• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeklerin aldatmasini ogrencinin kopya cekmeye benzetiyorum.

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
45
116
44
Ankara
arkadaslar, bazen burada yazilanlara inanamiyorum. yeni ne kadar adi kadinlar ve ne kadar adi adamlar var. baskasinin ailesini goz kirpmadan yikabilecek kadinlar hadi o'nu gectim uc paralik zevk icin kendi alisini cocuklarini hic dusunmeden yikanlar var.

yani ne kadar cok okuduk degil mi? ama senaryo hic degimiyor. erkek yakalanana kadar devam ediyor. hatta cok hosuna gidiyor. bir tarafta kendisinin yolunu bekleyen gomleklerini utuleyen, cocuklarina analik aden cilekes kadin, diger yanda cilveli, coluk cocuk tasasindan uzak, kendisine sadece cinselligi verebilecek ve geri kalanindan mesil olmayacak tasasiz kadin.

e tabi guzel. evine donup gelebiliyor da. yalanlarin bini bir para. kadin da cefakar. oyle gormus.

senaryo hic degismiyor. yakalaninca is degisiyor. yalvariyor yakariyor beni birakma diye. bir cahillik ettim, bana buyu yaptilar, ilkti, merak ettim, tatli geldi, seni aldatmayi hic dusunmedim bir anda oluverdi, kadin zaten yollu, beni kandirdi vs vs vs.

ben bu olayi baslikta yazdigim gibi ogrencinin kopya cekmesine benzetiyorum. kopya tatlidir. heyecan vericidir. gizlidir. isin kolay tarafidir ve bir baslayan tadini alan ogrenci her basi sikistiginda hatta sikismadiginda dahi kopyaya basvurur. teknikler gelistirir yakalanmamak icin.

ama dusunse ki bir yakalansa, yakalayanin insafina kalmistir. yani okuldan 6 ay uzaklastirmadan tutun da ogrenim hayatinin sona ermesine kadar.

ogrenci o anda son kozlarini oynar. cok pismani. ilk defa yaptim. mazeretlerim vardi. derte anlamadim vs vs. aslinda dupeduz yalandir. kopya cektigi icin pisman degildir yakalandigi icin pismandir. cunku bu zaman kadar yaptigi bina yikilacaktir. yalvarir yakarir gozyasi doker. cok pisman olduguna inandirmaya calisir.

aslinda yakalanmasa devam edecektir. cok da memnundur aslinda hayatindan.

aldatan erkekler de boyle yakalanana kadar binbir tezgah. ev tutanini bile gorduk. hersey guzel gunluk guneslik. ama yakalaninca mi birden nedamet damarlari kabariyor ve pismanlik duyuyorlar. hayir karilari kapinin onune koyacagi icin. gidecegi bir yuva olmayacagi icin. kopek gibi ortada kalacagi icin. kendisine kolelik yapacak kisi artik istifa ettigi icin. aslinda hic piman degil son kozlarini oynuyor. deniyor. ya tutarsa.

erkekler gercekten cok bencil yaratiklar. sadece kendilerini dusunurler. evlilik falan kurtarmak degildir amaclari. sadece kendi baslarini sokacak yuva ucup gitmektedir ve kadinin sefkatina siginir. gecen senelerden emeklerden dem vurur ama yakalanmadan once bunlar anlamsiz seylerdir. yalvarmasi tamamen bencilligindendir.

bencil olmasaydi hic bir insan senelerce emek verdigi yuvasini dagitabilir mi? biz cok gorduk hic dusunmeden coluk cocugunu perisan edenini, bir de hakli gibi kaba kuvvete basvuranini...hic beklemedigimiz asla yapmaz dedigimiz adamin arkamizdan neler cevirip neleri yapabilecegini!!!

biz bu kadar cefakar ve ozverili oldugumuz surece, erkektir yapar elinin hamuru dedigimiz surece, oglum bir o kizla bir bu kizla gezdikce masallahi var pek de capkin dedikce, cocuklarim babasiz buyumesin bahanesinin ardina sigindikca ya da zoru secmeyip kolayca aldatilmaya goz yumudukca daha cok aldatiliriz...

okudugum her yazidan sonra icim daha bir nefretle doluyor erkeklere karsi ve babam bile olsa asla yapmaz demiyorum. cunku yapar. kocama da guvenmiyorum. icimden gelmiyor. cunku erkektir. bencildir. o sebeple erkegin ipiyle kuyuya inmamak lazim. kadinin her zaman kendini saglama almasi lazim..

Kesinlikle benim kocam yapmaz demeyin, yapabilir.

Son düzenleme:
bende bütün yazdıklarına katılıyorum . çok yeni bir olay hiç tahmin edemiyeceğim bir kişi. akrabalarımızdan biri 1 çocuğu var eşini çocuğunu bırakıp bekar hiç evlenmemiş bir kızı kaçırdı ve ortalıkta yoklar kızın ailesi arıyor. ama olan çocuğa ve eşe oldu gene böyleleri çok vardır eminim . bu erkeklerin pis nefsi diyorum . kendine güvenmiyorsan neden evleniyorsun birde üstüne üstlük çocuk yapıyorsun yazık değilmi.:oklava:

benzetme güzel olmuş.
aldatma konusunda ben de bir erkeğe güvenmem. yapmayacak erkek azınlıkta malesef.

çok yerinde bi benzetme olmuş gerçekten, doğru bi tespit.. özellikle bir yakalansa, yakalayanin insafina kalmistir. yani okuldan 6 ay uzaklastirmadan tutun da ogrenim hayatinin sona ermesine kadar kısmına bayıldım :) gerçekten çok haklısın kibele..

öğrencinin kopya çekmesi kadar masum bulmuyorum ben aldatmayı..
farklı ikisi de..hemde çok.
hoca öğrencim kopya çekiyor diye acı çekermi sizce?

öğrencinin kopya çekmesi kadar masum bulmuyorum ben aldatmayı..
farklı ikisi de..hemde çok.
hoca öğrencim kopya çekiyor diye acı çekermi sizce?

canim ben burada benzetmeyi ogrenciyi koca, aldatma olayinin ozunu de kopya cekme olayi ile benzettim. yani kopya cekme ile ogrenci arasindaki iliskiyi erkek ve aldatma arasindaki iliski ile aciklamaya calistim. yoksa hoca ve kadin kismina girmeyelim, benzetme sapar.

bu arada bence de ogrencinin kopya cekmesi cok masumca aldatma yaninda. burada da demek istedigim her ikisi de yakalanincaya kadar zevkli. her ikisinin de kendisine gore sonuclari agir ama her ikisi de hic yakalanmayacagini dusunerek yapiyor ama yakalaniyor gunun birinde. yakalaninca senaryo pismanlik dile getirmek. yani ikisin de akli yok muydu daha once. aqslinda pisman degiller. sadece nasil yakalandiklarina kizmaktadirlar.

Son düzenleme:
aldatmak kadar evlilikte kötü bir olay yoktur.. çocuklarını düşünmeyen erkeklerden nefret ediyorum.baba olduysan babalık görevlerini yap en azından.evlilik kurumuna saygın olsun...yazık degilmi eşine ve çocuklarına...allah bölelerine akıl versin...

canim ben burada benzetmeyi ogrenciyi koca, aldatma olayinin ozunu de kopya cekme olayi ile benzettim. yani kopya cekme ile ogrenci arasindaki iliskiyi erkek ve aldatma arasindaki iliski ile aciklamaya calistim. yoksa hoca ve kadin kismina girmeyelim, benzetme sapar.

bu arada bence de ogrencinin kopya cekmesi cok masumca aldatma yaninda. burada da demek istedigim her ikisi de yakalanincaya kadar zevkli. her ikisinin de kendisine gore sonuclari agir ama her ikisi de hic yakalanmayacagini dusunerek yapiyor ama yakalaniyor gunun birinde. yakalaninca senaryo pismanlik dile getirmek. yani ikisin de akli yok muydu daha once. aqslinda pisman degiller. sadece nasil yakalandiklarina kizmaktadirlar.
ama sen tamamını dile getirmişsin.aldatmadan sonrasını da..kadının affetmesinide dile getirmişsin..
dışında bir durum değilki benim söylediğim saptıracak kadar..

Back
X