Kocam beni aldatiyor.

İyi kotu yaDiginiz hersey icin teaekkeir ederim cevremde o kadar cok yapma bosanma hepimiz yasdik bunlari diyen kadin vardiki gercekleri yuzume vurask taninadigim insanlara ihtiyacim vatdiki karar vermeme cok yazrdimci oldunuz sakinlifime gelince ben hep sakin bir insandim.konida cok gervek bizzat yasaniyor.esinde bu gece herseyin bittiunu soyledi. bende ona herseyin bittiuni soyledim....

İyi kotu yaDiginiz hersey icin teaekkeir ederim cevremde o kadar cok yapma bosanma hepimiz yasdik bunlari diyen kadin vardiki gercekleri yuzume vurask taninadigim insanlara ihtiyacim vatdiki karar vermeme cok yazrdimci oldunuz sakinlifime gelince ben hep sakin bir insandim.konida cok gervek bizzat yasaniyor.esinde bu gece herseyin bittiunu soyledi. bende ona herseyin bittiuni soyledim....

O zaman hayırlı olsin uşaum

gercekten kocanızla boyle konustunuz mu
utanmdan sıkılmadan sıze heves gececek sıkma benı dedı sızde dınledınız mı
ne ınsanllar var allahım ya

nasıl boyle dıyologlar nasıl boyle altdan almalar anlayamıyorum

Herkeze mrhaba.benimde bi derdim var.esim beni aldatiyir.msjlarini ve konusmalarini duydum ve esime sordum.bana bunun bir heves oldugunu ve gececegini soyluyor.bende tamam hees se bitsin artik diyorum sikma beni diyor.esim 40 yaslarinda bense 30 ben is ev ve cocuklarin arasinda sikisip kaldim.esime yaklasmaua calisiyorum seni cok seviyorum sen bnm karimsinsin seni cok seviyorum diyor ama o kadini da birakmiyor.bosanmak istedim ama bir sure ertelesim en azinsan muadele etmis olmak icin.ama tahammul edemiyorum artik.sizce bosanmalimiyim.11yillik evlligimiz ve 2 cocugum var.ne yapicam bilmiyorum.
Tabiki boşanacaksın, yuva yıkmak kolay değil ama yuvanızı eşiniz yıkmış hemde sizi çiğneyip geçerek

Herkeze mrhaba.benimde bi derdim var.esim beni aldatiyir.msjlarini ve konusmalarini duydum ve esime sordum.bana bunun bir heves oldugunu ve gececegini soyluyor.bende tamam hees se bitsin artik diyorum sikma beni diyor.esim 40 yaslarinda bense 30 ben is ev ve cocuklarin arasinda sikisip kaldim.esime yaklasmaua calisiyorum seni cok seviyorum sen bnm karimsinsin seni cok seviyorum diyor ama o kadini da birakmiyor.bosanmak istedim ama bir sure ertelesim en azinsan muadele etmis olmak icin.ama tahammul edemiyorum artik.sizce bosanmalimiyim.11yillik evlligimiz ve 2 cocugum var.ne yapicam bilmiyorum.
Bunun bi heves olup gececegini soylerken agzina iki tane vuramadnmi o hevesi sen uyguluyor olsaydin ayni cumleyi sen ona kursaydn cekip vururdu bunuda goz onunde bulundur bosanmayi ertelerken

1 dakika bile düşünmeden boşan o pislikten hala nasıl sorabiliyorsun?.eger canlı canlı mezara girmek istemiyorsan kurtul ondan..hala düşünmen hata

Senin hevesin bitene kadar ben de sıkılmayayım diye birini bulayım bari deyin, madem bu kadar normal ve kabul edilebilir bir şeymiş. Adama bak hem ahlaksız, hem yüzsüz. Ve boşanmalı mıyım diye mi soruyorsunuz? Valla bu soruyu sorabilen bir insana verebileceğim tek tavsiye kendine olan saygısını kazanması için bir psikologa gitmesi olur.

Bunda bu kadar büyütülecek ne var ki. Adam heves geçer demiş zaten. 3 5 aya bilemedin 1 2 seneye geçer hevesi. Siz de o arada birini bulun onunla heves giderin. kocan olacak o şeref yoksununa da aynen boyle söylersin. Benimki de heves geçer koçum diye. Çok mu rahatsın çok mu çaresizsin çözemedim.

siz de bi heves etsenize...
bi heves deyin geçer deyin...
çok bunaltmasın sizi adam olsun bu arada da....

Aileler biliyor mu bu durumu.
Çalışıyor musunuz.

ben şok oldum okurken! ne biçim aile ilişkisi sen karımsın diyip hayatına devam ediyor. Sen hala evlisin . Tebrikler:kusmuk:

Back
X