Kocam beni aldatıyor. Hemde gözgöre göre :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.

Eski nickiniz OKYANUS olabilir mi? Bence olabilir. Demek tekrar asker olan eşinizle evlendiniz. Hayırlısı ne diyelim.

Merhaba tekrardan bana çok öğüt verdiniz yaşadıklarınızdan galiba haklısınız eşim ikinci kez şiddet yaptı bana kucağımda çocuk varken üstelik diğer kadın için.çalışmadığı dönemlerde maddi destekte bulunmuş baya bi geceleri uykuları kaçıyomuş onun içim vicdanı rahat değilmiş ona karşı.biz ve 2 çocuğun vicdanını düşünen yok.kafama kafama vurdu özellikle saçlı kısıma vuruyoki şiddetin izleri olmasın diye.keşke polis çağırdaydım diycem ama uzaklaştırma adresinde değildik.6 ay uzaklaştırması var ama yine geliyo hiçbişey yokmuş gibi o kadından vazgeçmiyo hatta utanmadan üçümüz yüzleştik hala ona yanlı konuşuyo.kız inthar edicem diyomuş sürekli duygusal girip bi şekilde vazgeçmiyo anlatmıştım bile istiye metreslik gibi evli çocuklu olduğumuzu bilerek tercih ediyo herkes ona şeytan diyo eşime hayatını mahveder bu kadın diyo ama dinlemiyo ben napıyım ya artık kendimede kızıyorum neden artık devam ediyosun sırf çocuklar için bi yanımda diyoki o kıza istediğini verme boşanmamızı istiyo bi yandan da bakıyorum böyle hayat geçermi.acaba eşim vazgeçermi diyr bekliyorum.2 senelik birlikteliği 2.5 aydır konuyu bilmeme rağmen devam ediyo.bilmiyorum çıkmazdayım:KK43:(
Ya arkadaşım delimisin divanemisin kendine gel, o kadın kazansın kazanmasın boşver yaa, umrunda olmasın.
Sen kendi hayatını kurtarmaya bak...
Ona yenilmeyeyim derken hergün acı çekerek kendin tükenip ölüyorsun, üstelik gurursuzca...
Özür dilerim ağır sözler söyledim ama silkelen lütfen, kendine gel, kendini sev... bak bende boşandım bence çok zor karar verdim. Ama şimdi öyle içim huzurluki.
Ne olur şu yazdıklarını başkası yazmış gibi oku, ve ne tavsiye ederdim diye düşün, mantığınla hareket et...

Boşanma taraftarı olmasamda sizinki kurtulabilir bir evlilik degil sanki.yuz göz olunmasa belki derdim. Herşey ortaya dökülmüş,adam pişkin. Bundan sonra kurtarmaya çalışmak sizden çok seyler goturur.duzelir mı hiç sanmam.her defasında daha piskin bir adam çıkacak karşınıza

Çevrenizde aldatmadan dolayı boşanıp pişman olan kadınlar var diyorsunuz. Neden pişmanlar ki? Yapılacak en doğru kararı yapmışlar. Tabi kadınlarımızın ekonomik özgürlüğü yok, kendi ayaklarında duramıyor dursa bile koca koca diye öldükleri için şaşırmıyorum doğrusu :) Mühim olan sabahları 5 dk bile eve gelse de ele güne karşı kocişim var demek mi? Gerçekten bazı kadınları anlamak zor

Back
X