kocam benden sogudugunu bosanmak istedigini soyluyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi http
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar bu arada ben hasta olmadim 4 gun gecti. olmaz olmaz bide olur cok istedigim seyin artik olmasini istemiyorum. bosandim cunku ve aglamadim hakim 3 kere sordu bana
Bence bir test yaptırın.

kizlar bu arada ben hasta olmadim 4 gun gecti. olmaz olmaz bide olur cok istedigim seyin artik olmasini istemiyorum. bosandim cunku ve aglamadim hakim 3 kere sordu bana
Yenı hayatınızda mutluluklar ve başarılar dilerim. Çok asil ve güçlü bir kadınsınız. Keşke tüm kadınlar sizin gibi olsa..

En son bir arkadaşımın eşi soğudum diye dostça ayrılmıştı. Kadın da üzüldü baya gurur yaptı 5 kuruş istemedi. Adam 3 ay sonra evlendi iş yerinden bir kadınla, sözde boşandıktan sonra başlamış ilişkileri. Yersen tabi. Altına Mercedes çekti yeni ev aldı. Özel okula ortak oldu adam. Meğer boşanmanın alt yapısını çok sağlam atmış. Kadını da soğudum ayağına duygusal yaklaşıp kandırmış.
Bir erkek başkasını bulmadan kolay kolay soğumaz.
Çok sinsi erkek gördüm de bu adam gibisini ilk defa duyuyorum şok :oha:

kizlar cok zormus ayrilmak ilk gun daha iyidim ama zoruma gtmeye basliyor. aileside beni sucluyor tek basina topu atamzsn diye sende de hatalr vardi diye onada cok uzuldum kimse yogurduna eşki demezmis bunu anladim..neden ayriligi kabul etmisim mahkeme salonunda onlar agldilr smdide bir helallik alayim dedim.. msj attim bana seninde hatalrin vardi alltan alman gerekiyodu susman gerekiyodu o arilsada sen kabuletmicektin diyolr ve bunu bana bir kadin soyluyor

kizlar cok zormus ayrilmak ilk gun daha iyidim ama zoruma gtmeye basliyor. aileside beni sucluyor tek basina topu atamzsn diye sende de hatalr vardi diye onada cok uzuldum kimse yogurduna eşki demezmis bunu anladim..neden ayriligi kabul etmisim mahkeme salonunda onlar agldilr smdide bir helallik alayim dedim.. msj attim bana seninde hatalrin vardi alltan alman gerekiyodu susman gerekiyodu o arilsada sen kabuletmicektin diyolr ve bunu bana bir kadin soyluyor
Ne yapacakmışsın? Gurursuzluk edip oğullarına yalvaracak mıydın boşama beni diye? Bu insanlar da bir tuhaf.

Artık onlarla konusma.. Anlıyorum senı helallik almak istemişsin ama sen zaten eminim eşinle ilk boşanmak istiyorum dediğinde konusmussundur toparlamak için. O yüzden üzülme bu durumda. Umarım cok ama cok mutlu olursun

ve bu kadin kendide bosanmis ve esi tarafindan hakiszliga ugramis biri. insanlar gercek yuzunu sonrada belli ediyoms benm asla hic bi sorunm olmadi onlarla.. hepde beni sevdiklerini bilirdim ama gercekden degisik oldum ya insanlar cok garip.. allahim bana yardim etsinde hamile falan olmiyim yarin test yapicam..

ve bu kadin kendide bosanmis ve esi tarafindan hakiszliga ugramis biri. insanlar gercek yuzunu sonrada belli ediyoms benm asla hic bi sorunm olmadi onlarla.. hepde beni sevdiklerini bilirdim ama gercekden degisik oldum ya insanlar cok garip.. allahim bana yardim etsinde hamile falan olmiyim yarin test yapicam..
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Bizlere haber et test yapınca sonucu..

Artık onlarla konusma.. Anlıyorum senı helallik almak istemişsin ama sen zaten eminim eşinle ilk boşanmak istiyorum dediğinde konusmussundur toparlamak için. O yüzden üzülme bu durumda. Umarım cok ama cok mutlu olursun
sadece elimden geleni yaptim dedim hakkinizi helal edin esimide suclamayin dedim..size emanet dedim

Eş kişisi ne yaptı mahkeme salonunda? İçine oturmadı mı acaba, sizin gibi birini kaybetmek?

Hakkınızda hayırlısı olsun, boşanma sonrası ilk zamanlar duygusal iniş-çıkışlarınız olacaktır, gerekirse profesyonel bir yardım alın, beyfendinin ailesiyle vedalaşmışsınız, artık bir süre sağlığınız psikolojiniz için onlarla irtibat kurmayın, ileri de isterseniz görüşürsünüz ama şimdilik diyaloğu kesmenizde yarar var bence, boşanmanın şokuyla söylüyorlardır deyip iyi niyetle yorumlasak bile şu saatten sonra suçlu aramanın manası var mı? Hele de kendisi de boşanmış bir kadının sizi çok daha iyi anlıyor olması gerekir, hiçbir kadın senden soğudum boşanmak istiyorum diyen kocasının paçasına yapışıp boşanmayalım demez, evlilikte gurur olmaz evet ama boşanmak isteyen adama boşanmamak için yalvaracak kadar da uzun boylu değil, hiçbir kadın da ortada bir şey yokken durduk yere yuvasını yıkmaz, bunu siz istemediniz, kardeşlerinin suçunu size yüklemeye hakları yok, sıkmayın canınızı lütfen, sizi üzecek, yaralayacak kişilerden de uzaklaşın, şu anda eleştirilip suçlanmaya değil kafanızı dinleyip yaşadığınız bu ani şoku atlatıp yeni hayatınıza adapte olmaya ihtiyacınız var.

Bir gün sizi gerçekten hak eden insanı bulmanız, çok mutlu olmanız dileğimle.

Esin seni seviyor ama sogumus? Baslikla icerik baya celiskili.. soguduysa cocukta yokken herkes yoluna

İnsanlar garip değil,
sizin eş ailesinden beklentiniz yüksek.
Kimse 'ayranım ekşi' demiyor.
Size hak verip,oğullarını mı suçlamalarını bekliyordunuz?
İş bu noktaya gelince,bu olumsuz sonuca çeşitli mazeretler bulup,suça ortak arıyorlar.
İnsan psikolojisinde 'savunma mekanizmaları' denilen mekanizmalardan,işlerine geleni kullanıyorlar.
Gayet sıradan ve beklenilen bir durum.

Mesajla helallik istemeye de gerek yoktu.
Boşanma öncesinde aileyle görüşüp, konuşmuşsunuzdur zaten.
Muhtemelen yaşananların şokuyla,
siz de sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Çok kırgın ve üzgün olmanızı anlayabiliyorum, bununla birlikte bu duygu durumu sizi duygusal ve hatalı düşünmeye ve davranmaya sevk ediyor.
Aklı selim aile büyüklerinizden yardım alın.
Bundan sonra da iletişime geçmeyin,
eski eşinizin ailesiyle,en azından bir süre.

ne yapmam gerekiyor bilmiyorum icime oturuyor hersey..bi garip duygulardayim yaptiklarim geliyor aklima yaptigim salakliklar kendimi yavasdan kullanilmis hissediyorum bu arada test yapmadm kasiklarim cok agritor adet sancisi gbi goguslerimde aciyo insallah hamile degilmdr tup bebekden sonra hamile kaliniyoms galiba insallah yoktur ya..

Hemen evlilik terapistine git belki evliliği kurtarmaya yardımcı olablir

ne yapmam gerekiyor bilmiyorum icime oturuyor hersey..bi garip duygulardayim yaptiklarim geliyor aklima yaptigim salakliklar kendimi yavasdan kullanilmis hissediyorum bu arada test yapmadm kasiklarim cok agritor adet sancisi gbi goguslerimde aciyo insallah hamile degilmdr tup bebekden sonra hamile kaliniyoms galiba insallah yoktur ya..
Adet olabilirsin..eminim cok zordur. Psikologdan yardım alabilirsin, kafanı dagıtacak kurslara falan yazılabilirsin.. Ailen zaten sana destek, bir de böyle mıç mıç mutluluk abidesi gibi ortada kocişlerini öven kadınlardan uzak dur etrafında.. İyice moralın bozulmasın.. Nacizane tavsiyelerim.. Umarım bu süreci cok iyi atlatırsın

Back
X