Kocam beni aldatırsa paranoyası :(

magnilda

happy birthday to me
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2008
450
0
96
- Yurtdışı
aldatanlar aldatılanlar karısını karısının yakın arkadaşıyla aldatanlar kocasının başka kadından çocuk beklediğini öğrenenler filmler, diziler..... artık hiçbir şeye şaşıramıyorum...
yuh artık diyemiyorum..
1 ay oldu türkiyedeyim ailemin yanında eşim tabi işi dolayısıyla sadece 2 hafta kalabildi geri döndü
ona güvenim sonsuz ama artık bu bende paranoya oldu
ona seni affedemeyeceğim tek şey demiştim
bugüne kadar en ufak bi şüpheli hareketi olmadı
ama çok korkuyorum
onu kaybetmekten hele böyle bir adilik yüzünden
bu paranoyayla nasıl baş edeceğim
hergün saatlerce konuşuyoruz telefonda gününü anlatıyo neler yaptığını falan saçma sapan sorular geliyo aklıma sormuyorum bunaltmamak için
gizli gizli mail adresine bakıyorum yüreğim pır pır ediyo sürekli
ne yapcam bennsenağlama
ona çok güveniyorum ama bunu birgün yaşamaktan çok korkuyorum bu ne yaman çelişki demeyin lütfen

Kendine eziyet ediyorsun bence...

Benimde esimin ufacik süphe duyacak bir hareketi olmadi bu zamana kadar ve güveniyorumda (genelde) ona...lakin erkek milleti canim, allah seytana uydurmasin...benneyaptımki

Ama ben bunu evliligim boyunca kendime dert edemem, aldattimi, ne yapti ne etti diye sürekli böyle ugrasamam!!

Olacagi varsa olacaktir, kulagima gelirsede bilir ne yapacagimi....bunu bile bile yaparsada artik kendi bilir....

yapacak adam sen ne yaparsan yap yapardı.bence kendinizede eşinizede eziyet etmeyin.şayet yapacak olsa sizin onu kontrol etmenizin bi faydası olurmu engellermi?önce allaha sonra kendine emanet nefsi..

evet doğru söylüyorsunuz nefis meselesi
irade meselesi
ama işin garibi ona tek kelime etmiyorum...
hiç belli etmiyorum çok sakinim yani ona hiç eziyet etmiyorum...
geçenlerde çok öksürüyordu sigarayı bırakma konusu açılmıştı benim iradem zayıf aşkım biliyorsun bırakamam dedi
bu iradem zayıf lafı öyle büyüdü ki beynimde
konuşsam diyorum bu sefer de onu kırmaktan korkuyorum duysa böyle düşündüğümü çok sorunlar yaşarız

aa aynı ben sanki benim içimden geçenleri yazmışsın ama arkadaşların dediği gibi bir erkeğin içinde öyle birşey varsa bizim iki adım ötemizde bile yapar ruhumuz duymaz ama gelde bunu bana anlat emin olduğum halde yinede bu sorular beynimi kemiriyor aslında biliyorum kendimizi yıpratmaktan başka birşey yapmıyoruz ne diyeyim şeytan şaşırtmasın

eşimi yanlız bırakmamak için annemde en fazla 2 gün kalırdım. sürekli aklımda olurdu acaba şuan ne yapıyo, televizyonda ne izliyo, bilgisayarda nelere bakıyo diye... çok kıskancımyaaa nasıl kurtulucam sadece benmiyim acaba diye düşünürdüm demekki benim gibi biri varmış..yazın memlekete gidicez ve ben annemde kalıcam çünki kaç aydır görmedim şimdiden düşünüyorum..nasıl yanlız bırakıcam diye aslında kocamın bişe yaptığı yok bunun farkındayım,birtürlü kafama anlatamıyorum..bunun bir formülü yokmu arkadaşlar. fisfisfis

eşimde bu kıskançlığımın farkında zatençok nadiren tartışıyoruz bu konuda[ ben öyle bişey yaparmıyım hatun diyor ]tamam eşime güveniyorum ama şimdi öyle bayanlar varki fıldır fıldır şeytan şaşırtmasın allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:

evet kesinlikle katılıyorum bide benim yerimde olsan kafayı yersin ben yurtdışında yaşıyorum ortamı sen düşün artık ve şimdi 3 haftaya yakın zamandır yalnııızzz..

Bence güvenini kaybetme...huzurunu bozarsın bu şekilde yani...etraf o kadar bozuk ki sen de haklısın yani ne düşünsen...ama ortada fol yok yumurta yok...düşüne düşüne de yapar bazen insanlar bazı şeyleri...düşünme hiç bunu bence..

düşünmemeye çalışıyorum artık budüşünce geldiği zaman aklıma kendime teselli veriyorum çok şükür....a.sa.sa.ssende takma sürekli konuşuyormuşsun eşinin huyunuda bilirsin kendine teselli ver yani

arkadaşlar bir zamanlar mutfağa içerde tv açıkken eşimde o odadayken çay koymaya gidemeyen su içmeye hatta wc ye bile gidemeyen reklamda degajesi hafif açık bir kadın çıkınca baktın gördüm diye saatlerce ağlayan onsuz aslaaaaaaaa anneme gitmeyen yolda güzel bir kız gördüğümde ya bunu kocam görürse diye kafayı yiyen amcakızlarımı ve onun akrabalarını asla görmesine izin vermeyen biriydim ama eşimdeki peygamber sabrı ve benim biraz çabamla bunu yendim ama tüm bunların sebebi biraz fazla alımlı olup benden güzel biri olamicağı düşüncesi ve tabi 17 yaşında çocuk zekasıyla evlenmemdi eşim saatlerce ne kadar güzel olduğumu anlatırdı yinede nuh derdim peygamber demezdim ailenin tek kızı olup baba tarafından çok pofpoflanan bi kızdım ben şimdi düşününce bunlara bağlıyorum tüm yaptıklarımı şimdi üzerinden 10 sene geçti evlenmemin ilk 3 yıl kıskançlık krizleriyle geçti ama eşim bir kere öf demeden sabretti bana ben seni çocuk aldım herşeye katlanmak zorundayım seni bundan vazgeçiricem dedi ufacık bile damarıma basmadı şimdiki durumumu sorarsanız artık eşim tv izlerken kafamda sıfır acabayla gidip uyuyabiliyorum anneme gidebiliyorum bir bayanla konuşurken aklımın ucundan küçücük bir kıskançlık geçmiyor sanırım birazda büyüdüm ben bu kıskançlık deil kızlar hastalık ve yanlızbaşına asla yenilemiyor eşlerinizle mutlaka konuşun benim hayatım zehir deyin onların sizleri bu konuda rahatlatmalarına izin verin ben hastalığımdan ancak bu şekilde kurtuldum birde eşim kafasını yerden kaldırmayacak derecede ağır biri bu konularda..akşam saattinden bir dk bile eve geç gelmez bensiz bir yere gitmez sabaha kadar oturup muhabbet edebiliriz hiç erkek erkeğe dışarı çıkmaz bende böle birine kalktım bunları yaptım hayatı zehir ettim allah affetsin sizde benim gibi yapmayın mutlaka eşinizden yardım isteyin yada psikolojik destek alın .. sevgiler

eskiden aldatma yokmuydu yine vardı bunlar,tek farkı şimdi uluorta yaşanıyor olması...
eskiden internet yoktu fakat telsizlerin popüler olduğu dönemler vardı,
aldatmalar orda da oluyordu...
tek kanallı televizyon dönemlerinde seyrettiklerimizle,şimdiki arasında reyting denen bir değişim var artık,dolayısıyla bu uğurda herşey mübah...
hatta bu aldatmayla alakalı program dahi vardı yanılmıyorsam...
sen bu paranoyala yaşama canım,
ki, gölge oyunu gibi,seni yer bitirir...

istersen 24 saat yanında dursun farketmez,yapacaksa şayet içinde olsun yeter...

Benimde esim yurtdisinda, 1hafta iznini saymazsak 5 aydir ayriyiz. Benimde hep aklimi kurcaliyor. Bazen acaba diyorum seytana uymasin? Bir gecelik fala diye:1shok: Sonra yapmaz diyorum,affedemem cunku. Herhalde en iyisi guvenip, kendimize eziyet etmemek ama tedbiride elden birakmamak? O kadar uzakta nasil biramayacaksak? Ama gizli is hep saklanmaz aciga cikar, yapsa bir sekilde haberimiz olur dimi? olur mu? olur olur :uhm::sm_confused:

gerçekten seninki ileri derecedeymiş canım yadelikafadulden
ben hiç öyle düşünmem güzl kıza bakar falan diye yada tv ye benim eşime güvenim sonsuz ama duyunca böyle hikayeler çok korkuyorum kendimi aldatılan bayanın yerine koyuyorum o anda çıldıracak gibi oluyorum yoksa allah şükür eşime de kendime de çok güveniyorum
ama sana küçük evlenme ve baba tarafından pohpohlanma konusunda çok katılıyorum hep onu bekliyorsun hep beni şımartsın istiyorsun o da evlilikte hep mümkün olmuyo
bilmiyorum allah şeytana uydurmasın gerçekten zaman çok kötü çokfisfisfis

haberimiz olur mu bilmem ama kesin hissederiz canım o zaman da işte elimizden kurtulamazlarklava: aslında önce dilimizden kurtulamazlar ki bu onlara daha büyük ızdırap:jeyyar:

Ne denlebilir ki bende de paranoyalar oluyor bu konuda bazen :) Allah bize akıl fikir versin. (amin)

yapmak isteyen nal ile mıh arasında yapar demişler...
paranoya ancak sizi huzursuz eder..
gözünüzü açık tutun tabi ama hayatı kendinize zehir etmeyin..
gereksiz kıskançlık tripleriyle de adamların aklına sokmayın..
deriim ben..

haberimiz olur mu bilmem ama kesin hissederiz canım o zaman da işte elimizden kurtulamazlarklava: aslında önce dilimizden kurtulamazlar ki bu onlara daha büyük ızdırap:jeyyar:

valla yedi senelik evliligimde defalarca aldatilmisim ben hic hissedemedim kizlar taki kulagimla duyana kadar ama benim hislerim kuvvetli deyil heralde ne olur kizmayin valla sadece düsüncemi yazdim

kadınlar herzaman bu psikolojide..güvenipte aslında güvenmemek var herkesde...
hayatını bi ihtimal üzerine zehir etmemelisin bence..
her erkek aldatmaz...her erkek uçkurunun peşinde dolanmaz..kimileri karaktersizlik olarak görür bunu ve yapmaz..
o yüzden canım gleeceğe dair bilmediğin bişey için kendini tüketme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…