kocam benden sogudugunu bosanmak istedigini soyluyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi http
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Soğuma sebebi neymiş sordunuz mu? Konunuzda cok ayrinti belirtmemissiniz ,fakat asilabilecek seyler varsa bir aile terapistine gitmeyi önerin.

Bosanmak yerine bir sure ayri kalin. Ikiniz de dusunun. Ani karar verilmez bu durumda.
Ve ben bunun altinda badka seylerin oldugunu dusunuyorum. Bu kadar hizli karsr verilmez ve bir gun once yaninda yatip ertesi gun sogudum ayrilalim demez bir erkek. O epey bir surec alir, epey bir dusunur erkek. Oysa birden sogudum diyorsa bunun altinda cok baska seyler vardir. Bir sure ayri yasayin bence.
Gerci ayri yasamak da dogru mu simdi onu da dusundum. Bilemedim.
daha oncede ayri aldik bir ay annemde kaldm oda kendi ofisnde ama sorun yine baska seylerdi bu iliskideki surekli sorun olmadan buralara gelmek sogutmus
Soğuma sebebi neymiş sordunuz mu? Konunuzda cok ayrinti belirtmemissiniz ,fakat asilabilecek seyler varsa bir aile terapistine gitmeyi önerin.
benden degil bu evlilkden sogums surekli ayni sorunlar oluyoms ama gerckden ortada sorun yok. anlasamiyoruz diyor ama anlasamamk icin bir sebep yok.ortada aldatma kandrma yalan icki kavga dayak kumar hicbiri smdiye kdr gundemimiz olmadi.. hep bi sorun var dedik otrdk konstk sornmz ne yok bisey.. cok asiri tepki gosteriyor herseye bu ayrilik kararinida cok sakin bi sekilde almasi beni uzdu aslnda

Birini bulmuştur net.
oyle bi yapida bi insan degil gerci bellide olmaz erkege koru korune guvenmk ne derece dgru ama sezmedim is skntisindan dolayi o taraflara yonelmz.ayrica telfnu hep ortadadr.. sifresi yoktr telfnda hani bisey sezmedim.

daha oncede ayri aldik bir ay annemde kaldm oda kendi ofisnde ama sorun yine baska seylerdi bu iliskideki surekli sorun olmadan buralara gelmek sogutmus

benden degil bu evlilkden sogums surekli ayni sorunlar oluyoms ama gerckden ortada sorun yok. anlasamiyoruz diyor ama anlasamamk icin bir sebep yok.ortada aldatma kandrma yalan icki kavga dayak kumar hicbiri smdiye kdr gundemimiz olmadi.. hep bi sorun var dedik otrdk konstk sornmz ne yok bisey.. cok asiri tepki gosteriyor herseye bu ayrilik kararinida cok sakin bi sekilde almasi beni uzdu aslnda
Cok ilginç gercekten.Yani sizi üzmek istemem ama baska biri olma ihtimali kuvvetli biraz gozlemleyin davranislarini falan.

Daha 1 saat once benm ki de sogudum sevmiorm yapamiorm pzrtesi avukata gidelm dedi. Yarm saatlk kavgadan sonra manyak cok seviorm seni kizdirmqk icin yaptm dedi. Bi dengesiz bu erkekler napcklari belli olmuo

arkadaslar merhaba 4 yildir inisli cikisli bir evliligm var esimi cok seviyorum oda beni seviyor ama bir turlu biseyler yolunda gitmiyor.. cok uzuluyorum cokda seviyorum esimi smdi pazrtesi gnu bosnmak icin basvurcaz benden sogudugunu yorulduginu soyluyor cok zoruma gidiyo istenmeyen biri olmak bebek tedavisi gorduk olmadi. tup bebek yqptik gecen ay oda olmadi. napicagima sasrsm lutfen yardm ediin bisey soyleyn icim aciyo
İyki olmAmış diycem . Yani tüp bebek. Herseyde bir hayır vardır . Senden soğuyandan sende soğu. Bu evliliği iyice çocuk oyuncağı yaptı bu adamlar . Sanki sevgilisinden ayrılıyor

galiba sevmiyor artik.. bende artik bunu dusunuyorum sevse sonuna kadr gelirdi benimle. ben onu varlikda da sevdim yoklukdada cok skntili zamanlar gecrdm maddi olarak bir ekmek parasi bulamadgm zmanlr oldu calstgm halde ama yinede ses etmedim. hep sabrettim aile terapistinede durduk yere tartsmlrn sonu ayrilga gttigi icin gttik

Terapist ne dedi sevgi yoksa iş çok zor tüp bebek demişsin cnm kimde sorun vardı

İyki olmAmış diycem . Yani tüp bebek. Herseyde bir hayır vardır . Senden soğuyandan sende soğu. Bu evliliği iyice çocuk oyuncağı yaptı bu adamlar . Sanki sevgilisinden ayrılıyor
ya o kadr dgru diyosun ki aynende oyle evlilik bu ya nasil agzina kolayca alabiliyor.

sebepsiz infertilite. onda da bnde de sorun yok 2 dusuk yasadim 1 kimyasal birde dis gebelik.. bu ay karyotip genetik test olcaktk ama olmadi nasip deglms

Peki bu konuda eşine bir şey demiş olabilir mi

Kocanı çok seviyon ama o seni sevmiyormuş evliliğiniz bitmiş çocuk olunca seni daha çok seveceğini değer vereceğini düşündüysen yanılmışsın olsaydı da düzelmezdi tüp bebeğin olmamasını da canına minnet bilmiş
o cocuk olmamasini sorun haline getirmiyordu ben cok uzuluyordum yani benim evliligmdeki en buyuk sorun bunun psikolojimi etkilemesi. hyrlisi belkide boyleyms

kizlar size bisey anlatcam kimseye soylemedm smdiye kadr diyemedim daha dgrusu..benim ailemn durumu iyi su zmana kadr hicbiseye muhtac olmadm cok sukur.. herseyim oldu.. esimlede 9 yildr birlktyz cok severk evlndk ailem ben istiyorum diye hicbisey demediler sevdgmle evleniyim diye..esimi seviyodum ama evlendim asik oldum cok guzel zamnlarda gecirdik ne zmanki su ise atildi bittik yani ama ben maddiyati sorun etmedim ev benm evim bir kere lafini etmedm onunda evi var ama bu is yuznden satmk zorunda kalicak. asiri durust ve iyi niyetli ben isyerinden ekmek gtrdim kizlar isyerndeki meyveleri yemedim esime getrdm yani cok zor durumda da kaldm ekmek alck parada bulamdgm zmanlr oldu yine sesimi cikarmdm

Back
X