• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni defalarca hem kadınlarla hem erkeklerle aldatmış :(

Sinem kopmas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
17
1
1
36
Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim çok severek evlendik şuan3 aylık bir bebeğimiz var fakat daha ben hamileyken başlayan çok büyük bi derdim oldu, hamileliğimin 6. Ayında tamda vücut yapımın değişmeye ve duygusallaşmaya başladıgı dönemde kocamin benden gizli actığı bi facesini gördüm mesajlarına girip beni aldattıgını okudum birde eşcinsel oldugunu,bir sene içinde 20 ye yakın kızla yazışıp hoslandıgını kimisinide ben hamileligimin mide bulantısını çekip annemde kaldıgım günler ben evde yokken eve davet ettiğini okudum,sonra erkeklerle eşcinsel iliskilere girmek icin kendisini ve cinsel organını çekil yolladığınıda:KK43: birde hamileliğimin ilk ayında çocugumzu hep aldırmak istemisti fakat birtürlü aldırmak nasip olmadı. Evliligimiz boyunca neredeyse her gece iliskiye girdiğimiz olurdu,yani cinsellik acısındanda hic madur bırakmadıgımı hep bakımlı yenilikci olmaya çalıstım,sevgi ve saygıdada son derece itaatkar oldum,işe giderken çoraplarına varana kadar giyimine yardım eder,işten gelistede yine aynı şekilse etrafında ve kalbinin etrafında dört dönerdim. Onun beni aldattıgını gördükten sonra daha ona söylemeden "ben seni aldatsam naparsın" demistim oda bana " biter demisti" simdi ise yalvarıyor bırakmamam icin

Ne diyelim ki biz şimdi? Ayrılmak istiyor musun istemiyor musun? İstemen lazım ama niye şimdiye kadar bekledin ki iğrenç bir şey.

Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim çok severek evlendik şuan3 aylık bir bebeğimiz var fakat daha ben hamileyken başlayan çok büyük bi derdim oldu, hamileliğimin 6. Ayında tamda vücut yapımın değişmeye ve duygusallaşmaya başladıgı dönemde kocamin benden gizli actığı bi facesini gördüm mesajlarına girip beni aldattıgını okudum birde eşcinsel oldugunu,bir sene içinde 20 ye yakın kızla yazışıp hoslandıgını kimisinide ben hamileligimin mide bulantısını çekip annemde kaldıgım günler ben evde yokken eve davet ettiğini okudum,sonra erkeklerle eşcinsel iliskilere girmek icin kendisini ve cinsel organını çekil yolladığınıda:KK43: birde hamileliğimin ilk ayında çocugumzu hep aldırmak istemisti fakat birtürlü aldırmak nasip olmadı. Evliligimiz boyunca neredeyse her gece iliskiye girdiğimiz olurdu,yani cinsellik acısındanda hic madur bırakmadıgımı hep bakımlı yenilikci olmaya çalıstım,sevgi ve saygıdada son derece itaatkar oldum,işe giderken çoraplarına varana kadar giyimine yardım eder,işten gelistede yine aynı şekilse etrafında ve kalbinin etrafında dört dönerdim. Onun beni aldattıgını gördükten sonra daha ona söylemeden "ben seni aldatsam naparsın" demistim oda bana " biter demisti" simdi ise yalvarıyor bırakmamam icin
Yalnız benim kafama takılan sizin kocanızın biseksüel olması değil çocuğunuz için kullandığınız tabir.Bu tabirden sonra pek inandırıcılığınız yok:"hamileliğimin ilk ayında çocugumzu hep aldırmak istemisti fakat birtürlü aldırmak nasip olmadı."
Bu nasıl bir laftır öyle?Yazdığınız şey normal mi?Bebeğiniz bu sizin sanki kenara atılacak bir şeymiş gibi konuşmuşsunuz.

Ayrılmayacaksanız unutmaya çalışacaksınız
Unutamıyorsanız ayrılacaksınız
Mideniz kaldırır mı
Eşcinsellerle ilişkiye giden biriyle bir ömür geçirmeyi
Karar sizin

benım eşimde benı mamukla aldatıyor
1 haftalıkken sahıplendıgım suan 9 yasında olan kedim mamuk
esımın yanına sokuluyor yatakta sarılıyor ona uyuyor
patılerıyle benı yataktan ıtıyor
gercekden psıkolojım bozuldu
hep onun ayagına sürtünüyor artık onun karnını yoguruyor
boşıcam ben bu adamı
:D

bir insanın eşcinsel olması normal bir şeydir ama bence sizin kocanızın seksle ilgi problemleri var aşırı düşkünlük olduğunu sanıyorum bir psikoloğa görünmesi gerek sizi aldatmasından daha farklı bir durum bu cinsellik konusunda büyük problemleri olduğunu düşünüyorum dediğim gibi düzelmek istiyorsa psikoloğa gitmeli o saatten sonra da affedip affetmemek size kalır ama bence devam etmemelisiniz.

Back
X