kocam beni bırakıp şehir disina arkadaşının dugunune gitmek istiyof

Oyyyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
635
399
34
Merhaba 19 haftalık hamileyim bebeğimin suyu az ve riskli bır gebelik yaşıyorum. Eşim arkadaşının dugunune gitmek istiyor şehir dışında ve uzak (günübirlik) ben evde tek kalacağım. sizce eşime nasıl davranmaliyim ben evde bunalacam o çocuk sahibi olacak oh baba olmak ne kolay. 2yillik evliyiz daha hiçbir yere gezmeye gitmedik. böyle dusuncesiz bır kocaya siz olsanız ne dersiniz

Başlığı okuyunca ne var gitsin diyecektim de bu durumda seni bırakıp gitmesin düğüne

Ben hamile iken eşine git dedim de gitmedi

O kişi bizim düğünümüze gelmişti ben sağlıklıydım ve zaten işe gidiyordum çevrem kalabalıktı

Bunu seni üzmek için değil eşine örnek ver diye yazdım

Ama canını da sıkma gerginlik sana iyi gelmez

Allah korusun bi sorun olsa ailenizden biri varmi? Eger yakinlariniz varsa bence sorun yapmayin cunku bir defa olan bisey yakin arkadasi ise gitmeli ztn ayni gun donecekmis burda diger sartlar onemli arkadasi ile bagi sartlar senin yaninda kalabilecek insanlar hepsi onemli

Başlığı okuyunca ne var gitsin diyecektim de bu durumda seni bırakıp gitmesin düğüne

Ben hamile iken eşine git dedim de gitmedi

O kişi bizim düğünümüze gelmişti ben sağlıklıydım ve zaten işe gidiyordum çevrem kalabalıktı

Bunu seni üzmek için değil eşine örnek ver diye yazdım

Ama canını da sıkma gerginlik sana iyi gelmez
Benimki biraz öküz olduğu için anlamaz böyle şeyler den. millet karım hamile diye yanından ayirmaz buda yok gitcem diye tutturdu.

O parantez içine (günübirlik değil) mi yazacaktınız da kelime kaçıvermiş?
Öteki türlü tutarsız görünüyor.

Allah korusun bi sorun olsa ailenizden biri varmi? Eger yakinlariniz varsa bence sorun yapmayin cunku bir defa olan bisey yakin arkadasi ise gitmeli ztn ayni gun donecekmis burda diger sartlar onemli arkadasi ile bagi sartlar senin yaninda kalabilecek insanlar hepsi onemli
Beni annemlere birakacakmis . çok da samimi bi arkadaşı değil maksat gezmek işte. Bizim dugunumuze gelmedi çünkü yeni tanismislar

e size bakacak biri de varmış, adam günübirlik de gidecekmiş bırakın gitsin, hamileliğiniz sıkıntılı sizin başınızda kalacak biri olmasa amenna ama öyle de değil, sorun ne ki? siz hamilesiniz diye adam 9 ay çıkmayacak mı evden?
hayırdır, şehzade/veliaht falan mı doğurmayı planlıyorsunuz?

Arkadasim tatli dil yilani deliginden cikarir ikna etmeye calis gitmez insallah kimsem yok de esine sensiz tek basina bebegimle naparim de 100 de yuz gitmekten vazgecer seni gercekten seviyosa

Bu arada çok borcumuz var eşimin teli bozuk aylardır alamıyor ama yol parası hediyesi derken bunları düşünmüyor. Ver burda hediyesini ne gerek var

Bu hamilelik olaylarini pek anlamam ama senin de gitme sansin yok mu kesinlikle? Sonucta butun gun yatakta yatmıyorsundur, ucak ya da yolculuk yasaksa bılmıyorum o ayrı tabi. Eger senin gercekten de gitme durumun yoksa birak gitsin, gunubirlikmis, bence cok abartiyorsun, adam senin yanini bekleyemez ki 9 ay..

Sen bu dedigimi soyle nolur falan de azcik yalvar tartismaya girme vijdansiz degilse anlar seni acil kana falan ihtiyac olur

Hamilesiniz, yatalak hasta değil. Bu kadar ciddiye almayın şu hamilelik işini. Dünya üzerinde saniyede 7 kadın hamile kalıyor. Riskli gebeliğiniz olabilir, annenize bırakacakmış sizi yalnız olmayacaksınız sonuçta.

Bunalmış olabilir, gidip kafa dağıtmak istiyor olabilir. Böyle ufak kaçamaklar, soluklanmalar evliliği canlandırır.

Annenizden iyi kim bakabilir size ne güzel anneniz de kalcaksiniz. Ben kvalideme gorumceme hatta başka birinede raziydim ama kimse yoktu bizlerin cani yokmu allasen anne uzak gel deyince gelemiyor keşke benide anneme biraksaydi da 1 hafta gelmeseydi tek başına olmak ne kadar zor bilirmisin eşimin işe gitmedi lazim gitmese isten atilir

Farzedinki ise gitti aksam mesaiye kaldi biraz gec gelecek.hem siz hem esiniz biraz ayri kalarak nefeslenin.hem annenizde yaniniza gelecekmis.oh ne guzel anne kiz sohbet edin aksam yemegi derdiniz olmadan gunu gecirin...birde olaya boyle bakin...

Ne kadar abartmissiniz ya. Oldu olacak bosayin adami.
Hamileligi niye bu kadar arabesklestiriyorsunuz ki... Suyunuzun az olmasinin esinizin gunu birlik arkadasina gitmesiyle ne gibi bir ilgisi var? Ille de yaninizda biri olmasi gerekiyorsa ailenize gidecekmissiniz iste. Adamin babaligina kadar laf etmissiniz.

Anneniz varmış gitse ne olacak ki? Çok abartmışsınız bence. İşe de gitmesin madem dibinizden ayrılmasın.

hamilelikte insanın en önemli destekcisi eşi oluyo . hamileliginde riskli . gitmemisi için ikna et. inşallah bebegini hayırlısıyla kucagına alırsn . böyle kücük şeyleride sıkıntı yapma kendine bence . allah yardımcın olsun :anneadayı:

Merhaba 19 haftalık hamileyim bebeğimin suyu az ve riskli bır gebelik yaşıyorum. Eşim arkadaşının dugunune gitmek istiyor şehir dışında ve uzak (günübirlik) ben evde tek kalacağım. sizce eşime nasıl davranmaliyim ben evde bunalacam o çocuk sahibi olacak oh baba olmak ne kolay. 2yillik evliyiz daha hiçbir yere gezmeye gitmedik. böyle dusuncesiz bır kocaya siz olsanız ne dersiniz
Biraz abartmıyor musunuz? Adamlar nefes alsın Allah aşkına.

Kızım 5,5 aylık eşim akşam sinemaya gitti. Baba olmakla ne ilgisi var bunun? Bütün haftasonu bizimle ilgilendi.

X