarım cok ama cok mutlu olursunkizlar cok zormus ayrilmak ilk gun daha iyidim ama zoruma gtmeye basliyor. aileside beni sucluyor tek basina topu atamzsn diye sende de hatalr vardi diye onada cok uzuldum kimse yogurduna eşki demezmis bunu anladim..neden ayriligi kabul etmisim mahkeme salonunda onlar agldilr smdide bir helallik alayim dedim.. msj attim bana seninde hatalrin vardi alltan alman gerekiyodu susman gerekiyodu o arilsada sen kabuletmicektin diyolr ve bunu bana bir kadin soyluyor
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Bizlere haber et test yapınca sonucu..ve bu kadin kendide bosanmis ve esi tarafindan hakiszliga ugramis biri. insanlar gercek yuzunu sonrada belli ediyoms benm asla hic bi sorunm olmadi onlarla.. hepde beni sevdiklerini bilirdim ama gercekden degisik oldum ya insanlar cok garip.. allahim bana yardim etsinde hamile falan olmiyim yarin test yapicam..
sadece elimden geleni yaptim dedim hakkinizi helal edin esimide suclamayin dedim..size emanet dedimArtık onlarla konusma.. Anlıyorum senı helallik almak istemişsin ama sen zaten eminim eşinle ilk boşanmak istiyorum dediğinde konusmussundur toparlamak için. O yüzden üzülme bu durumda. Umarım cok ama cok mutlu olursun
haber veririm muhakkak.. oyle bisey olrsa ben naparim bilemiyorum..cok zor bir durum ya kafam allak bullak olduHakkında hayırlısı olsun inşallah.. Bizlere haber et test yapınca sonucu..
yuzune bir kere bile bakmadim...en son surusma salonunda imzayi atip kacti.bende ablalryla vedalastm babamda vardi babmdan cekindi galibaEş kişisi ne yaptı mahkeme salonunda? İçine oturmadı mı acaba, sizin gibi birini kaybetmek?
kizlar cok zormus ayrilmak ilk gun daha iyidim ama zoruma gtmeye basliyor. aileside beni sucluyor tek basina topu atamzsn diye sende de hatalr vardi diye onada cok uzuldum kimse yogurduna eşki demezmis bunu anladim..neden ayriligi kabul etmisim mahkeme salonunda onlar agldilr smdide bir helallik alayim dedim.. msj attim bana seninde hatalrin vardi alltan alman gerekiyodu susman gerekiyodu o arilsada sen kabuletmicektin diyolr ve bunu bana bir kadin soyluyor
İnsanlar garip değil,ve bu kadin kendide bosanmis ve esi tarafindan hakiszliga ugramis biri. insanlar gercek yuzunu sonrada belli ediyoms benm asla hic bi sorunm olmadi onlarla.. hepde beni sevdiklerini bilirdim ama gercekden degisik oldum ya insanlar cok garip.. allahim bana yardim etsinde hamile falan olmiyim yarin test yapicam..
Adet olabilirsin..eminim cok zordur. Psikologdan yardım alabilirsin, kafanı dagıtacak kurslara falan yazılabilirsin.. Ailen zaten sana destek, bir de böyle mıç mıç mutluluk abidesi gibi ortada kocişlerini öven kadınlardan uzak dur etrafında.. İyice moralın bozulmasın.. Nacizane tavsiyelerim.. Umarım bu süreci cok iyi atlatırsınne yapmam gerekiyor bilmiyorum icime oturuyor hersey..bi garip duygulardayim yaptiklarim geliyor aklima yaptigim salakliklar kendimi yavasdan kullanilmis hissediyorum bu arada test yapmadm kasiklarim cok agritor adet sancisi gbi goguslerimde aciyo insallah hamile degilmdr tup bebekden sonra hamile kaliniyoms galiba insallah yoktur ya..