arkadaşlar bir zamanlar mutfağa içerde tv açıkken eşimde o odadayken çay koymaya gidemeyen su içmeye hatta wc ye bile gidemeyen reklamda degajesi hafif açık bir kadın çıkınca baktın gördüm diye saatlerce ağlayan onsuz aslaaaaaaaa anneme gitmeyen yolda güzel bir kız gördüğümde ya bunu kocam görürse diye kafayı yiyen amcakızlarımı ve onun akrabalarını asla görmesine izin vermeyen biriydim ama eşimdeki peygamber sabrı ve benim biraz çabamla bunu yendim ama tüm bunların sebebi biraz fazla alımlı olup benden güzel biri olamicağı düşüncesi ve tabi 17 yaşında çocuk zekasıyla evlenmemdi eşim saatlerce ne kadar güzel olduğumu anlatırdı yinede nuh derdim peygamber demezdim ailenin tek kızı olup baba tarafından çok pofpoflanan bi kızdım ben şimdi düşününce bunlara bağlıyorum tüm yaptıklarımı şimdi üzerinden 10 sene geçti evlenmemin ilk 3 yıl kıskançlık krizleriyle geçti ama eşim bir kere öf demeden sabretti bana ben seni çocuk aldım herşeye katlanmak zorundayım seni bundan vazgeçiricem dedi ufacık bile damarıma basmadı şimdiki durumumu sorarsanız artık eşim tv izlerken kafamda sıfır acabayla gidip uyuyabiliyorum anneme gidebiliyorum bir bayanla konuşurken aklımın ucundan küçücük bir kıskançlık geçmiyor sanırım birazda büyüdüm ben bu kıskançlık deil kızlar hastalık ve yanlızbaşına asla yenilemiyor eşlerinizle mutlaka konuşun benim hayatım zehir deyin onların sizleri bu konuda rahatlatmalarına izin verin ben hastalığımdan ancak bu şekilde kurtuldum birde eşim kafasını yerden kaldırmayacak derecede ağır biri bu konularda..akşam saattinden bir dk bile eve geç gelmez bensiz bir yere gitmez sabaha kadar oturup muhabbet edebiliriz hiç erkek erkeğe dışarı çıkmaz bende böle birine kalktım bunları yaptım hayatı zehir ettim allah affetsin sizde benim gibi yapmayın mutlaka eşinizden yardım isteyin yada psikolojik destek alın .. sevgiler
Benimde esim yurtdisinda, 1hafta iznini saymazsak 5 aydir ayriyiz. Benimde hep aklimi kurcaliyor. Bazen acaba diyorum seytana uymasin? Bir gecelik fala diye:1shok: Sonra yapmaz diyorum,affedemem cunku. Herhalde en iyisi guvenip, kendimize eziyet etmemek ama tedbiride elden birakmamak? O kadar uzakta nasil biramayacaksak? Ama gizli is hep saklanmaz aciga cikar, yapsa bir sekilde haberimiz olur dimi? olur mu? olur olur :uhm::sm_confused:
haberimiz olur mu bilmem ama kesin hissederiz canım o zaman da işte elimizden kurtulamazlarklava: aslında önce dilimizden kurtulamazlar ki bu onlara daha büyük ızdırap:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?