• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni aldatmış yardımm?

Predictör alacaktım bulamadım gerçi oda yalancı çizgi çıkarmıştı bir kaç kere çukura düşmek gibi birşey bu gebelik testleri..

3 yıl önceki boşanma konunuzmuş ya bu? Bir anda gebelik testiyle alakalı mesaj atmanız garip geldi. Yeni konu açmaya mı çalışıyordunuz?
Boşanmış tekrar evlenmiş olamazmıyım hanımefendi? Yanlışlıkla başka konuya yazmışım sitede değişiklikler olmuş öğreniyoruz. Size göre 1 keremi evleniliyor

3 yıl önceki boşanma konunuzmuş ya bu? Bir anda gebelik testiyle alakalı mesaj atmanız garip geldi. Yeni konu açmaya mı çalışıyordunuz?
Haber kaynağım boş 3 sene yokmuşum zaten ne yeni konusu ne kadar sevimsizz

Haber kaynağım boş 3 sene yokmuşum zaten ne yeni konusu ne kadar sevimsizz
Ay bir sakin olun, kızılacak bir şey sormadım. Sadece yanlışlıkla mı oldu mesaj diye merak ettim hepsi bu. Bu ne celal böyle, sakin olun azıcık. İyi akşamlar size.

Ay bir sakin olun, kızılacak bir şey sormadım. Sadece yanlışlıkla mı oldu mesaj diye merak ettim hepsi bu. Bu ne celal böyle, sakin olun azıcık. İyi akşamlar size.
Yanlışlıkla yazmışım zaten evet. Sevimsiz bir konuyla birleşmiş

Predictör alacaktım bulamadım gerçi oda yalancı çizgi çıkarmıştı bir kaç kere çukura düşmek gibi birşey bu gebelik testleri..
Eski konularıniza biraz baktım de inşallah şimdiki hayatınızda mutlusunuzdur

Back
X