- Konu Sahibi Sinem kopmas
Aynen çekirdek iyi gidiyor :)Buralar karışır...
Çekirdeğimi aldım takipteyim.
Siz çekinmeyin devam edin..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen çekirdek iyi gidiyor :)Buralar karışır...
Çekirdeğimi aldım takipteyim.
Siz çekinmeyin devam edin..![]()
konunda dogru olsa suan avukat ve aılenle bırlıkte bu travmatık mevzuyu aşmaya calısırdın...Evet zekanı hafife alamam,çünkü bu profilime bakıp bilgilerimin doğru olup burda paylaştıgımı sanan tek mucitsin, burada sadece anlattıgım konu dogru profil bilgilerim kendime ait değil.
Adam escinsel!! Sende ne yapacagim diyorsun pessss3 aylık bebegimin yüzüne bakıp napacağımı şaşırmış durumdayım![]()
Bebegimi babasız büyütürken her babasını sorduğunda onun ruh halini incitmeden nasıl idare edip büyüteceğim ve ben ondan bu durumu saklarken babasından duyup kendisine bisey yaparmı düşüncesiyle ne yapacağımı bilmiyorum diyorum herseyi götten anlamayın!!!Adam escinsel!! Sende ne yapacagim diyorsun pessss
Biseksuellik diye bir seyden haberin yok mu?Hem erkeklerle hem kadinlarla nasil oluyuo
Bebegimi babasız büyütürken her babasını sorduğunda onun ruh halini incitmeden nasıl idare edip büyüteceğim ve ben ondan bu durumu saklarken babasından duyup kendisine bisey yaparmı düşüncesiyle ne yapacağımı bilmiyorum diyorum herseyi götten anlamayın!!!
Anal yapmaktan aklin o uzuvda kalmis anlasilanBebegimi babasız büyütürken her babasını sorduğunda onun ruh halini incitmeden nasıl idare edip büyüteceğim ve ben ondan bu durumu saklarken babasından duyup kendisine bisey yaparmı düşüncesiyle ne yapacağımı bilmiyorum diyorum herseyi götten anlamayın!!!
Terbiyeni takın...Bebegimi babasız büyütürken her babasını sorduğunda onun ruh halini incitmeden nasıl idare edip büyüteceğim ve ben ondan bu durumu saklarken babasından duyup kendisine bisey yaparmı düşüncesiyle ne yapacağımı bilmiyorum diyorum herseyi götten anlamayın!!!
Anal yapmaktan aklin o uzuvda kalmis anlasilan
babası ben escınselım buyuzden anan benı bosadı dıcek ?Bebegimi babasız büyütürken her babasını sorduğunda onun ruh halini incitmeden nasıl idare edip büyüteceğim ve ben ondan bu durumu saklarken babasından duyup kendisine bisey yaparmı düşüncesiyle ne yapacağımı bilmiyorum diyorum herseyi götten anlamayın!!!