Kocam beni aldatti

Merhaba hanimlar 8 senelik evliyim kocamla sozde tutkulu bir evliligimiz vardi esim is seyahatlerine baska yerlere gidiyordu gittigi is seyehatinde beni rus bir kizla 4 5 kere aldattigini telefonundaki resinlerde yakaladim yatakta fotograflari goruntulu gorusmeleri kiz buna hamileyim diye test resimi atmis sabah evde kiyanet koptu tabi arefe gunuydu ben pismanim hata yaptim ben seni cok seviyorum kolunda sigara sondurdu sana bunu nasil yaptim diye pismanim dedi ben annmelere gittim bir kac gun 2 tane evladim var biri 3 biri 1 yasinda affetttim maddi durumum yok cocuklar kucuk geri donup affettim ama unutamiyorum mutsuzum bir tarafim birak cocuklarla kalsin kimseye soylemeden cek git diyor cocuklari perisan etme yaninda diyor ama kiyamiyorum birakamiyorum evde suan hersey normalmis gibi davraniyoruz ama benim icimde kiyametler kopuyor napicami bilmiyorum aa dostlar
Sevgılisi hamile mi deil mi?
 
2 çocuğum var,maddi durumum yok bahanelerinin arkasına saklanmaktan vazgeçin önce. Kendi başınıza yaşayacak durumda değilseniz yapmasaydınız o çocukları. Evde boş oturacağınıza tutsaydınız zamanında bi işin ucundan. Siz hala bi işi tutmak yerine sizi aldatan adamın evine dönmeyi seçmişsiniz. Çünkü zor geliyor dimi çalışmak ? Aldatıldınız ve bundan sonrada bunun devamı muhtemelen gelecek belki görecek belki görmeyecekseniz bilemeyiz. Gerçek olan şu ki siz o eve dönüp bu durumu kabullendiniz. Size verilecek tavsiye yok.
 
Üçüncü bir bebek daha yapmayin... Çocuklarsiz ortadan kaybolmayi tek seçim gören siz ve eşiniz birbirinize layiksiniz
 
Sigara mı söndürdü kolunda😳
Bence aldatma değil bu hareketi yüzünden korkardım ben
Manyak mı ne
 
Paralı dediğiniz hayat kadını herhalde, neyse. Kolay kolay hamile kalmaz onlar, artı öyle duygusal içerikli fotoğraflar falan da çekmezler. Muhtemelen gayet de eşinizin sevgilisidir; eşiniz kadına evli olduğunu bile söylememiş olabilir. Daha fazla kandırılmanıza müsaade etmeyin derim.

Sigara söndürmeye falan hiç girmiyorum, bunu sevgi belirtisi olarak görmeyin ama.
Yoo gayet kalır hayat kadını da olsa
Adamı kapaklamaj için
Rusya’da çok yaygın
Hiç öyle düşünme
Rusya’da hayat kadınlığı Türkiye’deki gibi değil
Normal işi gücü olan kadınlarda yapabiliyor bunu maalesef
Kız avukat ama yapıyor turistlerle
İlginç bir ülke
Araştırmıştım Rusya’nın ekonomik ve sosyolojik durumunu bir dönem
 
Ya neye güvenerek bu adamlarin kapatmasi gibi yasiosunuz ve cocuk yapiosunuz. Kendi rizan olsa neyse de yok calismama izin vermez yok evden disari cikmam yasak. Seni eve kilitleyip kendi yeni tavuklar ekleme peşinde kümesine. Gözkapaklarinda ve şeyinde söndür sigarayı uyurken kolu az olmus bence. Sen bosanmazsin o yuzden kurcalayip durma en iyisi. Ceker vururmus dayaktan gebertirmis oh ne ala hem suclu hem guclu. Kiz basbaya da sevgilisi ve gerçekten hamile bence.
 
F Froozen Siz ne istiyorsunuz? Herşeye bi itiraz bi savunma. Ne haliniz varsa görün mü desin bu millet? Yardımcı olmaya çalışıyor insanlar ama hiç oraları değilsiniz. Konunuza inancım sıfırlandı.
 
F Froozen Siz ne istiyorsunuz? Herşeye bi itiraz bi savunma. Ne haliniz varsa görün mü desin bu millet? Yardımcı olmaya çalışıyor insanlar ama hiç oraları değilsiniz. Konunuza inancım sıfırlandı.
Konu sahibi o değil, kadın bilgi vermiş sadece. Neden alıntıladınız ki?
 
Kocam deme şu pise. Affettiğine göre yakında ikinci aldatılma facianı yaşarsın zaten. sen neden gidiyormuşsun onu koyarsın kapı önüne.çocuklarını sakın bırakma,kadın hamileyim dediğine göre korunmamışlar gidip bir sağlık kuruluşunda cinsel yolla bulaşan hastalıklar için test yaptır.
 
Back
X