Bir kere
N
nihan8080
şunu kabul etmişsin , eziksin ve ezikliğini kabul edeceksin. Bunun arkasına yok ben anneyım , ben fedakarım sızler annecıksınız demeyeceksın . Egrı oturacaksın dogru konusacaksın afferim şöyle yola gelmişsin.
Bana gelıp deseydın kı benım ayaklarımın uzerınde duracak egıtımım yok, aılemde arkamda degıl ayrılırsam cocugumu bırakmak zorundayım deseydın ben senın ayrılmamanı desteklerdım.
Senın kocan senı tam tamına 4 kere aldatmıs , 4 kere senı yok saymıs , 4 kere cocugunun gelecegını onun duygularını dusunmeden kadınlarla sevgılı olmus ve sen affetmıssın. Ama bundan sonra affetmem dıyorsun , ee o zaman yazık degılmı bu 4 tane sıkıntı yasadıgın . Bosansaydın belkıde suanda erkeksız ama rahat bır hayatın olabılırdı , duzenını kurmus olabılırdın ama sen bunu 5. aldatılısı yakalamaya bırakmıssın belkı bu suanda olmuyor belkıde bu 15 sene sonra olacak belkıde adam artık ıstemeyecek senınle beraber yurumeyı.
Öyle ya aynı yatakta yatmıyoruz demıssın sen emınmısın suanda aldatılmadıgına oyleyse?
Cocugu bır kısı dusunmez, ana baba aynı yone bakar cocukta yanlarında mutlu mesut yasar ama sızın kı toplum baskısı adı altında duzen degıstırememek, öylece duruyor olmak zaten kolayıda bu zor olan herseyı yerle bır edıp bastan baslmak.
Arada
A
anitaaa
sanırım bana yazmıs bosanır bosanmaz hemen evlenmıs dıye oglum 2 aylıkken ayrıldım ,2.5 yasındaykende evlendım evet . Uvey baba denmıs vallahı demekkı
N
nihan8080
kocasıda benım eskı kocam gıbı serefsız herhalde kı ayrılırsa cocugunu gormeyecegınden korkmus olsa gerek cunku bır suru bosanan ınsan var velayete ortak sekılde sahıp olan , cocuklarını ıncıtmeyen ve bu sekılde hayat suren demekkı nıhanın korkusu bu yuzdendı. Benım oglumun bıyolojık babası , oglumun uvey babasının tırnagının ıcındekı kir bile olamaz . Gercekten ben ve oglum cok sanslıyız cunku cok adam gıbı adam bırıyle beraberız.
Ben ıyı kı dıyorum hersey bu sekılde olmus ya olmasaydı , ben oglumu cok guzel yetıstırmeye calıstım elımden geldıgı kadar aklımın yettı kadar ıyı kı ona serefsız bır baba ornegı bırakmamısım . Aldatıldıgım ıcın uzgun degılım , hayatımı yenıden kurabılecek sansı hayat bana sundu , bende hemen degerlendırdım.
N
nihan8080
gıbı bosanmadım ama mutlumuyum sanıyorsunzu demıyorum cok sukur hayata bır kere geldım , hem kendım ıcın hemde cocugum ıcın ıyısını yapabılecek yurege, cesarete ve ınanca sahıbım tesekkur ederım hayat