- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.094
- 598
- Konu Sahibi mutluluk1982
Eski nickiniz OKYANUS olabilir mi? Bence olabilir. Demek tekrar asker olan eşinizle evlendiniz. Hayırlısı ne diyelim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya arkadaşım delimisin divanemisin kendine gel, o kadın kazansın kazanmasın boşver yaa, umrunda olmasın.Merhaba tekrardan bana çok öğüt verdiniz yaşadıklarınızdan galiba haklısınız eşim ikinci kez şiddet yaptı bana kucağımda çocuk varken üstelik diğer kadın için.çalışmadığı dönemlerde maddi destekte bulunmuş baya bi geceleri uykuları kaçıyomuş onun içim vicdanı rahat değilmiş ona karşı.biz ve 2 çocuğun vicdanını düşünen yok.kafama kafama vurdu özellikle saçlı kısıma vuruyoki şiddetin izleri olmasın diye.keşke polis çağırdaydım diycem ama uzaklaştırma adresinde değildik.6 ay uzaklaştırması var ama yine geliyo hiçbişey yokmuş gibi o kadından vazgeçmiyo hatta utanmadan üçümüz yüzleştik hala ona yanlı konuşuyo.kız inthar edicem diyomuş sürekli duygusal girip bi şekilde vazgeçmiyo anlatmıştım bile istiye metreslik gibi evli çocuklu olduğumuzu bilerek tercih ediyo herkes ona şeytan diyo eşime hayatını mahveder bu kadın diyo ama dinlemiyo ben napıyım ya artık kendimede kızıyorum neden artık devam ediyosun sırf çocuklar için bi yanımda diyoki o kıza istediğini verme boşanmamızı istiyo bi yandan da bakıyorum böyle hayat geçermi.acaba eşim vazgeçermi diyr bekliyorum.2 senelik birlikteliği 2.5 aydır konuyu bilmeme rağmen devam ediyo.bilmiyorum çıkmazdayım(
evetSeni hatırlıyor gibiyim eskiden bu siteye okyanus nickiyle üye oldun mu?
okyanus...Eski nickiniz OKYANUS olabilir mi? Bence olabilir. Demek tekrar asker olan eşinizle evlendiniz. Hayırlısı ne diyelim.
Sana çok demistik.