• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni defalarca hem kadınlarla hem erkeklerle aldatmış :(

Ne diyelim ki biz şimdi? Ayrılmak istiyor musun istemiyor musun? İstemen lazım ama niye şimdiye kadar bekledin ki iğrenç bir şey.[/QUOT
Ne diyelim ki biz şimdi? Ayrılmak istiyor musun istemiyor musun? İstemen lazım ama niye şimdiye kadar bekledin ki iğrenç bir şey.
Beklemedim öğrendigimden beri boşanmaya calışıyorum aynı evde degilim onunla sadece şuan boşanmaya calısıyorum,hamileligimde 9 ay boyunca hep hastanelerde serumlar kolumda

Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim çok severek evlendik şuan3 aylık bir bebeğimiz var fakat daha ben hamileyken başlayan çok büyük bi derdim oldu, hamileliğimin 6. Ayında tamda vücut yapımın değişmeye ve duygusallaşmaya başladıgı dönemde kocamin benden gizli actığı bi facesini gördüm mesajlarına girip beni aldattıgını okudum birde eşcinsel oldugunu,bir sene içinde 20 ye yakın kızla yazışıp hoslandıgını kimisinide ben hamileligimin mide bulantısını çekip annemde kaldıgım günler ben evde yokken eve davet ettiğini okudum,sonra erkeklerle eşcinsel iliskilere girmek icin kendisini ve cinsel organını çekil yolladığınıda:KK43: birde hamileliğimin ilk ayında çocugumzu hep aldırmak istemisti fakat birtürlü aldırmak nasip olmadı. Evliligimiz boyunca neredeyse her gece iliskiye girdiğimiz olurdu,yani cinsellik acısındanda hic madur bırakmadıgımı hep bakımlı yenilikci olmaya çalıstım,sevgi ve saygıdada son derece itaatkar oldum,işe giderken çoraplarına varana kadar giyimine yardım eder,işten gelistede yine aynı şekilse etrafında ve kalbinin etrafında dört dönerdim. Onun beni aldattıgını gördükten sonra daha ona söylemeden "ben seni aldatsam naparsın" demistim oda bana " biter demisti" simdi ise yalvarıyor bırakmamam icin
O haaa diyorum resmen bcm:(

Sacma sapan konusmayın ben hiç aldırmak istemedim o hep aldırmak istedi kavgalar etti fakat fırsat vermedim ve nasip olmadı elhamdülillah

. Ağrıda yaşıyorsunuz kocanız seksomanyak sizi de çocuğu da istemiyor ama siz inatla yapışmak taraftarısınız. Bir de ad soyad konu açmışsınız. Hiiiiç inandırıcı değilsiniz hiç.

Önlisans mezunu ar gör nasıl olunuyor bir de onu çözemedim? Master yapsanız bile lisans mezunu olmak gerekmiyor mu en az? Argör olduğunuza göre Ağrıda kaç ünv var ki zaten??? Bir googlea sorayım.

bozma moralını.. adam herkesle bişiler etmiş kadın erkek demeden.
:KK53:
boşanmak gelecek planlarının arasında var mı peki ?

Yani buradakiler nasıl yardım edecek ki sana? Buraya yazacağına,avukata gidip boşanma dilekçesi yazmalıydın yani daha mantıklı olurdu,yani eğer bu anlattıkların gerçekse bu adam denilen şey seni daha çok aldatır

Fake gibi konu , eğer değilse iğrenç bi durum önüne gelenle sevişen bir kocanız var sağlık taramalarınızı yaptırdınız mı size de çocuğunuza da yazık bir an önce ayrılın

Yazdıklarınızı en az 20 defa okudum ve ben her defasında daha da bir inanmıyorum.Her defasında da aynı yere takılıp kalıyorum:Bebeği aldırmak nasip olmadı sözünüze.
Bu tür olaylar yaşanır mı yaşanır fakat ben böyle bir şey duyacağım da dokuz ay yalnızca hastanelerde serum yiyeceğim.
Üzgünüm ama kuş öldü beybi

Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim çok severek evlendik şuan3 aylık bir bebeğimiz var fakat daha ben hamileyken başlayan çok büyük bi derdim oldu, hamileliğimin 6. Ayında tamda vücut yapımın değişmeye ve duygusallaşmaya başladıgı dönemde kocamin benden gizli actığı bi facesini gördüm mesajlarına girip beni aldattıgını okudum birde eşcinsel oldugunu,bir sene içinde 20 ye yakın kızla yazışıp hoslandıgını kimisinide ben hamileligimin mide bulantısını çekip annemde kaldıgım günler ben evde yokken eve davet ettiğini okudum,sonra erkeklerle eşcinsel iliskilere girmek icin kendisini ve cinsel organını çekil yolladığınıda:KK43: birde hamileliğimin ilk ayında çocugumzu hep aldırmak istemisti fakat birtürlü aldırmak nasip olmadı. Evliligimiz boyunca neredeyse her gece iliskiye girdiğimiz olurdu,yani cinsellik acısındanda hic madur bırakmadıgımı hep bakımlı yenilikci olmaya çalıstım,sevgi ve saygıdada son derece itaatkar oldum,işe giderken çoraplarına varana kadar giyimine yardım eder,işten gelistede yine aynı şekilse etrafında ve kalbinin etrafında dört dönerdim. Onun beni aldattıgını gördükten sonra daha ona söylemeden "ben seni aldatsam naparsın" demistim oda bana " biter demisti" simdi ise yalvarıyor bırakmamam icin

yuh!!! bu yazdıklarınız gerçek mi yahu?hadi kadın olayını bi nebze anlarım da,erkek nedir ya?!yapmanız gereken belli.bir de şu çocuk aldırma nasip olmadı mevzuusunu da anlamış değilim.yazık,olan doğmamış çocuğa olacak.

Back
X