- 6 Nisan 2019
- 312
- 742
- 53
gercekden desteginz benim icin cok onemli. cok teskkrler.insallah hatasini anlar ve pisman olur cnku buyuk bir hakszlk yapti bana..ama pismanligi benim hayatimi etkilemesn istiyrm..mutlu olsun baksin hayatina geri donmesin yani ama biliyorum 2 ay 3 ay snra baslicak merak etcek cnku az degil 8 yil 4 yil evlilik 4 yil sevgililik donemi unutamaz yani yaptiklarimi okadr vicdansiz degldr diye dusunuyrmSu an ne yapiyordur, vicdani rahat mi demissin. Erkekler bosanmaya narkoz almis ameliyata girer gibi girerler. Bosandiktan sonra zincirinden bosalmis gibi ozgur olduklarini dusunerek oh be derler. Ilk basta mutludurlar, eglenirler. Narkozun etkisi gecince sonra sonra acisini tadarlar.
Kadinlarsa bosanmaya narkoz almadan ameliyata girer gibi giderler. Acisini ceke ceke bosanirlar. Dibine kadar acisini yasarlar. Sonra bir gun tum acilari bitince kullerinden yeniden dogarlar oh be derler.
Her katil cinayet yerine bir gun doner. Tam oldurdum mu diye meraktan. Birkac sene sonra tekrar karsina cikar merak etme. Nasil oldugunu merak edeceginden.
Ben de yasadim. Uc yil sonra dondu. Sonra tekrar gitti.
Toparlaniyorsun merak etme. Ilk zaman zor olsa da sonra daha guclu oluyorsun.
Annenler sen guclu oldukca daha kolay toparlanirlar. Kendin icin de bunu yapmalisin. Aglama diyemem, icindeki zehiri atmak icin agla ancak sunu da unutna sen mutlu olursan annenler de mutlu olur. O yuzden iyilesme surecini hizlandirman icin terapi almani da oneririm. Ne zaman istersen yaz. Biz buradayiz. Gelismelerden haber verirsen de seviniriz.