Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim çok severek evlendik şuan3 aylık bir bebeğimiz var fakat daha ben hamileyken başlayan çok büyük bi derdim oldu, hamileliğimin 6. Ayında tamda vücut yapımın değişmeye ve duygusallaşmaya başladıgı dönemde kocamin benden gizli actığı bi facesini gördüm mesajlarına girip beni aldattıgını okudum birde eşcinsel oldugunu,bir sene içinde 20 ye yakın kızla yazışıp hoslandıgını kimisinide ben hamileligimin mide bulantısını çekip annemde kaldıgım günler ben evde yokken eve davet ettiğini okudum,sonra erkeklerle eşcinsel iliskilere girmek icin kendisini ve cinsel organını çekil yolladığınıda

birde hamileliğimin ilk ayında çocugumzu hep aldırmak istemisti fakat birtürlü aldırmak nasip olmadı. Evliligimiz boyunca neredeyse her gece iliskiye girdiğimiz olurdu,yani cinsellik acısındanda hic madur bırakmadıgımı hep bakımlı yenilikci olmaya çalıstım,sevgi ve saygıdada son derece itaatkar oldum,işe giderken çoraplarına varana kadar giyimine yardım eder,işten gelistede yine aynı şekilse etrafında ve kalbinin etrafında dört dönerdim. Onun beni aldattıgını gördükten sonra daha ona söylemeden "ben seni aldatsam naparsın" demistim oda bana " biter demisti" simdi ise yalvarıyor bırakmamam icin[/QUOTE
Böyle bir adamla evlilik yürümez, eninde sonunda bitecek gibi

aldattı sonuçta, zaman gösterir ne yapmanız gerektiğini ((