• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni defalarca hem kadınlarla hem erkeklerle aldatmış :(

Evet zekanı hafife alamam,çünkü bu profilime bakıp bilgilerimin doğru olup burda paylaştıgımı sanan tek mucitsin, burada sadece anlattıgım konu dogru profil bilgilerim kendime ait değil.
konunda dogru olsa suan avukat ve aılenle bırlıkte bu travmatık mevzuyu aşmaya calısırdın...
kostur kostur buraya konu acıp cogu kısının sorusunu bıle cevaplamayıp
dusunup dusunup cevap verebılme kapasıtesıne sahıp oldugunu sandıgın BAZI sorulara yorumlara cevap vermezdın
yalandan da olsa profıl bılgısı olusturmayla ugrasmaz zaman kaybetmezdın
:D

konu sahıbı gercek olsaydı
arkadaslar ben su kadar yıldır evlıydım
sunlar sunlar sebebıyle bosandım ya da bosanıyorum ve cıddı guven sorunu yasıyorum korkuyorum
hayatımda kıme guvenecegım artık esım bıle bunu yaptıysa
yasayan ve asanlar neler yasadı bana yol gostersın derdı !

nıtekım bu tarz gercek yasanan konular boyle oluyor bızde cevap verıp destek oluyoruz

Fake'lik kokuyoo , hic inandırıcı gelmedi :KK12: ne haftaymış bu böyle

Hem eşcinsel, hemde kadınlara mı yazmış :/
Çok entresan geldi gerçekten.
Gerçeklik payını bir kaç yorumundan sonra anlayacağız.
Takipteyim :KK14:

Adam escinsel!! Sende ne yapacagim diyorsun pessss
Bebegimi babasız büyütürken her babasını sorduğunda onun ruh halini incitmeden nasıl idare edip büyüteceğim ve ben ondan bu durumu saklarken babasından duyup kendisine bisey yaparmı düşüncesiyle ne yapacağımı bilmiyorum diyorum herseyi götten anlamayın!!!

Yoo,neden fake olsun,basına yansıdı,İzmir'de muhendıs adam ÖLDÜRÜLDÜ,çok mutlu ailesi çocuğu ile,lakın cinayet çözümlendi,eşcinsel imiş,bir ev tutmuş,ınternet buluyormuş,o evde kıyafetleri falan,en son inşaat işçisi bir adamla gitmiş,adam bunu öldürmüş o evde,bu eşcinsel hep eşcinselim dıye dolaşmıyor,evli ve çocuklu bir Sürü adam eşcinsel,bırılerının babası,abisi,Kocası,Komşusu,

Bebegimi babasız büyütürken her babasını sorduğunda onun ruh halini incitmeden nasıl idare edip büyüteceğim ve ben ondan bu durumu saklarken babasından duyup kendisine bisey yaparmı düşüncesiyle ne yapacağımı bilmiyorum diyorum herseyi götten anlamayın!!!
o_Okufurude yedik iyimi

Anal yapmaktan aklin o uzuvda kalmis anlasilan

Terbiyeni takın...

babası ben escınselım buyuzden anan benı bosadı dıcek ?
bu mesajdan sonra zaten anlamamız zor canuuum :KK14:

Back
X