kocam benden sogudugunu bosanmak istedigini soyluyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi http
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aldatma oldugunu dusunmuyorum kizlar.esim cok sinirli ani kararlar aliyor o yuzden arada sirada tartismalar oluyodu. ama asla sorun su diyecegim bisey olmadi gerckden zor seyler yasadim her zman destek de oldu bana isleri iyi gitmiyor yani insaat firmasi var.bu krizden dolayi evde hic mutlu degil surekli dusunuyor. ben calisiyorum benim maasimla geciniyoruz
Kemalim yapmaz bizde yedik :) ben yasadim o acisi akilliymissim cekismeli bosanmaya cevirdim hakkim neyse olani aldim sükür. Benimle evli iken baska kadinla cocuk peydahladi üzüldük ama bir şekilde atlattık

O kadar aldatmalı, fiziksel ve psikolojik şiddet görmeli evlilikler bir şekilde yıllarca sürüyor da gönülsüz evlilik çok sürmüyor ben bunu gördüm. Gidecem diyenin önünde dikilip durmak zaman ve enerji kaybı.

aldatma oldugunu dusunmuyorum kizlar.esim cok sinirli ani kararlar aliyor o yuzden arada sirada tartismalar oluyodu. ama asla sorun su diyecegim bisey olmadi gerckden zor seyler yasadim her zman destek de oldu bana isleri iyi gitmiyor yani insaat firmasi var.bu krizden dolayi evde hic mutlu degil surekli dusunuyor. ben calisiyorum benim maasimla geciniyoruz
Hem eşine bakıyorsun hem de senden soğuyor. Biraz ayıp ediyor bence

Tamam deseniz yarın pişman olur, işten darbe almıs sizde onu yalnız vıraksanız daha da dibe vuracak. Veya aklı basına gelip pişman olacak burda bir kadının esi orta yas sendromu yasıyordu sanırım 12 yıllık karısına sogudum ayrı evlere gecelim seni görmek istemiyorum falan demişti kadında direkt bosanma kararı aldı adam pişman oldu sonra öyle bir konu vardı hatırlayanlar olur belki. sizde tamam diyin ama öyle gurur yapıp bir kurus almam diyip gitmeyin ne alınıyorsa ne veriyorsa kabul edin okadar basit işte diyin gecin sonra pişman olur ya olmuyorsa da dedikleri gibi baska biri varsa ortaya cıkarsa en azından beleşe ayrılmamıs olursunuz . Brde suna merak ettim işle ilgili sorunları va dediniz onun üzerine sizde evde surekli depresiz mutsuz memnuniyetsiz miydiniz belki onun üzerine birde sizin sorunlarınız onu yormustur iyice biraz yalnız kalınca toparla muhtemelen

Vallahi bi versiyonu da bende var bunun. Ömrümü yiyecek devam etsek bile biliyorum. O yüzden en iyisi boşanmak yol yakınken..

arkadaslar merhaba 4 yildir inisli cikisli bir evliligm var esimi cok seviyorum oda beni seviyor ama bir turlu biseyler yolunda gitmiyor.. cok uzuluyorum cokda seviyorum esimi smdi pazrtesi gnu bosnmak icin basvurcaz benden sogudugunu yorulduginu soyluyor cok zoruma gidiyo istenmeyen biri olmak bebek tedavisi gorduk olmadi. tup bebek yqptik gecen ay oda olmadi. napicagima sasrsm lutfen yardm ediin bisey soyleyn icim aciyo
Geçen ay tüp bebek yaptık sonra boşanmak istemesi? Saçma geldi

bu yorumu okdr begendim ki afadan 3 yil gecti ve geldgim durumu soyluyorum.. gncelleme olarak esimle nisan ayinin irtasinda bosandk kasim 28 gbi tekrr nikah yaptik aralikda dogum yaptim suan cocugum 3 yasina girmek uzere 3 ay once esimle tekrr bosandim..ve su hayatta sunu ogrendim olmuyorsa zorlamicakmsn

Barisma teklifi sizden mi geldi? Cocuk icin miydi? Umarim bundan sonraki hayatinizda cok mutlu olursunuz.

arkadaslar merhaba 4 yildir inisli cikisli bir evliligm var esimi cok seviyorum oda beni seviyor ama bir turlu biseyler yolunda gitmiyor.. cok uzuluyorum cokda seviyorum esimi smdi pazrtesi gnu bosnmak icin basvurcaz benden sogudugunu yorulduginu soyluyor cok zoruma gidiyo istenmeyen biri olmak bebek tedavisi gorduk olmadi. tup bebek yqptik gecen ay oda olmadi. napicagima sasrsm lutfen yardm ediin bisey soyleyn icim aciyo
Yapılacak bi şey yok maalesef. Siz uğraşsanız da şimdilik ikna edeceksiniz ama ileride yine boşanmak istediğini söyleyecek sizi sevmeyen biriyle neden devam ettirmek istiyorsunuz ki?

Alıntıya şok oldum Kaç yıl geçmiş aradan 😳

Bir musibet bin nasihatten iyidir demiş atalarımız

Umarım tekrar barışmayı düşünmüyorsunuzdur🙄
Başka hangi konularda kehanetleriniz var, müridiniz olalım, parti kurun oy verelim yani o denli.

Geçen ay tüp bebek yaptık sonra boşanmak istemesi? Saçma geldi
3 sene once oldu bu olay 15 gun iicnde bosandim beni istemeyni bnde istemem dedim snra hamileligim cikti aralkda dogum yaptim kasimda evlendim..birde evlenmek icin iddet suresini kaldrdm smdi tekrr bosandm.. yani demem o ki biseyler olmuyormus heo ben zorluyormusum ahmaklik ustune ahmaklik cok ders cikardim ama bittim. hem psikolojik hemde maddi

Kemalim yapmaz bizde yedik :) ben yasadim o acisi akilliymissim cekismeli bosanmaya cevirdim hakkim neyse olani aldim sükür. Benimle evli iken baska kadinla cocuk peydahladi üzüldük ama bir şekilde

Tamam deseniz yarın pişman olur, işten darbe almıs sizde onu yalnız vıraksanız daha da dibe vuracak. Veya aklı basına gelip pişman olacak burda bir kadının esi orta yas sendromu yasıyordu sanırım 12 yıllık karısına sogudum ayrı evlere gecelim seni görmek istemiyorum falan demişti kadında direkt bosanma kararı aldı adam pişman oldu sonra öyle bir konu vardı hatırlayanlar olur belki. sizde tamam diyin ama öyle gurur yapıp bir kurus almam diyip gitmeyin ne alınıyorsa ne veriyorsa kabul edin okadar basit işte diyin gecin sonra pişman olur ya olmuyorsa da dedikleri gibi baska biri varsa ortaya cıkarsa en azından beleşe ayrılmamıs olursunuz . Brde suna merak ettim işle ilgili sorunları va dediniz onun üzerine sizde evde surekli depresiz mutsuz memnuniyetsiz miydiniz belki onun üzerine birde sizin sorunlarınız onu yormustur iyice biraz yalnız kalınca toparla muhtemelen
bu anlattigim olay 3 sene once oldu.. evet esimle bosandim bosandikdan sonra hamile oldugumu ogrendim..kasim ayinda evlendim tekrar esimle.. aralikda dogum yaptim kizim suan 3 yasina giricek ve biz 3 ay once tekrar bosandik. yani anlicaginiz ben kendim ettim kendim buldum

Kavga edersiniz ve soğudum,seni görmek istemiyorum gibi laflar sarfedebilirsiniz.Fakat ortada size göre bir neden yokken böyle denilmesi ilginç esasında.Îyi düşünmek istiyorum fakat aklında başka birisinin olması kuvvetli bir ihtimal.Hiç üzerine düşmeyin derim bakalım ne yapacak.Soylediginin arkasında mi duracak yoksa bir anlık bunalım esnasında olan duygular mı diyecek?

bu anlattigim olay 3 sene once oldu.. evet esimle bosandim bosandikdan sonra hamile oldugumu ogrendim..kasim ayinda evlendim tekrar esimle.. aralikda dogum yaptim kizim suan 3 yasina giricek ve biz 3 ay once tekrar bosandik. yani anlicaginiz ben kendim ettim kendim buldum
Üzüldüm ne diyebilirim hersey gönlünüzce olsun insallah, bu konu eskiymis kim gündeme getirdi gi

Back
X