- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın ne yapmış salmış mı pekiAma var boyleler benim komsunun kocası... Sal beni ben gencken yasayamadim demisama sen benim ilk ve son duragimsin demis zuhahaha
Aynen öyle şu nikah bende olayını vallahi anlamıyorum sende olsa nolur olmasa nolur maddi imkanlardan yararlanmak sanırım amaçNe yazikki nasilsa nikah bende bi sekilde geri donecek veya meydani diger kadina birakmamaliyim mantiksizliginda olan cok kadin var..
İyi kotu yaDiginiz hersey icin teaekkeir ederim cevremde o kadar cok yapma bosanma hepimiz yasdik bunlari diyen kadin vardiki gercekleri yuzume vurask taninadigim insanlara ihtiyacim vatdiki karar vermeme cok yazrdimci oldunuz sakinlifime gelince ben hep sakin bir insandim.konida cok gervek bizzat yasaniyor.esinde bu gece herseyin bittiunu soyledi. bende ona herseyin bittiuni soyledim....
BoşadıKadın ne yapmış salmış mı peki![]()
Tabiki boşanacaksın, yuva yıkmak kolay değil ama yuvanızı eşiniz yıkmış hemde sizi çiğneyip geçerekHerkeze mrhaba.benimde bi derdim var.esim beni aldatiyir.msjlarini ve konusmalarini duydum ve esime sordum.bana bunun bir heves oldugunu ve gececegini soyluyor.bende tamam hees se bitsin artik diyorum sikma beni diyor.esim 40 yaslarinda bense 30 ben is ev ve cocuklarin arasinda sikisip kaldim.esime yaklasmaua calisiyorum seni cok seviyorum sen bnm karimsinsin seni cok seviyorum diyor ama o kadini da birakmiyor.bosanmak istedim ama bir sure ertelesim en azinsan muadele etmis olmak icin.ama tahammul edemiyorum artik.sizce bosanmalimiyim.11yillik evlligimiz ve 2 cocugum var.ne yapicam bilmiyorum.
Bunun bi heves olup gececegini soylerken agzina iki tane vuramadnmi o hevesi sen uyguluyor olsaydin ayni cumleyi sen ona kursaydn cekip vururdu bunuda goz onunde bulundur bosanmayi ertelerkenHerkeze mrhaba.benimde bi derdim var.esim beni aldatiyir.msjlarini ve konusmalarini duydum ve esime sordum.bana bunun bir heves oldugunu ve gececegini soyluyor.bende tamam hees se bitsin artik diyorum sikma beni diyor.esim 40 yaslarinda bense 30 ben is ev ve cocuklarin arasinda sikisip kaldim.esime yaklasmaua calisiyorum seni cok seviyorum sen bnm karimsinsin seni cok seviyorum diyor ama o kadini da birakmiyor.bosanmak istedim ama bir sure ertelesim en azinsan muadele etmis olmak icin.ama tahammul edemiyorum artik.sizce bosanmalimiyim.11yillik evlligimiz ve 2 cocugum var.ne yapicam bilmiyorum.
+1Ne namussuz bir eşiniz varmış, hevesmiş bitecekmiş adi herif.
Herkeze mrhaba.benimde bi derdim var.esim beni aldatiyir.msjlarini ve konusmalarini duydum ve esime sordum.bana bunun bir heves oldugunu ve gececegini soyluyor.bende tamam hees se bitsin artik diyorum sikma beni diyor.esim 40 yaslarinda bense 30 ben is ev ve cocuklarin arasinda sikisip kaldim.esime yaklasmaua calisiyorum seni cok seviyorum sen bnm karimsinsin seni cok seviyorum diyor ama o kadini da birakmiyor.bosanmak istedim ama bir sure ertelesim en azinsan muadele etmis olmak icin.ama tahammul edemiyorum artik.sizce bosanmalimiyim.11yillik evlligimiz ve 2 cocugum var.ne yapicam bilmiyorum.