kocam benden sogudugunu bosanmak istedigini soyluyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi http
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
derdimizi kmseye anlatamiyoruz diye buraya soyledik diye sorunmu oldu ne demek hap atipmi geliyolr. ayiptr ya biraz hassasiyet insanlk
Fikir almak istiyorsun. Fikrimizi beyan ediyoruz. Bunun neresinde ayıp etmişim mesela ?!

sen smdi fikirmi verdin elestirimi yaptin vermeyin boyle fikir..
Tamam güzel kardeşim. Eleştiri veya fikir beyan etmek.
Bana göre absürt olaylar serisi. Bir şey ya beyazdır ya siyah grisi olmaz. Bu benim öz düşüncem..

Son düzenleme:
Offff 😞 üzüldüm ama ne diyeceğimi bilmiyorum bizde bebek tedavisinden o süreç zarfında türlü türlü tartışmalardan geçtik bence biraz zaman verin birbirinize hemen boşanma kararı vermeyin eşinle konuşma yoluna gitsen 😞 boşanmadan önce bı aile terapistine gitseniz Allah yardımcın olsun

Tüp bebek tedavisi malesef psikolojik olarak çiftleri çok fazla yoran bir süreç bende şuanda o sürecin içinde olduğum için biliyorum ama eşinizin sorun etmediğini söylüyorsunuz. Hayatında başka biri olmadığından da eminsiniz eğer ki gerçekten yoksa ve dediği gibi size karşı duyguları eskisi gibi değilse,sizinle olmaya devam edip bir yandanda sizi aldatmaya başlamasındansa dürüst olması takdir edilesi. Ama ben yine de acaba işlerinde yaşadığı sıkıntılardan dolayı mı böyle oldu diye düşünüyorum eğer sizinde içinizde böyle bir düşünce varsa neden bu kadar aceleci davranıyorsunuz, bir aile büyüğüyle derdinizi paylaşıp yardımcı olmasını isteyebilirsiniz. Ama eşiniz kararından eminse ve daha önce evliliğinizi kurtarmak için terapi görüp elinizden geleni yaptıysanız malesef zorla güzellik olmaz belki de sizin için de hayırlısı budur

3 kere bosanma aşamasindan dönmüssunuz. Belliki gitmeyen bir evlilik söz konusu. Soguyan insan sizi sevmiyordur, seven insan kolay kolay da sogumaz.

Birbirinizi uzmektense yollarinizi ayirin saygi duyun kararina. Ama isleri yolunda gitmiyor diye yada hadi cocugunuz olmuyor piskolojisi bozuldu diyelim o yuzden sizden soguyorsa gercek bir aşk soz konusu degil.

Cevremde cocugu olmayan ama birbirine bagli insanlar war. Isleri yolunda gitmiyor diye de birbirine cok bagli insan war.

Belliki esinizin problemi sizinle. Bir sure yok edin kendinizi davayida acicaksa o acsin..

arkadaslar merhaba 4 yildir inisli cikisli bir evliligm var esimi cok seviyorum oda beni seviyor ama bir turlu biseyler yolunda gitmiyor.. cok uzuluyorum cokda seviyorum esimi smdi pazrtesi gnu bosnmak icin basvurcaz benden sogudugunu yorulduginu soyluyor cok zoruma gidiyo istenmeyen biri olmak bebek tedavisi gorduk olmadi. tup bebek yqptik gecen ay oda olmadi. napicagima sasrsm lutfen yardm ediin bisey soyleyn icim aciyo
Seni istemeyen birini daha fazla yorma derim kendinide yipratma bosuna

En son bir arkadaşımın eşi soğudum diye dostça ayrılmıştı. Kadın da üzüldü baya gurur yaptı 5 kuruş istemedi. Adam 3 ay sonra evlendi iş yerinden bir kadınla, sözde boşandıktan sonra başlamış ilişkileri. Yersen tabi. Altına Mercedes çekti yeni ev aldı. Özel okula ortak oldu adam. Meğer boşanmanın alt yapısını çok sağlam atmış. Kadını da soğudum ayağına duygusal yaklaşıp kandırmış.
Bir erkek başkasını bulmadan kolay kolay soğumaz.
Aynen öyle bir erkek kesinlikle yedekte biri yokken soğuduğunu söylemez. Hayatında biri olmasa bile kafasında biri oluyor mutlaka

Önce soğuma sebeplerini öğrenmeye çalış senin için basit olan bir şey karşındaki için basit olmayabilir. Neden ailelere söylemiyorsunuz bitsin ondan sonra söyleriz neden. Çocuk olmamasını bir takıntı haline getirip eşini yıprattığın oldu mu? Öncelikle sorunu bir öğrenmek gerek öyle basit şeyler demek ne kadar doğru bilmiyorum. Özel değilse şu tartışma sebeplerinizin bir kaç tanesini yazabilir misin?

ayrilik karari almadan bigun once benimle ayni yatkda uyudu bnde ona sasiriyorum ya
Erkeklere akil sır ermiyor çoğu zaman. Ama üzülerek fikrimi soylemem gerekirse, eşiniz gerçek duygusunu söylemiş olabilir. Seviyor olsa vazgeçmez. Yani ama tabi altında yatan başka şeyler de olabilir

Tüp bebek olmayınca mı soğudu bu adam diyor içimdeki ses sonra başka bir ses “yok artık o kadar da değil” diyor.

Allah yardımcın olsun kolay değil yaşayan bilir.hakkında hayırlısı olsun.

Önce soğuma sebeplerini öğrenmeye çalış senin için basit olan bir şey karşındaki için basit olmayabilir. Neden ailelere söylemiyorsunuz bitsin ondan sonra söyleriz neden. Çocuk olmamasını bir takıntı haline getirip eşini yıprattığın oldu mu? Öncelikle sorunu bir öğrenmek gerek öyle basit şeyler demek ne kadar doğru bilmiyorum. Özel değilse şu tartışma sebeplerinizin bir kaç tanesini yazabilir misin?
ilgi alaka gostermedigi zamanlarda ben ona soyoenince hep sonu kavgayla bitiyor daha dgrusu neyden yakindysam neyden rahatsz oldysam ne zman soylesem hep sonu tartsmayla btti

Ben bana seni seviyorum diyenin bile sevdigine inanmıyorum ki hep hakli çıkıyorum adam sizden soğudum diyor boşanma davası açılacak kadae bir de o da beni seviyor yazmisini hayret verici bu kadar optimistiklik mi kendini kandırma mı ne desem bilemedim.

Dikkatli ol konu yeni mi bilmiyorm ama dikkatli ol derim bosaninca neler olacagini iyi dusun ve hayatinda biri varsa bosa mazsan neler olur diye dusun hayirlisi olsun hakkinda

aldatsa anlardim gbime geliyo yada baska telefon kullanmasi lazim bu kadr rahtlik olamaz.. telefonu hep ortada sifre falanda yok. o konuda icim rahat nedense

Back
X